Berenli Saatler :)

tebrik derim sifaa
tedavin olumlu sonuc vermis kacinci denemydi..
insallah sonuna kadar boylee guzel gider......

berenim twitim ikizim tel.den yazmak cok zor bi msji yarim saatte yazyrum berenim ne yuzune bakiyorum ne de guluyorm buda ona en buyuk ceza surekli etrafimda dolaniyor ne zaman yuzun gulucek eskisi gibi askim diceksin diye
zaten sirf cocuklarim icin sineye cekmeye calisiyorum onun yuzunden hstanelik oldum serumla durdurdular sancimi erkenden geliyodu yoksa

Hoşgeldin canım Hamilemisinhayırlı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin..AMİN

bende ikizlerimm

allah yardımcın olsun canım
begenicem de acuuk hizli yazinn yaaawwww

çok teşekkür ederim canımmmm evet ben şimdiden strese girmeyim kuzucum doğru söylüyosun

bizim eve inşaat girdi badana yaptık o yüzden bu ara çok yorgunum canım ama sonunda bitti tek laminat işimiz kaldı.
Sen nasılsın canım çocuklar nasıl

Ellerinize sağlık,güle güle oturun canım
Bende iyiyim canım sağolbenimde bu hafta doğalgaz döşenecek:18:çok iş var
çocuklar iyiler çok şükür tatil yapıyorlar

sana dua edicem vuslatım ne olur zaman senin için hemen geçsin bebeğine zarar gelmesin neler unutulmadıki dünyada inşallah bir an önce o mutlu hallerine dönersin:26:

ABLAM dikkat et kendine erkekler boyle cahillikler yapabiliyorlar ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH(AMIN)

Canım meryem süresinin mealini okudun mu hiç

okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…