Berenciğim tebrik ederim tatlım sanırım 2 yıl sonra düğün var hayırlı-uğurlu olsun mutluluklar dilerimRabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş deyip her daim derin nefes alacaksın kafaya takıp sitrese sokma tatlım kendini herşey güzel devam etsin ve başta sağlığımız yerinde olsun inşallah
Yazıyorum yabeni beğenmiyon mu
Berenciğim tebrik ederim tatlım sanırım 2 yıl sonra düğün var hayırlı-uğurlu olsun mutluluklar dilerimRabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş deyip her daim derin nefes alacaksın kafaya takıp sitrese sokma tatlım kendini herşey güzel devam etsin ve başta sağlığımız yerinde olsun inşallah
Hoşgeldin canımHamilemisin hayırlı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin..AMİN
bende ikizlerimm
allah yardımcın olsun canımberenim twitim ikizim tel.den yazmak cok zor bi msji yarim saatte yazyrum berenim ne yuzune bakiyorum ne de guluyorm buda ona en buyuk ceza surekli etrafimda dolaniyor ne zaman yuzun gulucek eskisi gibi askim diceksin diye
zaten sirf cocuklarim icin sineye cekmeye calisiyorum onun yuzunden hstanelik oldum serumla durdurdular sancimi erkenden geliyodu yoksa
begenicem de acuuk hizli yazinn yaaawwww
Hoşgeldin canım nasılsın
banadaaaaaaaaaaa
bir ay once negatifi gordum ben yine bu sefer donmus embriyo idi...
Amin canımRabbim gönlüne göre versin
bizim eve inşaat girdi badana yaptık o yüzden bu ara çok yorgunum canım ama sonunda bitti tek laminat işimiz kaldı.
Sen nasılsın canım çocuklar nasıl
insallahh yaaa
bi kitap buldum dua kitabii
bakalim onlari denicem bidee
zatenn yakinda bu defteri toplayip kaldircemm
oldu oldu olmazsa ne ediimm
berenim twitim ikizim tel.den yazmak cok zor bi msji yarim saatte yazyrum berenim ne yuzune bakiyorum ne de guluyorm buda ona en buyuk ceza surekli etrafimda dolaniyor ne zaman yuzun gulucek eskisi gibi askim diceksin diye
zaten sirf cocuklarim icin sineye cekmeye calisiyorum onun yuzunden hstanelik oldum serumla durdurdular sancimi erkenden geliyodu yoksa
Ellerinize sağlık,güle güle oturun canım
Bende iyiyim canım sağolbenimde bu hafta doğalgaz döşenecek:18:çok iş var
çocuklar iyiler çok şükür tatil yapıyorlar
berenim twitim ikizim tel.den yazmak cok zor bi msji yarim saatte yazyrum berenim ne yuzune bakiyorum ne de guluyorm buda ona en buyuk ceza surekli etrafimda dolaniyor ne zaman yuzun gulucek eskisi gibi askim diceksin diye
abowww dogalgazda cooook pislik olurrr
hem dimedin hangi sehirdesin,....
Canım meryem süresinin mealini okudun mu hiç
asagida alti uye var biri ikizse oteki kim bide ben gorunmuom
kimm oooooooooooooooo
petekler var canımkombi takılıp,döşenecek umarım çok batmaz:18:
yazdım yaantepteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?