Berenli Saatler :)

kızlar inanın çalışmaktan giremiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 da evde oluyorum daire çok yoğun
temizlikti yemekti derken gece 12 de yatıyorum pc ye bakamıyorum bile ama vaktim oldukça yazıyorum şekerlerim
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:26:

iyiyim elifim bebiste iyi cok sükür adi Zümra sen nasilsin bitanem dün seslendim sana nerelerdesin diye

Adıyla büyüsün inşallah ablam anneme gösterdim bebişi şimdi allah sizlerede nasip etsin diyo.Ben iyiyim ablam koreye taktım bu ara devamlı dizi izliyorum nette kimse yok burada bende vurdum kendimi uzak doğuya

SelAm elifim faceyi kapattik galiba burayida kapaticam esim kiziyor

Kocanı ihmal etme bakayım yoksa kapatır tabi o gelince girme canım sen

bende seni çok seviyorum kuzum ya

amin tatlım inşallah elifim Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu
bende çok severim uzak doğu dizilerini winter sonata (sonzuz aşk)ı seyrettin mi ben hastayım o diziye

canım benim bende seni çooooookk öpüyorumm
yaa çok özledim sizinle uzun uzun sohbet etmeyi

Son düzenleme:

amin ablam ya
yok canım ablam izlemedim.The greatest love diye bi dizi var onu izliyorum bu ara.
Ya 16.bölümlük dizileri var sıkmadan insanı bitiriyorlar biizmkiler gibi don lastiği gibi uzatıp uzatıp durmuyorlar

amin ablam ya
yok canım ablam izlemedim.The greatest love diye bi dizi var onu izliyorum bu ara.
Ya 16.bölümlük dizileri var sıkmadan insanı bitiriyorlar biizmkiler gibi don lastiği gibi uzatıp uzatıp durmuyorlar

evet canım ya bizimkiler suyunu çıkarıyorlar herşey tadında güzel
winter sonata yıda tavsiye edrim tatlım 29 bölüm falandı heralde o da
ama harika bir dizi yani ben çok beğendim

bereeeeeeeeeeeeeen nasilsinnnn

kızlar perşembenin üstünden 2 gün geçti merve haber vermedi mervem hamilemi yoksaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar merve hamile çizelge eklemiş bebeğimin doğucagı tarih diye ay inanmıyorum çok mutluyum ya teyze oluyoruz

vuslatım pek iyi gitmiyor daha alışmaadım uykusuzluga çok bitkin dönüyorum eve sosyal hayatım sıfır

amin kuzum inşalah
bende adet sancısı çekiyorum şu an majezik içtim çok kötüyüm kıvranıyorum

kıyamam ya çok mu yorucu işin tatlım
Allah kolaylık versin berenimm bu arada adet sancısını geçirmek için maydonozu dene canım hafifletir
bide ayaklarını sıcak tut üşümese bile çorap giy bitanem

slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....

Selamlar
Vuslat ablam buradaymış
Kaymaklı lokumum çok sevindim hamileliliğine canım Rabbim kucağında görmeyide nasip eder inşallah
Darısı tivitim ile eslemlivamın ve tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…