Berenli Saatler :)

evrenimmmm bide sayfamızda herkes resim paylaşır sadece biz görürüz ay ne güzel ya burda herkes görebiliyo çünkü

ya evrenim sen açsana öyle bir sayfa biliyomusun faceyi iyi ben pek iyi bilmiyorum başlığı berenli saatler olsun kimse göremesin sadece bizim topickten ekleyen kızları kabul et

hmmmm bende pek fazla anlamam faceden benim faceyi koca yaptiiii:26::26::26: hani nasil gizli tutulur cok fazla bilgim yok ama yarin bakarim bi

ayy canım kat kat çekti yaaa ben çok seviyorum kat katı berenim ne yaptın gece gece bana

tamam evrenimmm o zaman kızlar faceden anlayan biri varmı aramızda

yavrum sen önce iyice bi öğren ondan sonra aç resim ekle gizlilik ayarlarını iyi öğren ben anlatırım ama yatıcam sabah erken kalkıp ütü yapıcam eşime yarın konuşalım istersen yada iyi bilen birinden uygulamalı göstersin sana yoksa varya naneyi dibe kadar yersin

kızlar ben facedeki sayfamızı açıyoru elimden geldiğince yapmaya çalışcam siz sohbet ede durun ben onla uğraşıyım

berenimmm bakk ben simdi faceyi acacam ama senin facen olmadigi icin sen kendine baska bi face acarsin ve tabi facesi olmayanlarda acar ama gizli yapar facesini.(yani gizli olursa kimse gormez) ve benim acitigim faceyede hepimiz arkadas oluruz ben onu gizli yapmaya ayarlarim yani deneyecem olmazsa kocisede sorarim gizlilik konusunda yardim eder bana...

ay ben çubuk krakerle yulaflı bisküvi yedim

of süpersin diyette falan değiliz galiba

Ben bildiğinnn kaşar salam zeytin dümdüz gittimmm Sonra da "way efendim bu göbek nerden cıktı" dıyıp duruyorum

aynenn bendee yaaa gece yemegii cokk severimmm hatta gunduz bazen aksamlari bisi yemem sirf gece yarisi yemek yiyeyim diyee

Ben deeee amaaa sonra da ne kadar zayıflarsam zayıflayayım göbek gitmiyoooo

oh oh maşallaahh allah eksik etmesin

Hatta geçen "kk nın gece yemek yiyen güzelleri" buluşması yapmıştık tatlım, bak ordan bi foto

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…