iyiyim elifim bebiste iyi cok sükür adi Zümra sen nasilsin bitanem dün seslendim sana nerelerdesin diye
SelAm elifim faceyi kapattik galiba burayida kapaticam esim kiziyor
kızlar inanın çalışmaktan giremiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 da evde oluyorum daire çok yoğun
temizlikti yemekti derken gece 12 de yatıyorum pc ye bakamıyorum bile ama vaktim oldukça yazıyorum şekerlerim
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:26:
Adıyla büyüsün inşallah ablam anneme gösterdim bebişi şimdi allah sizlerede nasip etsin diyo.Ben iyiyim ablam koreye taktım bu ara devamlı dizi izliyorum nette kimse yok burada bende vurdum kendimi uzak doğuya
Kocanı ihmal etme bakayımyoksa kapatır tabi o gelince girme canım sen
ofeliyam evrenim çok sağolun kızlar güzel düşünceleriniz için
meralim valaha çalışmaktan yarışmalara bile katılamıyorum düşün
mervemmm tüp bebek mi yaptın kız hayırlısı olsun bugün perşembe ay inşallah hamilesindir
vuslatcım senide çocuklarınıda çok öpüyorum
elifim senle bol bol telefonda görüşüryoruz zaten
tivitim sana huzurlu ve mutlu günler diliyorum kafana takma bir şeyi
başka kim kaldı
eslemcim sende canını sıkma hayırlısı neyse o olsun
amin tatlım inşallah elifim Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu
bende çok severim uzak doğu dizilerini winter sonata (sonzuz aşk)ı seyrettin mi ben hastayım o diziye
canım benim bende seni çooooookk öpüyorumm
yaa çok özledim sizinle uzun uzun sohbet etmeyi
amin ablam ya
yok canım ablam izlemedim.The greatest love diye bi dizi var onu izliyorum bu ara.
Ya 16.bölümlük dizileri var sıkmadan insanı bitiriyorlar biizmkiler gibi don lastiği gibi uzatıp uzatıp durmuyorlar
kızlar inanın çalışmaktan giremiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 da evde oluyorum daire çok yoğun
temizlikti yemekti derken gece 12 de yatıyorum pc ye bakamıyorum bile ama vaktim oldukça yazıyorum şekerlerim
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:26:
bereeeeeeeeeeeeeen nasilsinnnn
kızlar merve hamile çizelge eklemiş bebeğimin doğucagı tarih diye ay inanmıyorum çok mutluyum ya teyze oluyoruz
berenimm nasılsın bitanemiş hayatı nasıl gidiyorr
ayy evet berenim merve hamileeAllah'ım tamamına erdirsin inşallahh
vuslatım pek iyi gitmiyor daha alışmaadım uykusuzluga çok bitkin dönüyorum eve sosyal hayatım sıfır
amin kuzum inşalah
bende adet sancısı çekiyorum şu an majezik içtim çok kötüyüm kıvranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?