:)) Burdayım tatlımmm...gidermiyim hiç :)
Evet zorluyorum kendimi....Yapmak zorundayız eşlerimizle birarada olabilmek için..Benimkisi asker bu arada..senin?
ama ama ama... gittin mii..*??? beni böyle çaresiz beni böyle derbeder birşekilde bırakıp
evt ama şuaralar bebek istiyoruz aklım hep orda oyüzden adepte olamıyorumevt cnm benim eşimde asker..denizciii
bunu yazmıştım
evt ama şuaralar bebek istiyoruz aklım hep orda oyüzden adepte olamıyorumevt cnm benim eşimde asker..denizciii
Foçadasınız sanırım :) ayy inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım...mutlu haberlerini bekliyorum..Biz daha düşünmüyoruz, ama allah istedigimz zaman saglıklı sıhatli bebiş nasib eder inşallah bize de..
Foçadasınız sanırım :) ayy inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım...mutlu haberlerini bekliyorum..Biz daha düşünmüyoruz, ama allah istedigimz zaman saglıklı sıhatli bebiş nasib eder inşallah bize de..
amin cnm ya inş.biz evleneli 4 yıl oldu.hatta 4.5oyüzden artık başladık düşünmeye.ama 6 aydır korunmuyoruz bişi yok daha :-(
6 ay kısa bir süre ama uzun süreli korunmalarda..Yani ilaçla korundugunu varsayıyorum , 10 aya kadar uzayabilir canım takma kafana..Vucudun ilaçtan tamamen arınması süre alıyor..Tam zamanında düşünmüşsünüz bebişi..Evliligin keyfini de çıkarmışsınız, süper...biz de 1 yıllık evliyiz, 2-3 yıl sonra düşünüyoruz inşallah :)
sizin daha yeni evt.ben 1 yıllık evliyken bebeğin b.sini ağzıma almıyordum.ama şimdide olmayınca çok byük konuşmuşum diyorum..evt cnm ya hap içtim tam 4 yıll :-(
Hiç takma kafana..Bebiş odaklı olunca da, stres sıkıntı yapıyorsun bu da hamile kalmanı olumsuz yönde etkiler canım, geciktirir yani..Oluruna bırakın, hatta yılbaşı için güzel bir plan yapın eger biryere gitmeyecekseniz evde başbaşa içilen kırmızı şaraplar...kesinlikle bu gergin dönemi en rahat şekilde atlatmanızı saglar diye düşünüyorum.. Özel msj atamıyorum, msj sayım dolmadıgı için ,yeni üye sayılırım..Hava Lisandayız cnm, F.Altayda...siz?
anladım cnm.özel msjım geldimi sana.bende çok özce üye oldum buraya ama daha bilmediğm bölümleri varhaklısın cnm kafaya takmamak gerekiyor ama elimde değil :-( hep aklıma geliyor.yok yılbaşında biyere gitmeyi düşünmüyoruz.evimiz iyi..geçen sene eşim eğitimdeydi birlikte değildik.en güzeli evde baş başa olmak sizin orayı biliyorum cnm.lojmandamısınız
Çok güzel, deli gibi fırtınası, kayalık ve dalgalı denizine ragmen miss gibi havası ve dogal güzelligine hayranım..Meşhur zeytininin de en sıkı takipçisiym :)) ( özel msj atamıyorum)(
bense çok sıkıcı buluyorum burayıı :-( ev hapsinde gibiyim.lojmanlar dağın tepesinde.gitçek yer yok :-( ama yazın süper..deniz tertemiz..dediğin gibi fırtına berbatyalnızken nasıl tırsıyorum..
Haklısın kışın zor olur, ama şanslısın dogu göreviniz yok, çok fazla tayin yeriniz yok..Olumlu yanından bakmaya çalış canım..Biz daha dogu görevimizi bile yapmadık mesela :) ama yaşadıgımz andan keyif almalıyız. Bir kere geliyoruz bu dünyaya...carpediem
öyle tabiki cnm.haklısın.sonuçta daha kötü durumda olanlar var..buara bişi demek istiyorum cnm.gece kuşu olduğumdan alışığım bu site sabaha karşı bian donup kalıoo.birden beni göremezssen merak etmeyani yüzüne kapamak gibi olmasın ok.çünküü nezaman nöbette gece buna girsem sabaha karşı kitleniyor belli bir süre bu arada ben bidaha cuma nöbetçiyim
Tamam cnm teşekkür ediyorum hbr verdigin için..
Cuma mıtüh...bu hafta bizim başka nöbetmz yok tatlm..ama nöbet günleri burası olsun buluşma mekanımız...Mutlaka yine denk gelir nöbetler :) bu arada branşın neydi?
tamam cnm ben sana özel msjda atarım arada..seninde 100 tane dolunca msj sayın atabiliyorsun.benim açmış olduğum bazı konular oluyor gebelikle ilgili falan yesim84'ü gördünmü gir hemen.benimdir obazen nöbetlerde hiç uykum yok die bi konum var onda görüşürüz olmazsa.bu kimin bilmiyorum ben işletme mezunuyum cnm.sen öğretmensin galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?