ya girdim yatağa eymen uyandı karnını doyurdum falan bide baktım bilgisayarı kapatmamısımm hoooooppp bi baktım burdayımm
ben varya üye olduğumda kaç tana topik gezdim yazdım hiç birinden elektrik almadım kaçtım:106: bi julinin ve senin topiğe gelince sıcaklık hissettim
ne demişler yılan bile sıcağa akarmış:87:
abooo bacılar burada.Selam bacılarr
yaaa bende yaaa coktandur uyeyim ama hic sohpetlere katilmazdimm birtek makaramin kine katilmistim ama simdi burayi bulunca burdan baska yere gidemez oldummmben varya üye olduğumda kaç tana topik gezdim yazdım hiç birinden elektrik almadım kaçtım:106: bi julinin ve senin topiğe gelince sıcaklık hissettim
ne demişler yılan bile sıcağa akarmış:87:
neden katılamadın
yaaa bende yaaa coktandur uyeyim ama hic sohpetlere katilmazdimm birtek makaramin kine katilmistim ama simdi burayi bulunca burdan baska yere gidemez oldummm
hosgeldinnn tatlimmm
ay canım benim çok mutlu oldumm böyle düşünmene bende bu topiği açarken tereddüt ettim çünkü çeşit çeşit insan var ama allah tan bizim topikteki herkes sıcakkanlı ve dürüst bayanlar
hoşgeldin canımyoktun uzun zamandır:44:
elifim hoşgeldin nerelerdesin ya:26:
uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma denk geldim facede geyiğin dibine vurduk allaammaa ne ban var ne uyarı var
bi yandanda aklım sizde kaldı heaaa
uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma denk geldim facede geyiğin dibine vurduk allaammaa ne ban var ne uyarı var
bi yandanda aklım sizde kaldı heaaa
hosgeldin bacım
canim yaaa avatarindaki kadinn cokk tatliiiisenmisin o
evet yaa facenin en guzel seyi uyari kurallar olmamasiiii istedigini konuss ohhhh
unutsam yazarmıyım ayol gözlerin kirpiklerin ok ok olmuş beynimde unutulurmu hiç o güzellik anneemmunutulduk yane
canim yaaa avatarindaki kadinn cokk tatliiiisenmisin o
evet yaa facenin en guzel seyi uyari kurallar olmamasiiii istedigini konuss ohhhh
hoşbulduk dediler ki meltem ayağını sürdü gel bende geldim
kimlerin face i varr kızlarr
kimlerin yokkkiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?