hee ama onunki daha ogrenciymiss ikizzz....
senin eşin kaç yıllık polis kız
canım istemezsen çok sık tayin çıkmıyor ki..mesela benim eşim 16 yıllık polis daha 3. şehirdeyiz gülü seven dikenine katlanır...polis eşi olmak zor zanaat canım
ne demek bu sonuçta polis çıkçek
ahh ahh ben biraz fazla geleceği düşünüyorum canımda mesela hamileyim o görevde nolucak tamam annem gelir yanımada kadını hep yanıma mı çagırıcam çok zor bir meslek bide her gece düşünürüm ben bişey oldumuu die
Anladım canım:13:bizim şark bittianacim ben 9 yillik memurum o daha 6.5 yil
ayrica benim babamda polisti..
ama ben tanidigimda ogretmendi atanamdi polis neyim olduu
simdi rizedeyizz
seneye tayinciyizz
bitsin su sark carkina baslicam valla..
ayy bide ahucum deyi bi sapik vardi sardi siete azdim yaniyom bilmem ne....
ahh ahh ben biraz fazla geleceği düşünüyorum canımda mesela hamileyim o görevde nolucak tamam annem gelir yanımada kadını hep yanıma mı çagırıcam çok zor bir meslek bide her gece düşünürüm ben bişey oldumuu die
yani daha tecrubesiz demek istiyom..
ben sana demiyommu dereyi gormeden paca sivama deyii..
ay napim benim yapım böle kuzucum ya 10 yıl sonrasını bile düşünüyorum
Anladım canım:13:bizim şark bitti
ama çok batıda değiliz
Okadarda zor değil canım ,eşim her sıkıntımda herzaman yanımda oluyor...tek sıkıntı görevleri tehlikeli,telefonu geç açınca veyahut açmayınca kafanda uçuşan acabalar
Anladım canım:13:bizim şark bitti
ama çok batıda değiliz
ah ahh neyse bende senle konuşurum rahatlarım bol bolsen tecrübelisin ne de olsa canım
asagida alti uye var biri ikizse oteki kim bide ben gorunmuom
kimm oooooooooooooooo
Gaziantepnerdesin ayollllll............
yoksa sen akrep burcumusun
valaha bende göremiyorum gizlemişler kendilerini
Berenciğim tebrik ederim tatlım sanırım 2 yıl sonra düğün var hayırlı-uğurlu olsun mutluluklar dilerimnasıl mutluyum dolu eltim oldu yanlız şu tayin olaylarına nasıl alışcam ben öle farklı şehirlerde yaşayamam ki yaaaaaaaaaaadaha 2 sene var ama olsun 2 sene çabuk biter
Gaziantep
Yok canım ikizler burcuyum,yükselenimde ikizler
Ben geldim.
Vuslat ablam hiç üzme kendini ya.Erkekler bazen böyle cahillikler yapabiliyor.Sanırım hayla çekici miyim yakışıklı mıyım diye merak ettiklerinden yapıyor diye düşünüyorum ben:26::26:.Geçen de de berenle konuşmuştuk seni nerede acaba doğum yaptı mı diye falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?