Maşaallah canım en güzeli,bana diyorlar 4.yü yap erkek olsun:44: diyorum ki 2 oğlum 1 kızım olsaydı kızıma kardeş olsun diye yapardım ama oğluma eş olması şart değil...çok şanslısın
Haklıyım değil mi canım kızkardeş şartsen yine şanslıymışsın kızkardeşin gibi bir arkadaşın var
1 çocuk çok az canım
ben hiçç takılmıyordum ki ama sohbet bölümüne çok sonra girdim.Kimse benle konuşmuyordu çok yalnızdım burada herkese sinir oluyordum ondansonra kızlar topiği sonra julia nın topiğe sonrada buraso derken aktif oldum
oğluşum biraz üzüldü erkek olmuyor diye kendine arkadaş istiyordu
bende diyorum senin eşin yok bitanecik oğluşumsun diye avutuyorum
kız olucak deyince ağlıcaktı yavrum nerdeyse büzdü dudaklarını
canım bende 1 yıldır çok aktifimsürekli bulunduğum bir topic var çok can dostlarım var aradada geziniyorum
bi kızın kızkardeşi olması lazım gerçekten.Biz 2 oğlan 1 kız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen.Ama Allahtan kızkardeşim gibi bi dostum var o da olmasaydı çok yalnız olurdum heralde
Eğer bi gün evlenirsem eğer zengin olursam 2oğlan 2 kız hayalim var ama orta durumda olursam 1çocuk ne çıkarsa bahtıma artık
Hakkınızda hayırlısı olsun canımoğluşum biraz üzüldü erkek olmuyor diye kendine arkadaş istiyordu
bende diyorum senin eşin yok bitanecik oğluşumsun diye avutuyorum
kız olucak deyince ağlıcaktı yavrum nerdeyse büzdü dudaklarını
NehaberHosbuldummm
benden anca o kadar çıkar canım.Aslında en 3 çocuk lazım kardeş sevgisi çok farklı birşey kardeşine birşey olsa insanın ciğeri sızlıyor bu duyguları yaşamasını isterim eğer bir gün çocuğum olursa
oooov tüm site demek bende yeni üyeyim ya bana özel bazı mesajlarımı eliyorlar sanmıştım
eee napıyorsunuz bakalım yine gece kuşları :)
Evet ya buradaki dostluklar çok farklı birini göremezsem hemen merak ediyorum
bende bende tek kızım 7 erkek içinde
Hakkınızda hayırlısı olsun canımhaklı kuzucuk
Nehaber
Evet canım kardeşi mutlaka olmalırabbim gönlüne göre versin canım
oooov tüm site demek bende yeni üyeyim ya bana özel bazı mesajlarımı eliyorlar sanmıştım
eee napıyorsunuz bakalım yine gece kuşları :)
ayy ablam ben 2tanesiyle baş edemiyorum allah yardımcın olsun vallhi ne ütü bitermiş sizde ne çamaşır o zaman
amin cnaım cümlemizin
Neyse kızlar Samsun için sahur vakti herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
ben bi yandan gözleme yiyom bi yandan yazıyorum bu gidişle son ayda şişicem iyice
sen nasılsın canım
ayy ablam ben 2tanesiyle baş edemiyorum allah yardımcın olsun vallhi ne ütü bitermiş sizde ne çamaşır o zaman
amin cnaım cümlemizin
Neyse kızlar Samsun için sahur vakti herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Hakkınızda hayırlısı olsun canımhaklı kuzucuk
Nehaber
Evet canım kardeşi mutlaka olmalırabbim gönlüne göre versin canım
ye ablacım varsın . bebiş iyi beslensinkızın oluyormuş yorumlara baktım hayırlı olsun zümra'nın anlamı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?