Berenli Saatler :)

yok kıızz kalmazsın evde korkma gece gece fazla yeme bence eritemezsin sonra

Son düzenleme:
hayy aksiii yaaa kacirdim kizlariii bugunn:26::26::26: biraz gec geldim sanirimm neyse yarin insss gorusuruzz ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarimiiiii

misafirim vardı bi haftadırr nete giremedim sokaklarda sürtmektenn:))nasılsınnnn yaa kimseler yok artık burdaa valla çok sıkıcydı akşamm

ozledikk senii yaa bende bugun cok gec geldim eltime gittim saati hic fark etmedik bi baktim saat 2
buraya geldim cok uzuldum kimse yok diyee....

seni gordumm gozlerim acildiiiiii

ozledikk senii yaa bende bugun cok gec geldim eltime gittim saati hic fark etmedik bi baktim saat 2
buraya geldim cok uzuldum kimse yok diyee....

seni gordumm gozlerim acildiiiiii

bendee özledimm vallaa sizlerii forumdaa dolandım durdumdaa kimseciklere rastlamadmm bugünn facetee takılıyolarmıs vuslat ablaa öyle dedi(

bendee özledimm vallaa sizlerii forumdaa dolandım durdumdaa kimseciklere rastlamadmm bugünn facetee takılıyolarmıs vuslat ablaa öyle dedi(
aaa evet guzelim beren face acti orda bi kac arkadas eklendik ordada istediklerimi paylasiyoruz ve resimlerimi koyuyoruz yani guvenli ve tabi tanimadiklarimizda eklemiyoruz o yuzden rahat olabilirsinn yarin berene rastlarsan seni eklesin faceye

aaa evet guzelim beren face acti orda bi kac arkadas eklendik ordada istediklerimi paylasiyoruz ve resimlerimi koyuyoruz yani guvenli ve tabi tanimadiklarimizda eklemiyoruz o yuzden rahat olabilirsinn yarin berene rastlarsan seni eklesin faceye

msj attım burdann mailimi yazdım benide eklesin diyee acaipp meraklandımm yaa tweetyde varmıki en çok onu merak ediyrumm :))

msj attım burdann mailimi yazdım benide eklesin diyee acaipp meraklandımm yaa tweetyde varmıki en çok onu merak ediyrumm :))

canim daha yeni actim daha kimseyi eklemedik toplam 4 kisiyiz... yaa gercekten guzel oldu boyle. birbirimizi gercektende taniyabiliyoruz yani goruyoruz hatta gecen konustuk berenle bi tane resim album yapacaz ordada hepimiz resmimizi ve burdaki nickimizi yazacaz

gerçektendee çok güzel düşünmüşsünüzz yaa beğendimm..burdandaa tanışılıyo amaa görünce daha bi farklı olur heralde:))

gerçektendee çok güzel düşünmüşsünüzz yaa beğendimm..burdandaa tanışılıyo amaa görünce daha bi farklı olur heralde:))

farkli olmazmii sekerimm burdan tanisiyoruz ve insan merak ediyo... ins yarin kizlarla facede toplaniriz
canim yaa bas agrisi tuttu yatmamaktan sanirm yatsam iyi olacakk.. yarin gorusuruz muckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…