Berenli Saatler :)

ay süpersin fulyacım yaaaaaaaaaaaaa

sağol canım benim sen daha çok süpersin
yalnız sana bir şeyi itiraf edicem seni ilk zamanlar gördüğümde uyuz olurdum.beren saatin fatosu olduğu için avatarını benm ki beren saat hastasıda biraz kıskaçlık yapmıştım.
o kadını ne zaman görsem uyuz olurdum ama artık atlattım gülüyorum sadece kendime:)
ama sonra bir baktım çok tatlı biriymişsin

kızlar cuma günü kaynanamın yanına gidiyorum pek sever beni bende onu benim için şimdiden ne yemek yapsam diye düşünüyormuş ah canım ay acaba ben ne giysem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bendede dudak yeme alışkanlığı var sende de varmı canım

aynı dert bende de var canım kendimi bildim bileli dudaklarımı yerim bazen eşim görüyor kızıyor bana yeme şu dudaklarını diyip elime vuruyor
ama napim alışkanlık işte

bendede dudak yeme alışkanlığı var sende de varmı canım

Yok tatlım dudak yemiyorum. Erkek arkadaşım yiyo dudak, gördükçe hafiften ağzına vuruyorum
ama ben bakmayınca yine yiyo Sadece ramazanda bırakıyo yemeyi, 11 ay devam

yok tatlım siz benim yerime yersiniz artık

Yerim valla tatlımmmmm yemem mi hiçççççç

benn geldimmm sekerlerrrrrr

bu sefer kaliciyimmmm

ee ne yapiyonuzzzzz

gerçektenmi
ay hiç tahmin etmedim bana uyuz oldugunu ama haticeye değil neticeye bakalım artık seviyomuşsun beni

aynı dert bende de var canım kendimi bildim bileli dudaklarımı yerim bazen eşim görüyor kızıyor bana yeme şu dudaklarını diyip elime vuruyor
ama napim alışkanlık işte

beni görmen lazım vuslatcım her dakika dudaklarımı yiiyorum alışkanlık valaha olmuyor vazgeçilmiyor ya

Offff tatlımmm yaaaa ben tırnak yiyorummm O yüzden kemik rengi dışında oge süremiyorum maleseffff
canım benim ablam tırnak yememesi için manikür yaptırırdı.
manikürleri bozulmasın diye yemezdi tırnak.

şu an bu şarkıyı açtım dolabın karşısına geçtim ne giysem diye karıştırıyorum etrafı

eee ne buldun pek giycek canım karar verdin mi

ayy dudak yeme sorunu bendede var yaaa dudaklarii yiye yiye bi hal olduuuu ama bu durumu sukur kocacim fark etmedii

kızlar cuma günü kaynanamın yanına gidiyorum pek sever beni bende onu benim için şimdiden ne yemek yapsam diye düşünüyormuş ah canım ay acaba ben ne giysem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oy oy oyyyy yesinler kız senin kaynananııııı
Ne sever seninki, sevdiği şeyleri yap güzelim

kaynanadan yana şanslısın yaniAllah bozmasın muhabbetinizi(amiiiinnnn)

kaynanaya bak sen ne güzel kaynana o öyle

Açlıktan ölcem valllaaaaaa,buraya her geldgmde aynı şey oluyoooo

canım benim ablam tırnak yememesi için manikür yaptırırdı.
manikürleri bozulmasın diye yemezdi tırnak.

eee ne buldun pek giycek canım karar verdin mi

Ben de düşündüm ama uzamıyo fazla tırnaklarım, etler de yok. Manikür yapırcak bişi yok yaniii

ayy dudak yeme sorunu bendede var yaaa dudaklarii yiye yiye bi hal olduuuu ama bu durumu sukur kocacim fark etmedii

Yara olur üstü kabuk olur tatlım yaaa hakim olmaya çalış kendineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…