okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....
okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....
bende gizli takılanlardanımvalaha bende göremiyorum gizlemişler kendilerini
çok teşekkürler Fatmacığımtebrik derim sifaa
tedavin olumlu sonuc vermis kacinci denemydi..
insallah sonuna kadar boylee guzel gider......
canım ben Beren i tebrik etmek için geldim tesadüfen mesajını gördüm çok üzüldüm bişide yazamadımberenim twitim ikizim tel.den yazmak cok zor bi msji yarim saatte yazyrum berenim ne yuzune bakiyorum ne de guluyorm buda ona en buyuk ceza surekli etrafimda dolaniyor ne zaman yuzun gulucek eskisi gibi askim diceksin diye
zaten sirf cocuklarim icin sineye cekmeye calisiyorum onun yuzunden hstanelik oldum serumla durdurdular sancimi erkenden geliyodu yoksa
hoş buldum ikizim ALLAH razı olsun halaa bende inanamıyorum yaHoşgeldin canımHamilemisin hayırlı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin..AMİN
inşallah canım benim inşallah çok duam var Yüce Rabbim kabul buyursun inşallah olacak tez zamandabanadaaaaaaaaaaa
bir ay once negatifi gordum ben yine bu sefer donmus embriyo idi...
Ellerinize sağlık,güle güle oturun canım
Bende iyiyim canım sağolbenimde bu hafta doğalgaz döşenecek:18:çok iş var
çocuklar iyiler çok şükür tatil yapıyorlar
berenim twitim ikizim tel.den yazmak cok zor bi msji yarim saatte yazyrum berenim ne yuzune bakiyorum ne de guluyorm buda ona en buyuk ceza surekli etrafimda dolaniyor ne zaman yuzun gulucek eskisi gibi askim diceksin diye
zaten sirf cocuklarim icin sineye cekmeye calisiyorum onun yuzunden hstanelik oldum serumla durdurdular sancimi erkenden geliyodu yoksa
Ablacım hoşgeldintak takkkk benimmmm
selam kızlarrikizi görünce daldım içeri sonra oğluşu yolculadım yani anlıyacağınız ruhum burdaydı bedenim oğluşu yolculuyordu
anteppppp
universiteden arkadasim dukkanacti orda organik urunler satiyo nerde oldugunu bilmiom ama
anlami siniymis dukkanina koydugu isim...
tak takkkk benimmmm
selam kızlarrikizi görünce daldım içeri sonra oğluşu yolculadım yani anlıyacağınız ruhum burdaydı bedenim oğluşu yolculuyordu
tatlım bişi sorcam sende hamile kalmak mı istiyorsun öyle bir durum mu var:26:
öyle söyleme canımherşeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır..... elbet seninde kuzun gelecek
Ablacım hoşgeldinnasılsın
oğlun nereye gittiallah kavuştursun
doğrudur canımantep büyük heryeri bilmiyorum
Rabbim tamamına erdirsin canımhoş buldum ikizim ALLAH razı olsun halaa bende inanamıyorum yasanki bi başkasının müjdesini yazıyor gibiyim çok garip bir duygu amin amin inşallah o güzel duaların için çok sağol dilerim tüm bekleyen arkadaşlarımın müjdeleri tez zamanda yağmur misali yağsın inşallah
Bizimde doğalgz döşendi acayip pislik oldu ya:18::18:.Canım eğer proje çizilmediyse doğalgaz saatine bi alet takıyorlarmış gaz kaçağı oldu mu hemen evde gaz akışı duruyormuş.Bizim projeye çizilmediğinden yapmadılar
Allah yardımcın olsun biz annemle zor baş ettik ya ıyyy
kızlar 2 yıl sonrasını yine düşünüyorumda ben düğünde eşime şarkı sölicem karar verdim
elifim sagol bitanem
aman ne cekicisi tip yokki zaten
hoş buldum ikizcimiyiyim sen nasılsın canım
sakarya üniversitesinde yaz okuluna gidiyor 1 ayı atlattık sanırım,kaldı 15 günsağol ikizcim
Ayyy çok heyecanladım berenim düğünde seni şarkı söylerken hayal edince
Ablam oluyo ya bazı kişilerde bi hata yapmıştır.Hata mı hatasız kul olmaz derler ya ablam.Belki dediklerime sen nereden bileceksin diyeceksin ama inan hiç üzmene gerek yok kendini bi hatadır yapmıştır zaten çokdan pişman olmuştur
Rabbim tamamına erdirsin canım
canım petekde mi döşendi:26:benim sadece mutfaktan balkona kombi geçecek...
hayal etmene gerek yok nikah şahidimsin elifim
Çıkıyormusun ablam iyi akşamlar...
hoş buldum ikizcimiyiyim sen nasılsın canım
sakarya üniversitesinde yaz okuluna gidiyor 1 ayı atlattık sanırım,kaldı 15 günsağol ikizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?