- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Selammm :) beni de aranıza alıııın :) uzun süredir üyeyim ama genelde izleyici olarak katılıyordun foruma..Bugun uykum kaçtıı eşimde nöbetçiii..offf.. var mı benim durumumda olan?
Kıyamam bizeKader ortagımm..nedir bizim eşlerimizin işlerinden çektigimiz böyle :))
Tam Konunun Üzerine Geldin..
Hoşgeldin..
Sende KK Pro'lu Olmak İster misin ?
yaa sormaa :-(((( sabahı zor ediyorum eşim yokken valla.çok sıkıcı geçiyor...
Ya evet..bir de şu tık dinleme olayı beni benden alıyor...Banyoda airfresh var otomatik olanlardan hani, o her koku fıslattgında yüregim hop ediyor :)))
aynen aynen ya..hep tıkları dinliyorum bendeuyku sıfır.gözler faltaşı gibi açık heran tetikteyim..
Mazoşist oldugumuzdan şüphe duymaya başladım şuan :)))
katılıyorum cnm sana.zorla uyumuyoruz işkence resmen buinadına uykumda gelmiyor.
Seninki kaç gibi geliyor? Benimki 9 bucuk 10 u bulur sanırım...
benimde 9 buçuk gibi cnm.gelince beraber yatarız artık.gecem gündüzüme karışıyor böle nöbetlerde
Alıştım artık diye ahkam kesiyordum :) alışmak zor sanırım...sabahlayalım bakalım ilk hangimiz sızcak :)
Ben de izmiirrr :))) hemşomuyuz yoksa?bana uyarben zaten gün ağarınca başlıyorum uyumaya nerdensin ? ben izmir.
Ben de izmiirrr :))) hemşomuyuz yoksa?
evt hemşoyuz...aslen izmirliyim.ama eşim izmirin bir ilçesinde görevli.şuan ilçedeyiz.arada geliyorum tabi nnemlere falan.2 saat izmire..
Çok güzel...2 saat ne ki..İstanbulda bir yerden biryere gitmek 2 saati buluyor çogu zaman :) ben de aslen izmirdeyim, izmirde görev yapıyor eşim.. sen çalışıyor musun?
hayır cnm şuan çalışmıyorum.kpss çalışmaya çalışıyorumdoğru ist.da ulaşım bazen 2 saati geçiyor..eşin asker polis mi ?
sen yine soru çözmüşsün ben onuda yapmıyorum .-) içimden gelmiyor nedense bu aralar...Sanırım uykusuzluktan hayalle gerçegi ayırt edemiyorum :) kendimle sohbet ediyor gibiyim :)) ben de kpss magduruyum, bugun gelişim psikolojsi soruları çözdüm hatta :)
uyuudun mu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?