ayy inanmıyorum nasıl çıktı testte przervtfe alerjin olduğu
elifim bebe jeli kullan sende çok iyi onlar ohh bebek gibi kokuyorummm
evet tatlım zümra olucak inşallahnasıll
hayırlı geceler hanımlar bu akşam nasılsınız
Güzel canım
Canım kaç kız kaç erkek oluyor
hayırlı geceler hanımlar bu akşam nasılsınız
hanımefendinin ismi geçince başlıyor çoşmaya yine tekmeleri yemeye başladım
ayy bu kız bana çok çektirecek gibi:18:
bugün sitede bir sorun yaşadım arkadaşlar dün geceden sonra yazdığım tüm mesajlar silinmiş üzüldüm çünkü mesajlar silinince özel mesaj sayımı dolduramıyorum.....
sizler deneyimlisiniz sitede acaba biliyormusunuz neden siliniyor böyle mesajlarımız?:26:
Canım ben 2 yıldır üyeyim ve herzamanda buralardayım...hiç böyle birşey olmamıştı şansına küs tekrar çoğaltacaksın
Canım ben 2 yıldır üyeyim ve herzamanda buralardayım...hiç böyle birşey olmamıştı şansına küs tekrar çoğaltacaksın
vuslat ablam böyle bantlarEki Görüntüle 471295
hayırlı geceler canım hoşgeldinn
bitanecik paşam var3 tane de cadıcık oluyor canım
Maşaallah canım en güzeli,bana diyorlar 4.yü yap erkek olsun:44: diyorum ki 2 oğlum 1 kızım olsaydı kızıma kardeş olsun diye yapardım ama oğluma eş olması şart değil...çok şanslısın
hmmm sizlere de böyle bir şey oldumu yoksa bana özel mi yapmışlar ki?
aaa ben senden eskiymişim :))) :)))
böylemi yapıldı tatlım test çok değişikmiş :26:senin cildin bayağı hassasmış canım yaa inşallah tamamen iyileşirsin kalıcı olmaz
Evethemde 1 yıl bendede ne çok çene varmış
bi kızın kızkardeşi olması lazım gerçekten.Biz 2 oğlan 1 kız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen.Ama Allahtan kızkardeşim gibi bi dostum var o da olmasaydı çok yalnız olurdum heralde
Eğer bi gün evlenirsem eğer zengin olursam 2oğlan 2 kız hayalim var ama orta durumda olursam 1çocuk ne çıkarsa bahtıma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?