Berenli Saatler :)

küsmez evet
hoşgeldin canım nasılsın bu gece sahura kalkıcaz ay

Allaha şükür iyiyim Berenim sen nasılsın?

Evet çok heyecanlıyım,bu Ramazanı çok güzel değerlendirmek istiyorum,inşaallah dualarımız da kabul olur

Canım niye kimse yok,toplamak lazım herkesi :26:

oooo kimler gelmiş kimler vuslatım ofeliyam hoşgeldin 2 hamile burdakızlar eslem sendende atak bekliyoruz 3. hamile sen ol

nasılsın vuslatımmmmmmm iyimisin

ehh iste berenim iyi olmaya calsyrum sabah aksam örgü örüyorum kafa dagitmak icin
canim tel.den girince zor oluyr surekli donuyor yarin neti actuyrum o zamn rahat rahat yazrim deli ediyr beni bu tel. ama deger siznle acikta shbet etsem iyi gelyr bana

oooo kimler gelmiş kimler vuslatım ofeliyam hoşgeldin 2 hamile burdakızlar eslem sendende atak bekliyoruz 3. hamile sen ol

İnşaallah canım,çalışıyoruz bakalım...Bu sefer inancımda tam,inşaallah hayırlısı ile nasip edecek Rabbim.Sizde eksik etmeyin dualarınızdan.

caniiimmm nasilsin grüsmeyeleyi artik eskisi gibi bol bol shbet edemiyrz herkes tatilde heralde ben kaldim bi drt duvar arasinda yryus bile yapamiyrm agrim oluyor hemen

Canım benim hamdolsun iyiyim.Evet öyle aslında kızlardan girenler var bakıyorum ama uğramıyolar eskisi gibi Kıyamam abla,dikkat et kendine.Az kaldı,Rabbim kurtarsın inşaallah...Senin yerine bende heyecanlıyım meleğine kavuşacaksın diye İnşaallah bende kavuşurum

ayyy ablam çok güzelmiş ya kız mı olacak isme karar verdiniz mi

evet bitanem kız geliyorr isim zümra olucak inşallah bu isimde karar kıldımm
bu arada pek uğramıyorsun tatlım hatta kimse uğramıyor geliyom gidiyom kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…