vuslatım burdayım hadi sohbet edelimmmmmmmmmmmmm
ama amaa niye gittiiiinnn
gitmedim gitmedim burdayımmmmm
canım nasılsın ay ben orucun ilk günü tuttum orucu ertesi gün regl oldum hala regl
herkes oruç ben değil
elif geliyoooooooooooooo
bende değilim tatlım dr. dedim oruç tutmak istiyorum diye tutma dedi karnındakine yazık dedi yaz olduğu için çok etkilenirsin dedi artık kışın tutarım borcumu
gelsin gelsiinnn accık kafa dağıtalımmsizle sohbet etmek iyi geliyor bana
valaha yaptım açılışı vuslatım sen nasılsın eşin nasıl iyi davranıyormu affettinmi:26:
daha iyiyim tatlımm ara ara aklıma geldikçe bi sinir harbi yaşıyorum
o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor
sürünsün azcık
eski günlerdeki gibi
evet yaa ne güzeldi hatta ben sayfalara yetişemiyordumm
bi oruç tutmayan daha geldi
daha iyiyim tatlımm ara ara aklıma geldikçe bi sinir harbi yaşıyorum
o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor
sürünsün azcık
hoşgeldinn tatlııımmmm
benimde inan oruçtan soğudum resmen
en sinir olduğum şey ilk günler tutamayınca insan sonradan adapta olamıyorum o ilk heyecanı yaşamadan olmuyor
ablam üzme kendinide eşinide inan nasıl bir duygu olduğunu bilmem ama eminim o da çok pişmandır sende çok söylüyordu seni sevdiğini bir hata yapmış üzme kendinide eşinide ablam
seni çok özledim ablam iyikide açtırmışın neti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?