Beren 60 kilo olucak bu sefer kararlıyım !!!

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
şu an ki kilom: 73
boy: 168
hedef: 60

bugünki diyetim

sabah : domates salatalık zeytin peynir çay( sınırsız) bir adet yumurta
öğlen: patlıcan yemeği ve yoğurt çorba
akşam : 5 adet köfte yoğurt 3 kaşık makarna
günde 2 saat yürüyüş
1 saat egzersiz
ara öğünlerde kavun ve su

günde 3 litre su

Son düzenleme:
canım başarılar öncellikle umarım hedefine ulaşırsın.ben menünü begendim.ama ben sabahları peynirle yumurtayı aynı anda yememeye özen gösteriyorum yani yumurta yiceksen peynir, peynir yiceksem yumurta yemiyorum

teşekkür ederim canım neden öyle peynirle yumurta aynı anda yenirse ne olur ben pek bilmiyorumda:26::26:

İki farklı protein aynı anda tüketilmemelidir.
İki farklı protein içeren yiyecekleri birlikte yemekten
kaçınmalıyız. Çünkü sistemimiz bir sefer de sadece
bir çeşit gıdayı iyi hazmedebilir. Örnek vermek
istersek kıymalı, sucuklu yumurta, peynirli burger
yenildiğinde sindirim zorlaşır.

teşekkür ederim canım neden öyle peynirle yumurta aynı anda yenirse ne olur ben pek bilmiyorumda:26::26:

arkadaş açıklamış canım gayet güzel :)

iki aynı proteini beraber yersek daha mı çok kilo alırız:26:

1 eylül 2013

sabah kepek ekmeğinin arasına sarelle
öğlen bir kase çorba

şimdi ise yoğurt yiyiorum

2 saat yürüyüşüm devam
akşamada köfte salata var

1 eylül 2013

sabah kepek ekmeğinin arasına sarelle
öğlen bir kase çorba

şimdi ise yoğurt yiyiorum

2 saat yürüyüşüm devam
akşamada köfte salata var

oo sarelle olmamış canım çekti ama olmaz hayır yememelisin

Diyetlerde belirli bir protein miktarı var ya btarin uzerine cikilmaz.Bir diyetisyenin varsa ve ikisini onermisse ye ama kendine gore bir beslee dnmnme duzenin varsa sadece birini sec kilo vermek icin. Bir de o cikolatayi at kahvaltindan azalmadan birden cikar arada canin isterse yersin bir kasik.

Son düzenleme:

canım benim diyetsiyenim yok ordan burdan gördüğüm diyetleri uyguluyoırum:26::26::26:

bugün dışarıda oldugum için diyeti birazcık salladım
yediklerim patates kızarması
6 adte yaprak sarması
2 litre su
1 saat yürüyüş
1 adet ıce tea

ben de düğünümden önce 3 ayda falan 10 kg verdim ama şu an 4kg geri aldım geri vermek istiyoruuuuum

canım benim diyetsiyenim yok ordan burdan gördüğüm diyetleri uyguluyoırum:26::26::26:

Listeye cok bagli kaldigim soylenemez ama duzenli besleniyorum ve doyuyorum. Aklina koydugun zaman tatlilar cikolatallar bos geliyor ya da cok istiyorsan yiyorsun biraz ama pisman olmuyorsun. Mesela gecen haftadan beri cok dikkkat etmiyorum hatta seker falan yiyorum bayagi. 3-5 gundur sporda yapamiyorum hala ayniyim hatta 100 gram vermisim. Kisacasi ilk 2-3 gun tut kendini gerisi gelir.

bugün ki yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta öğlen çok az patates kızarması köfte salata akşam makarna bir tabak yoğurtlu 2 litre su spor yapmadım

ya kızlar tartıya çıktım o kadar dikkat etmeme rağmen hiç kilo vermemişim diyeti bıraksam mı ki insan 250 gr bile vermezmi ya

bugün yediklerim
sabah bir dilim kek ve süt
öğlen 2 lahmacun
akşam döner ekmeksiz

Dogumlardan sonra bende kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum ilk dogundan sonra protein diyeti yapmistim 74ten 67ye dustum 1 ayda ve geri almamistim...simdide yapmaya calisiyorum ama sut verdigim icin cok zorlaniyorum o yuzden ip atlamaya basladim cok faydali tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…