amin canım valaha benim şöyle bir yapım var karşı taraf bana güzel davranırsa bende öyle davranırım yani durduk yere öyle saçma sapan davranışlarda bulunmam kaynanam bana gayet iyi davranıyor çok saygılı bir kadın bende öyle olmaya çalışıyorum zaten annemde her zaman annelere saygı duycaksın diye öğretmiştir bana
canım nasılsınkızz ben sayfalarda boğuşuyorum takır takır geçiyor syflar o yüzden geç gördüm canım
İyi gecelerrr şekerrrr tatlı rüyalar sanaaaaa
Evrenimm erkek arkadaşım da senin gibi derinliğini öğrenmiş olmalıki bazen yeme dediğimde
"dur aşkım şurda accık kalmış onu da yiyim bitcek" diyo
ohh bee hele sukurrrr
konustuk kocisleeee ve onu yatirdimmm geldimm
yalan yere asla davranmam yapmacıklıktan nefret ederim biri benden hoşlanmıyorsa direk söylesin öyle canım cicim yapmasın yalancıktan yere hiç sevmem bende öyle davranmambende aynıyım kim olursa olsun ters davranıldığında hiç de yapmacık rol yapamam yalakalığı sevmiyorum::106:
görümcelerle pek görüşmeme mesela eşim der olsun sen konuş falan diye bende diyorum yalandan yere kimseye yalakalık yapmam diye:100:
hosgeldinn meltemimmmm
iyi yaptın canım seni görmez olurmuyuz biz hiç yaaaaa
yalan yere asla davranmam yapmacıklıktan nefret ederim biri benden hoşlanmıyorsa direk söylesin öyle canım cicim yapmasın yalancıktan yere hiç sevmem bende öyle davranmam
yalan yere asla davranmam yapmacıklıktan nefret ederim biri benden hoşlanmıyorsa direk söylesin öyle canım cicim yapmasın yalancıktan yere hiç sevmem bende öyle davranmam
ayyy aynen yaaa bende hicc sevmem yalakalikk insanlardan.. hatta bana biri yalakalik yaptigi zaman hep ona karsi soguk olurumdurne gerek var yalakaliga anlamiyorum insan kendine biraz deger vermelii diye dusunuyorummm
kız hani senin uykun vardı gelmicektin
ne oluyor yahuuuu
ya girdim yatağa eymen uyandı karnını doyurdum falan bide baktım bilgisayarı kapatmamısımm hoooooppp bi baktım burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?