süründür süründür ama evliliğini yıkma kuzucum çocuklarını düşün:26::26:
benimde inan oruçtan soğudum resmen
Samsunda çok sıcak ya anneme söz verdim ütüleri ama inan yapamıyorum ya en 1saatlik ütü vardır şimdi.
Anca yerleştiriyoruz evi laminatlarımız çok güzel oldu berenim.
Fırınıda açtırdık davlumbazı biz yerleştirdik ama yetkili servis gelecek daha resmini çekip göstereceğim sana
ayyyyyy
çok merak ediyorummmmmm
bende bizim koltukları çekip yollarım tatlım
bende ev işi yapamıyorum accayip sıcak yaa :2:
canım zaten onada söyledim çocuklara dua et sen diye yoksa benim için dönüşü yoktu
ohh zaten evde değil kaç gündür rahatımm yaylaya gitti bi kaç gün daha yokk
artık yetişiyorsun bu arada çok sıcak ankara çooooooooooooook
en sinir olduğum şey ilk günler tutamayınca insan sonradan adapta olamıyorum o ilk heyecanı yaşamadan olmuyor
ablam üzme kendinide eşinide inan nasıl bir duygu olduğunu bilmem ama eminim o da çok pişmandır sende çok söylüyordu seni sevdiğini bir hata yapmış üzme kendinide eşinide ablam
seni çok özledim ablam iyikide açtırmışın neti
Annemde ütüye başladı şimdi bana söyledi söyledi yapma ben yapacam diyorum ama illa o dediği saniyede kalkıp yapacağım hiç affı yoktur
Ya cumartesi sabah 8,45de direksiyon sınavım var ablam berenim dua edin bana çok soğukkanlı olayım
aynı benim annem anneme diyorumki ben müsait olunca yapıcam diyorum yok anlamıyor kalk şimdi yap diyor
geçiceksin korkmaaaa dualarımız seninle
annemde gitmiş yapıyor şimdi sonra bana 4aydır ütü yapmıyorsun diyo.Az sabretse yapacam ama .Annem çok panik ya tezcanlı hemen olacak 1dk sonrası yok
Arabayı çok güzel kullnıyorum ilk günden şehiriçi trafiğine verdi hoca beni 10yıllık şöfor gibisin dedi.Ama çok heyecanlanıyrum birde güzergah çok işleyen biir yol bir da artık ön tarafa hoca oturmuyormuş komisyondan biri oturuyormuş
Selamunaleyküm kızlar
bende çok bunaldım sıcaklardan yaa hergün duşa giriyorum çekicem iyice
cimcimede hiç rahat durmuyor sabah akşam tekmeleri durmuyor çok oynak
inanamıyorum aynı benim annem
annem kalk süpür der anne bi dk işim var derim kendi süpürür sonrada sen evi hiç süpürmüyosun der halbuki bana bıraksa süpürcem
evet artık hocan yok o arka koltukta olcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?