Berenli Saatler :)

tamamdır anlaştık :) çok mutlu oldum, nöbet arkadaşım oldu benim de :)) evt ögretmenim geçen yıl mezun oldum, atanmaya çalışıyorum :))

hayırlısı olsun cnm.inşallah bu yıl atanırsın.ne öğretmenisin ? evt bende çok sewindim cnm artık benimde nöbt arkadaşım var birdaha inş.denk gelir nöbetler.işte ben bidaha cuma gece kuşuyum.sonra bilmiyorum ama msj atar sölerim

ayy okadar yazdım ekran dondu gönderdim ama gelmedi galiba :-( ne öğretmenisin.inş.atanırsın cnm en kısa zamanda.

Canım benim :) inşallah , tek dilegim o şimdilik..2012 de meb de kadrolu ögretmen olmak :) ingilizce ögretmeniym.. sen de inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın, müjdeyi de bana verirsin :) Üçümüz nöbet tutarız :) senin minnoşla birlikte

ayyy inş.cnm...amin ya..minnoşum olsa ben hiç sıkılmam nöbetlerde )))) hakkımızda hayırlısı artık..buralara gelirsen tanışalım görüşelim )))

ayyy inş.cnm...amin ya..minnoşum olsa ben hiç sıkılmam nöbetlerde )))) hakkımızda hayırlısı artık..buralara gelirsen tanışalım görüşelim )))

Harika olur :) ben de beklerim, tanışalım nöbet arkadaşı olmak kolaymıı .. bildigin devrem muhabbeti gelişti aramızda:)

kizlar iyi sabahlarrr

masallahh sohpet koyu

bende film bakiyodum bitti simdi dedim bi bakim kk de neler var

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…