Berenli Saatler :)

Yarın ve cuma akşam görüşcezzzz ama yılbaşında birlikte olamicaz malesefff
Planlarımız suya süştüü Beyfendi gönlümü almak için bişiler yapıyo ama nee,
görcez cuma günü

kuzu ne güzel sevgilin gönlünü almak içn bir şeyler yapıyor kıymetini bil canım

Tatlım öyle ağır bişi değil ki yedikçe yiyorsun valla Baharatını iyi ayarlamışlarsa
mis gibi oluyor, yoksa biraz kötü gelebiliyo ağza midye

anladım canım neyse denerim ilk fırsatta

bende balık yemem asla yılda bir kez palamut yerim o da sırf doktorum yüzünden b12 vitamin eksikliği varmış mış mış

ah seni ah nazda yaparmış ne giyceğine karar verdinmi
Veremedim malesef canımmmm ama hava çok soğuk muhtemelen tayt, kazak elbise, çizme 3lüsünü
tercih ederim Sabah erkenden kalkıp saçımı başımı da yapcam ama okulda sönüp gitcek saçım kesin,
akşam görüşcez çünkü:44:

kuzu ne güzel sevgilin gönlünü almak içn bir şeyler yapıyor kıymetini bil canım

anladım canım neyse denerim ilk fırsatta

Saolsun minnak odunum romantikliğe terfi ediyo ufaktan mutluyumm.Umarım hep böyle kalır

bende balık yemem asla yılda bir kez palamut yerim o da sırf doktorum yüzünden b12 vitamin eksikliği varmış mış mış
ben balığıda sevmem canım çok nadir yerim

Saolsun minnak odunum romantikliğe terfi ediyo ufaktan mutluyumm.Umarım hep böyle kalır[/QUOTE]

umarım canım

ojelerini sürdünmü peki canım bende genelde o üçlemeyi seviyorum

Ben de b12 eksik tatlımmm, ayda 1 iğne yaptırıyorum rahatım valla mis gibiii. İlaçları acayip kilo aldırıyo
Ama vitamin almayı ihmal etme, saça cilde herşeye etki ediyo
aayy yok canım asla yiyemeyeceğim birşey:100::100:

Kız tavasını nie yiyemiyon cips gibi resmen. Bir de sarımsaklı yoğurt döktüler miii missssssssss

ben iğne yaptırmıyorum bi tane balık yağı kapsülü varya ondan verdi adi doktor
evet canım vitamin olmayınca tırnaklarımda beyaz beyaz çizgiler çıkıyo yüzüm soluk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…