Berenli Saatler :)

okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....

tatlım bişi sorcam sende hamile kalmak mı istiyorsun öyle bir durum mu var:26:

okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....

öyle söyleme canımherşeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır.....elbet seninde kuzun gelecek

valaha bende göremiyorum gizlemişler kendilerini
bende gizli takılanlardanım

tebrik derim sifaa
tedavin olumlu sonuc vermis kacinci denemydi..
insallah sonuna kadar boylee guzel gider......
çok teşekkürler Fatmacığım Rabbime sonsuz şükürler olsun 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu müjdem amin canım benim ALLAH razı olsun dilerim Yüce Rabbimden senin ve bekleyen, isteyen, özleyen tüm herkesin tez zamanda sıkıntısızca hatta mümkünse tedavilere bile gerek kalmadan nasip olsun inşallah çok duam var çok hem bu yıl acayip bereketli ya tez zamanda seninde müjdeni okumak ansip olsun bizlere

canım ben Beren i tebrik etmek için geldim tesadüfen mesajını gördüm çok üzüldüm bişide yazamadım Rabbim ıslah etsin eşini karnında bebeğin için sitres yapmamaya çalış kendini

Hoşgeldin canım Hamilemisinhayırlı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin..AMİN
hoş buldum ikizim ALLAH razı olsun halaa bende inanamıyorum ya sanki bi başkasının müjdesini yazıyor gibiyim çok garip bir duygu amin amin inşallah o güzel duaların için çok sağol dilerim tüm bekleyen arkadaşlarımın müjdeleri tez zamanda yağmur misali yağsın inşallah

banadaaaaaaaaaaa
bir ay once negatifi gordum ben yine bu sefer donmus embriyo idi...
inşallah canım benim inşallah çok duam var Yüce Rabbim kabul buyursun inşallah olacak tez zamanda

Ellerinize sağlık,güle güle oturun canım
Bende iyiyim canım sağolbenimde bu hafta doğalgaz döşenecek:18:çok iş var
çocuklar iyiler çok şükür tatil yapıyorlar

Bizimde doğalgz döşendi acayip pislik oldu ya:18::18:.Canım eğer proje çizilmediyse doğalgaz saatine bi alet takıyorlarmış gaz kaçağı oldu mu hemen evde gaz akışı duruyormuş.Bizim projeye çizilmediğinden yapmadılar
Allah yardımcın olsun biz annemle zor baş ettik ya ıyyy

kızlar 2 yıl sonrasını yine düşünüyorumda ben düğünde eşime şarkı sölicem karar verdim

çokkkk geçmiş olsunrabbim sağlıkla evladınızı versin kucağınıza

tak takkkk benimmmm
selam kızlarrikizi görünce daldım içerisonra oğluşu yolculadım yani anlıyacağınız ruhum burdaydı bedenim oğluşu yolculuyordu
Ablacım hoşgeldinnasılsın
oğlun nereye gittiallah kavuştursun
anteppppp
universiteden arkadasim dukkanacti orda organik urunler satiyo nerde oldugunu bilmiom ama
anlami siniymis dukkanina koydugu isim...

doğrudur canım antep büyük heryeri bilmiyorum

tak takkkk benimmmm
selam kızlarrikizi görünce daldım içerisonra oğluşu yolculadım yani anlıyacağınız ruhum burdaydı bedenim oğluşu yolculuyordu

hee ole de canimi yee
zatii bugun ahucumdan cektik bi ton.

tatlım bişi sorcam sende hamile kalmak mı istiyorsun öyle bir durum mu var:26:

evetttttttttttttttt..........

öyle söyleme canımherşeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır.....elbet seninde kuzun gelecek

insallah...

Ablacım hoşgeldinnasılsın
oğlun nereye gittiallah kavuştursun

doğrudur canım antep büyük heryeri bilmiyorum

hoş buldum ikizcimiyiyim sen nasılsın canım
sakarya üniversitesinde yaz okuluna gidiyor 1 ayı atlattık sanırım,kaldı 15 günsağol ikizcim

Rabbim tamamına erdirsin canım

canım petekde mi döşendi:26:benim sadece mutfaktan balkona kombi geçecek...

kızlar 2 yıl sonrasını yine düşünüyorumda ben düğünde eşime şarkı sölicem karar verdim

Ayyy çok heyecanladım berenim düğünde seni şarkı söylerken hayal edince

elifim sagol bitanem
aman ne cekicisi tip yokki zaten

Ablam oluyo ya bazı kişilerde bi hata yapmıştır.Hata mı hatasız kul olmaz derler ya ablam.Belki dediklerime sen nereden bileceksin diyeceksin ama inan hiç üzmene gerek yok kendini bi hatadır yapmıştır zaten çokdan pişman olmuştur

hayal etmene gerek yok nikah şahidimsin elifim

Rabbim tamamına erdirsin canım

canım petekde mi döşendi:26:benim sadece mutfaktan balkona kombi geçecek...

evet tatlım baştan aşağı heryere döşendi ama hiç menmun kalmadık 1usta gelmiş 2tane çocuk yanında 2günde zor bitirdiler
4,250 maal oldu bize bosch kombisini taktırlar peteklerde demir dökümün galiba biraz kazık yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…