Berenli Saatler :)

slm kızlar bende yanlızım evde bugun kocam gündüzleri çalışıo ama bugun gece çalışması gerekti bende evde yanlız kaldım uyuyamıyom kocamsız gücüme gidiyo gelesiye kadar beklicem bende:) sizler nasılsınız

Canım biz de aynı durumdaydık bir tek ben kaldım geriye :) uyku tutmadı...kaçtı resmen...

valla bende durumlar karışık:) 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoz bebek istiyoz olmuyo şimdilik yaşım 24 canım manisalıyım öle işte:) senn kocan hergece mi yok

valla bende durumlar karışık:) 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoz bebek istiyoz olmuyo şimdilik yaşım 24 canım manisalıyım öle işte:) senn kocan hergece mi yok

Daha erkenmiş boşverin keyfini çıkarın evliliginizin.. yine siz bilirsiniz tabi :) yakınmışız ben de izmirliyim...hayır her gece degil bazı geceler nöbetçi..seninki?

Daha erkenmiş boşverin keyfini çıkarın evliliginizin.. yine siz bilirsiniz tabi :) yakınmışız ben de izmirliyim...hayır her gece degil bazı geceler nöbetçi..seninki?

ay enimki bu geceye özel oldu canım ya ufff patroncuğu sinir oldum kız gündüzde çalışmıştı kıyamm kocama ben yaaaaa soğukta hava

merhaba sevgicim valaha ben mis gibi şehriye çorbası yaptım kaynıyor kaynasın içicem sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…