Berenli Saatler :)

gitmedim gitmedim burdayımmmmm
canım nasılsın ay ben orucun ilk günü tuttum orucu ertesi gün regl oldum hala regl
herkes oruç ben değil

bende değilim tatlım dr. dedim oruç tutmak istiyorum diye tutma dedi karnındakine yazık dedi yaz olduğu için çok etkilenirsin dedi artık kışın tutarım borcumu

valaha yaptım açılışı vuslatım sen nasılsın eşin nasıl iyi davranıyormu affettinmi:26:

Ben daha bismillah diyemedim oruça ya ilk gün öğleye kadar tutabildim.Bu gece abdest alıcam inş. yarın geçmez

valaha yaptım açılışı vuslatım sen nasılsın eşin nasıl iyi davranıyormu affettinmi:26:

daha iyiyim tatlımm ara ara aklıma geldikçe bi sinir harbi yaşıyorum
o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor
sürünsün azcık

süründür süründür ama evliliğini yıkma kuzucum çocuklarını düşün:26::26:

bi oruç tutmayan daha geldi

en sinir olduğum şey ilk günler tutamayınca insan sonradan adapta olamıyorum o ilk heyecanı yaşamadan olmuyor

ablam üzme kendinide eşinide inan nasıl bir duygu olduğunu bilmem ama eminim o da çok pişmandır sende çok söylüyordu seni sevdiğini bir hata yapmış üzme kendinide eşinide ablam

hoşgeldinn tatlııımmmm

seni çok özledim ablam iyikide açtırmışın neti

benimde inan oruçtan soğudum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…