yok ben almiyiiim tatlım:100:
Yarın ve cuma akşam görüşcezzzz ama yılbaşında birlikte olamicaz malesefff
Planlarımız suya süştüüBeyfendi gönlümü almak için bişiler yapıyo ama nee,
görcez cuma günü
Tatlım öyle ağır bişi değil ki yedikçe yiyorsun vallaBaharatını iyi ayarlamışlarsa
mis gibi oluyor, yoksa biraz kötü gelebiliyo ağza midye
Sen midye tava ve kalamar al o zaman tatlımmmm
Offff nasıl canım çekti anlatamammmmm, olsa çıtır
çıtır yerdim şimdiiiiiii:26:
Veremedim malesef canımmmm ama hava çok soğuk muhtemelen tayt, kazak elbise, çizme 3lüsünüah seni ah nazda yaparmış ne giyceğine karar verdinmi
kuzu ne güzel sevgilin gönlünü almak içn bir şeyler yapıyor kıymetini bil canım
anladım canım neyse denerim ilk fırsatta
bende balık yemem asla yılda bir kez palamut yerim o da sırf doktorum yüzündenb12 vitamin eksikliği varmış mış mış
ben balığıda sevmem canım çok nadir yerimbende balık yemem asla yılda bir kez palamut yerim o da sırf doktorum yüzündenb12 vitamin eksikliği varmış mış mış
ojelerini sürdünmü peki canım bende genelde o üçlemeyi seviyorumVeremedim malesef canımmmm ama hava çok soğuk muhtemelen tayt, kazak elbise, çizme 3lüsünü
tercih ederimSabah erkenden kalkıp saçımı başımı da yapcam ama okulda sönüp gitcek saçım kesin,
akşam görüşcez çünkü:44:
Saolsun minnak odunum romantikliğe terfi ediyo ufaktan mutluyumm.Umarım hep böyle kalır
bende balık yemem asla yılda bir kez palamut yerim o da sırf doktorum yüzündenb12 vitamin eksikliği varmış mış mış
aayy yok canımasla yiyemeyeceğim birşey:100::100:
Ben de b12 eksik tatlımmm, ayda 1 iğne yaptırıyorum rahatım valla mis gibiii. İlaçları acayip kilo aldırıyo
Ama vitamin almayı ihmal etme, saça cilde herşeye etki ediyo
Kız tavasını nie yiyemiyon cips gibi resmen. Bir de sarımsaklı yoğurt döktüler miii missssssssss
ojelerini sürdünmü peki canım bende genelde o üçlemeyi seviyorum
ah tam benlik şarkı
Offff tatlımmm yaaaa ben tırnak yiyorummmO yüzden kemik rengi dışında oge süremiyorum maleseffff
Kız tavasını nie yiyemiyon cips gibi resmen. Bir de sarımsaklı yoğurt döktüler miii missssssssss
yok tatlım siz benim yerime yersiniz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?