tamamdır anlaştık :) çok mutlu oldum, nöbet arkadaşım oldu benim de :)) evt ögretmenim geçen yıl mezun oldum, atanmaya çalışıyorum :))
tamamdır anlaştık :) çok mutlu oldum, nöbet arkadaşım oldu benim de :)) evt ögretmenim geçen yıl mezun oldum, atanmaya çalışıyorum :))
ayy okadar yazdım ekran dondu gönderdim ama gelmedi galiba :-( ne öğretmenisin.inş.atanırsın cnm en kısa zamanda.
Canım benim :) inşallah , tek dilegim o şimdilik..2012 de meb de kadrolu ögretmen olmak :) ingilizce ögretmeniym.. sen de inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın, müjdeyi de bana verirsin :) Üçümüz nöbet tutarız :) senin minnoşla birlikte
ayyy inş.cnm...amin ya..minnoşum olsa ben hiç sıkılmam nöbetlerde)))) hakkımızda hayırlısı artık..buralara gelirsen tanışalım görüşelim )))
:Harika olur :) ben de beklerim, tanışalım nöbet arkadaşı olmak kolaymıı .. bildigin devrem muhabbeti gelişti aramızda:)
:
tabiiki...kaderimiz bir bakımdan aynıı ))) yolunuz düşerse hber weririsin görüşürüz yani ne olcak..
Kesinlikle süper olurbu arada nerden mezunsun? deü mü?
yok cnm cbü..manisadan.bu aradauyku durumun ne aleemde
Gözlerim hafiften kapanmaya başladı gibi..senin?
aynen benimde..saat 6 buçuktan sonra hava aydınlanıyor.aynada kendimden korktumgözlerim şişmişş
Kıyamam peki Eşlerimiz napsın biz korkuyorsak kendimizden, onlar eve girmicekler valla:) ben bakmıyorum aynaya..gerek yok :)))
öle gerçektende yagözler şiş ve kırmızı çok kötüü çoook yarın yani bugün ben iptalim
Bir de benim dersanem var...öglene kdr uyuruz artık Off ooff :))))
evt ölene kadar uyuruz artık.ay kıyamam dersanemi var.iyiki sabahtan değilmiş.
evet şansıma yarnki dersim öglen :)))
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?