Berenli Saatler :)

2013 berenli saatler yılbaşı çekilişine katılmak isteyen özel mesajla 18.12.2012 ye kadar isimlerini adreslerini telefonlarını yazsınlar

ben gecen sene katılamamıştım kaçırmıştım daha doğrusu
o sıralar çok hasta olmuştum girememiştim foruma epey

Ay ay berenimle mervem burda nasilsiniz kizlarr. Mervecim ins hayırlı dogum olur hiç zorluk yasamazsın. Berenim tebrikler nice yildonumlere.

Ay ay berenimle mervem burda nasilsiniz kizlarr. Mervecim ins hayırlı dogum olur hiç zorluk yasamazsın. Berenim tebrikler nice yildonumlere.

Sağol canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde yavrumu kucağıma alırım

iyiyim bitanem duş aldım sütümü içtim buraya geldim
yılbaşı çekilişini konuşuyorduk ay kızlar 1 yıl nasılda geçti dime yaşlandık valahaaaaa

ya kızlar sizin toplanmanız için illa anneniz gerekli dime bakın ben geldim herkes toplaştı

iyiyim bitanem duş aldım sütümü içtim buraya geldim
yılbaşı çekilişini konuşuyorduk ay kızlar 1 yıl nasılda geçti dime yaşlandık valahaaaaa

Oh oh iyi yapmışsın kuzum bende birazdan icecem sütümü :) eee kızların basında ana olmazsa dagiliyo bunu öğrendiköğrendik
masallah bir yılı geride bıraktık. Nice yıllara ins

ofeliyam kuzummm sende hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…