Berenli Saatler :)

Selammm :) beni de aranıza alıııın :) uzun süredir üyeyim ama genelde izleyici olarak katılıyordun foruma..Bugun uykum kaçtıı eşimde nöbetçiii..offf.. var mı benim durumumda olan?

Tam Konunun Üzerine Geldin..
Hoşgeldin..
Sende KK Pro'lu Olmak İster misin ?

Son düzenleme:
evt hemşoyuz...aslen izmirliyim.ama eşim izmirin bir ilçesinde görevli.şuan ilçedeyiz.arada geliyorum tabi nnemlere falan.2 saat izmire..

Çok güzel...2 saat ne ki..İstanbulda bir yerden biryere gitmek 2 saati buluyor çogu zaman :) ben de aslen izmirliyim, izmirde görev yapıyor eşim.. sen çalışıyor musun?

Son düzenleme:
Çok güzel...2 saat ne ki..İstanbulda bir yerden biryere gitmek 2 saati buluyor çogu zaman :) ben de aslen izmirdeyim, izmirde görev yapıyor eşim.. sen çalışıyor musun?

hayır cnm şuan çalışmıyorum.kpss çalışmaya çalışıyorum doğru ist.da ulaşım bazen 2 saati geçiyor..eşin asker polis mi ?

hayır cnm şuan çalışmıyorum.kpss çalışmaya çalışıyorum doğru ist.da ulaşım bazen 2 saati geçiyor..eşin asker polis mi ?

Sanırım uykusuzluktan hayalle gerçegi ayırt edemiyorum :) kendimle sohbet ediyor gibiyim :)) ben de kpss magduruyum, bugun gelişim psikolojsi soruları çözdüm hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…