berenimmm bakk ben simdi faceyi acacam ama senin facen olmadigi icin sen kendine baska bi face acarsin ve tabi facesi olmayanlarda acar ama gizli yapar facesini.(yani gizli olursa kimse gormez) ve benim acitigim faceyede hepimiz arkadas oluruz ben onu gizli yapmaya ayarlarim yani deneyecem olmazsa kocisede sorarim gizlilik konusunda yardim eder bana...
topicteki kızlar kk dan özel msj atana kadar faceden kabul etmeyelim kimseyi oraya
topicteki kızlar kk dan özel msj atana kadar faceden kabul etmeyelim kimseyi oraya
kız dur ben açıyorum face karar ver sen mi ben mi açıyım
benim arkadaş güya aaa ben gizledim diye car car konuştu bana du bakim dedim arkadaşın facesinden girdik kabakjk gibi ortada bütün resimlerfacede hesap ayarlarından kimlerin görebileceğini kısıtlayabiliyorsun canım:87:
Hatta geçen "kk nın gece yemek yiyen güzelleri" buluşması yapmıtık tatlım, bak ordan bi foto
Eki Görüntüle 315660
canim bak istersen sen kendine face ac simdi ama cunku senin zaten faceye ihtiyacin var senin face olmadan katilamazsin
ve senin actigin faceyide gizli yapariz hepimizde oraya arkadas olunca bi sekilde paylasimlari gizli ayarlariz
aklıma bişi geldi +18 emme büdütörler beni dürter sonragrubun şifresi ekkk olsun
ya sen çok aalemsin canım yaaa
benim arkadaş güya aaa ben gizledim diye car car konuştu bana du bakim dedim arkadaşın facesinden girdik kabakjk gibi ortada bütün resimler
vuuuuuuu beybilleerrr
benim arkadaş güya aaa ben gizledim diye car car konuştu bana du bakim dedim arkadaşın facesinden girdik kabakjk gibi ortada bütün resimler
vuuuuuuu beybilleerrr
hadi kızlar ben kaçtm özleyin beni tamam mıhepinizi öptüm
hadi bee çabuk uykum geldiiii yatıcamçok mantıklı
tamam ben bi tane face alıyorum herkes onu eklesin orda paylaşım yaparız
hadi bakalım inşlhbiz acayip gizli yapıcaz kimse göremiicik
Yaaaa böyle de ağzın açık kalır tatlımmmm güzelliğimiz karşısında
hehe ne yapimmm yaa face isiyle benim koca ugrasir hepppyavrum sen önce iyice bi öğren ondan sonra aç resim ekle gizlilik ayarlarını iyi öğren ben anlatırım ama yatıcam sabah erken kalkıp ütü yapıcam eşime yarın konuşalım istersen yada iyi bilen birinden uygulamalı göstersin sana yoksa varya naneyi dibe kadar yersin
ayyyy benimde gobisle basim dertdee.. yaa zayifim ama ahh su gobek olmasaBen bildiğinnn kaşar salam zeytin dümdüz gittimmmSonra da "way efendim bu göbek nerden cıktı" dıyıp duruyorum
Ben deeee amaaa sonra da ne kadar zayıflarsam zayıflayayım göbek gitmiyoooo
Hatta geçen "kk nın gece yemek yiyen güzelleri" buluşması yapmıştık tatlım, bak ordan bi foto
Eki Görüntüle 315660
tamam canim uyumayizzz bekliyoruzzzben şu an uğraşıyorum kızlar haber vericem size sakın uyumayın
aklıma bişi geldi +18 emme büdütörler beni dürter sonra
Hatta geçen "kk nın gece yemek yiyen güzelleri" buluşması yapmıştık tatlım, bak ordan bi foto
Eki Görüntüle 315660
hadi berenn prostat olcam kız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?