ay süpersin fulyacım yaaaaaaaaaaaaa
bendede dudak yeme alışkanlığı var sende de varmı canım
bendede dudak yeme alışkanlığı var sende de varmı canım
yok tatlım siz benim yerime yersiniz artık
sağol canım benim sen daha çok süpersin
yalnız sana bir şeyi itiraf edicem seni ilk zamanlar gördüğümde uyuz olurdum.beren saatin fatosu olduğu için avatarını benm ki beren saat hastasıda biraz kıskaçlık yapmıştım.
o kadını ne zaman görsem uyuz olurdum ama artık atlattım gülüyorum sadece kendime:)
ama sonra bir baktım çok tatlı biriymişsin
aynı dert bende de var canımkendimi bildim bileli dudaklarımı yerim bazen eşim görüyor kızıyor bana yeme şu dudaklarını diyip elime vuruyor
ama napim alışkanlık işte
canım benim ablam tırnak yememesi için manikür yaptırırdı.Offff tatlımmm yaaaa ben tırnak yiyorummmO yüzden kemik rengi dışında oge süremiyorum maleseffff
şu an bu şarkıyı açtım dolabın karşısına geçtim ne giysem diye karıştırıyorum etrafı
Yok tatlım dudak yemiyorum. Erkek arkadaşım yiyo dudak, gördükçe hafiften ağzına vuruyorum
ama ben bakmayınca yine yiyoSadece ramazanda bırakıyo yemeyi, 11 ay devam
Yerim valla tatlımmmmm yemem mi hiçççççç
kızlar cuma günü kaynanamın yanına gidiyorum pek sever beni bende onu benim için şimdiden ne yemek yapsam diye düşünüyormuş ah canımay acaba ben ne giysem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar cuma günü kaynanamın yanına gidiyorum pek sever beni bende onu benim için şimdiden ne yemek yapsam diye düşünüyormuş ah canımay acaba ben ne giysem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oy oy oyyyy yesinler kız senin kaynananııııı
Ne sever seninki, sevdiği şeyleri yap güzelim
beni görmen lazım vuslatcım her dakika dudaklarımı yiiyorum alışkanlık valaha olmuyor vazgeçilmiyor ya
canım benim ablam tırnak yememesi için manikür yaptırırdı.
manikürleri bozulmasın diye yemezdi tırnak.
eee ne buldun pek giycek canım karar verdin mi
ayy dudak yeme sorunu bendede var yaaadudaklarii yiye yiye bi hal olduuuu ama bu durumu sukur kocacim fark etmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?