iyi geceler tatlimmmm
aaa supersinn dur simdi eklicemmmm... bihterr simsekk haaaatatli bi isim olmus
berenim yaaaaa
bir suru bihter simsekk var hangisini sen oldugunu nasil anlicaz kiiii:26::26::26::26:
vıyyy fazla mı rahatladın uykun geldi kaçıyon.İyi geceler tatlım
Artık yarın geceye kaldı canım herkes kaçtı gitti
kuzum profil resminde benim kk da kullangıdım avatar var ordan anlıcaksın
canim okadar cokkk gizlisin kiii yoksunnn:26::26::26::26:
özel mesajla adını soyadını at facedeki ben seni ekliyim tüh ya acayip gizlemişim kendimi
ya evrenim sen çıkmıyosun aramalarda bak bacwooddu ekledim hemencecik ama sen yoksun yaaaaaaaaaaaa
canim benim faceyi yazinca cikmiyormuyummm:26::26::26: yaaaaa bendeee arkadas olmak istiyommmmm bananeee bananeeeeeee
canim benim faceyi yazinca cikmiyormuyummm:26::26::26: yaaaaa bendeee arkadas olmak istiyommmmm bananeee bananeeeeeee
kiskaniyorumm amaaaabiz konuşmaya başladık bile facede
sonunda geldi sayfa az bekle bekle bulacaksın şimcik:44::44:
kiskaniyorumm amaaaa
yaaa ben nasil arkadas olcamm kii.. bihter simsek yaziyorum 9 tane kisi cikiyo baskada kimse cikmiyoooo:26::26::26: berende beni bulamiyooooo
kiskaniyorumm amaaaa
yaaa ben nasil arkadas olcamm kii.. bihter simsek yaziyorum 9 tane kisi cikiyo baskada kimse cikmiyoooo:26::26::26: berende beni bulamiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?