Berbat hissediyorum

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
iyi geceler. direkt konuya giriyorum 2 buçuk senedir düzenli giden bir ilişkim var bu sene içinde nişan yapmayı düşünüyoruz. Fakat son günlerde sevgilim çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri izinli ve çok yoruluyor benimde sınav dönemim kuzenim düğünü yiğenim doğdu diğer kuzenimin düğünü derken birbirimizden uzak kaldık biraz her neyse bugün sevgilimin bana yalan söylediğini farkettim arkadaşlarımla dışarıya çıkacağım dedi bende tamam dedim her zaman gittikleri bir yer var oraya gidicez dedi. Neyse tesadüfen sosyal medya hesabına girdim arkadaşı fotoğraf video paylaşmış diskonun fotoğrafını adını filan paylaşmış 4 erkek ve 1 kız var sevgilim arkada kalmış ama gözüküyor dans ediyordu kız gördüm şok oldum neyse sonra sordum o mekana gitmedik yan tarafta kafedeyiz dedi ben ne yapmalıyım bilmiyorum bişey söylüyorum hemen abartma diyor şimdi üstüne gittim biraz günahımı alıyorsun diyor Of gece gece içim sıkıldı burnu sürtsün istiyorum

Sende konuyu bir daha ac keskin cevâp verirse tavrini koyarsin.Belki de uzun sure ayri kaldiginiz icin arkadaslariyla vakit gecirmistir .oyleyse sorun yok

Hayır hemen yan tarafında disko vardı oraya gitmişler bu sefer şimdi fotoğraf attı, kafede günahımı aldın diye ama Allah biliyor hiç inanasım gelmedi..
Çok tepki veriyorsa yalan söyleme ihtimali yuksek maalesef dikkatli olun bence daha önce de söylemiş olabilir mi diye bir düşünün bence

Bende öyle hıssedıyorum evlenıp hayatını yakma hıc evlenme hıc asla

Normalde gideceğiniz mekanlarda birbirinizi kısıtlıyorsanız bence azar işitmekten korktuğu için yalan söylemiş olabilir, belki de aniden gelişen bir olaydır, hemen yan taraftaysa hadi bir gidelim demiş olabilirler bir süreliğine... Fotoğraf atmasıyla sizin fotoğrafı görmeniz arasında geçen süre ne kadardı? Çok kısaysa apaçık yalan söylemiş ve bir şeyler gizliyor bence, eğer ilk cümlede dediğim gibi sizin azarlamanızdan korkmuyorsa...

Hayır aksine birbirimizi bu gibi konularda asla kısıtlamayız. 5 dakika filandı sanırım çok değil. Sorunum yani bana daha önce hiç yalan söylediğine şahit olmamıştım hayal kırıklığına uğradım. Bu takıldığı arkadaşlarını pek sevmem

Arkadaşlarıyla ilgili görüşünüzü biliyorsa ya da arkadaşlarının baskısıyla öyle bir şey yapmaya karar verdiyse açıkça konuşup hayal kırıklığınızı söylemelisiniz ama bence eğer aldatma gibi bir şeyden şüpheleniyorsanız biraz daha inceleme yapmadan konu üstünde çok durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…