Hımm tahmin ettiğim isimmi acepp
İnşallah sağlıklı olsunda çift tek farketmez valla aklım hep onda sağlıklımı diye
ben tüp bebek şeylerine dalmışım çıkamıyorummm
unuttun len bizi pisss senin icin fan club bile actim
Kim kimi unuttu aceppppp
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü şimdi
Fan clup ne kızz:26:
merve02 sevenler yaniama benden baska yazan olmadi
merve02 sevenler yaniama benden baska yazan olmadi
Evet canım iki embriyo transfer edildi perşembe günü kan testine gideceğim inş belli olacak hamile olup olmadığımmervecim canim hayirli olsun bence ikizlere hazirlikli ol persembe gnu neyi belli olucak canm tutup tutmadigimi
yok ablacim estagfurullah
Evet canım iki embriyo transfer edildi perşembe günü kan testine gideceğim inş belli olacak hamile olup olmadığım
canim benim aklima geldikce hep dua edyrm sizin icin senin icin merve icin twity icin belki inanmicaksin ama daha dun gece dua ettim sizin icin
Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin doldursun kucaklarinizi insallah
amin bitanem Allah'im herkesin evladini kendisine bagislasin insallah kizimada soledim dua et diye o daha gunahsiz benim olmasada Rabbim onun duasini kabul eder insallah sizin guzel haberinizi bi alsam o kadar cok mutlu olurum
ki insallah cok cok yakinda o guzel haberi verirsiniz
Hımm tahmin ettiğim isimmi acepp
İnşallah sağlıklı olsunda çift tek farketmez valla aklım hep onda sağlıklımı diye
Evet canım iki embriyo transfer edildi perşembe günü kan testine gideceğim inş belli olacak hamile olup olmadığım
merve02 haberini okudum çok mutlu oldum canım benim kendim geldim aklıma haberi öğrenene kadar günler geçmiyodu çok zor bi aşama tüp bebek seni çok iyi anlıyorum benim üç tane koymuşlardı bir kalmıştı heyecan bastı kız bana şimdiinşlh güzel haberlerle gelirsin yarın kuzum dua edicim bol bol vuslat bebeğini doğurmuştur heralde şimdiye kadar bişiler okudum ama bişilerinimi bağlatmış napmış çok vaktim yok geçmişi okumak için doğurduysanda hayırlı olsun bebeğin güzel kuşum görmek isterim resimlerini bi ara :5
bu arada hepiniz iyisinizdir umarım twitiii yine silmiş beni sil len siiil çokta tın
beren hanım beren hanım yarışmalara devammı hala yada çalışmaktan fırsatmı bulamıyosun
Ay canım benim ya,Allah razı olsun.Allah dualarını kabul etsin.
Amin ablacım,çocukların duası kabul olurmuş.Bana da geçen ikizler dua ettiİnşaallah temiz ağızdan çıkan dualarını kabul eder Mevlam
Merveee inşaallah üçüzlerin olurr
Canım senin için dua edicem.İnşaallah yarın o güzel haberi alırsın.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Ay tamda bunu yazarken Ezan okundu,belki duanın kabul olduğu bi vakittir,kimbilir hadi hayırlısı
Meraba canımmTiviti dondurmuş sanırım facesini,baktım bendede yok..Mervee kız sende beni silmişsin yaa
hassasim alinganim hee
merve02 haberini okudum çok mutlu oldum canım benim kendim geldim aklıma haberi öğrenene kadar günler geçmiyodu çok zor bi aşama tüp bebek seni çok iyi anlıyorum benim üç tane koymuşlardı bir kalmıştı heyecan bastı kız bana şimdiinşlh güzel haberlerle gelirsin yarın kuzum dua edicim bol bol vuslat bebeğini doğurmuştur heralde şimdiye kadar bişiler okudum ama bişilerinimi bağlatmış napmış çok vaktim yok geçmişi okumak için doğurduysanda hayırlı olsun bebeğin güzel kuşum görmek isterim resimlerini bi ara :5
bu arada hepiniz iyisinizdir umarım twitiii yine silmiş beni sil len siiil çokta tın
beren hanım beren hanım yarışmalara devammı hala yada çalışmaktan fırsatmı bulamıyosun
Selamlarrr
kaymaklı lokumum inşallah hayırlı haberler gelirsin
eslemlivam sen neredesin canım ya yoksun ne zmandr
vuslat ablam naılsın bebiş nasıl adını ne koydunuz
tivitimmm sana bugün faceden yazacaktım bnde nerelerdesin yoksun diye
Selamlarrr
kaymaklı lokumum inşallah hayırlı haberler gelirsin
eslemlivam sen neredesin canım ya yoksun ne zmandr
vuslat ablam naılsın bebiş nasıl adını ne koydunuz
tivitimmm sana bugün faceden yazacaktım bnde nerelerdesin yoksun diye
SelAm elifim faceyi kapattik galiba burayida kapaticam esim kiziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?