Berenli Saatler :)

bende aynıyım kim olursa olsun ters davranıldığında hiç de yapmacık rol yapamam yalakalığı sevmiyorum::106:
görümcelerle pek görüşmeme mesela eşim der olsun sen konuş falan diye bende diyorum yalandan yere kimseye yalakalık yapmam diye:100:

canım nasılsın kızz ben sayfalarda boğuşuyorum takır takır geçiyor syflar o yüzden geç gördüm canım
herkes okadar dalmiskii sohpete geldigimi fark etmediler bilee

haha aynen yaaa walla kotu bi aliskanlikk ins ilerde birakiriz

mavicadimm tatli ruyalarrr

yalan yere asla davranmam yapmacıklıktan nefret ederim biri benden hoşlanmıyorsa direk söylesin öyle canım cicim yapmasın yalancıktan yere hiç sevmem bende öyle davranmam

yalan yere asla davranmam yapmacıklıktan nefret ederim biri benden hoşlanmıyorsa direk söylesin öyle canım cicim yapmasın yalancıktan yere hiç sevmem bende öyle davranmam

ayyy aynen yaaa bende hicc sevmem yalakalikk insanlardan.. hatta bana biri yalakalik yaptigi zaman hep ona karsi soguk olurumdur ne gerek var yalakaliga anlamiyorum insan kendine biraz deger vermelii diye dusunuyorummm

ben varya üye olduğumda kaç tana topik gezdim yazdım hiç birinden elektrik almadım kaçtım:106: bi julinin ve senin topiğe gelince sıcaklık hissettim
ne demişler yılan bile sıcağa akarmış:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…