bende sevmiyorumm sulu yemek..çorba ve salata olsun yeter:)gören diyet yapıyo zannediyo sonraa kaşık kaşık çikolatalarr abur cuburlar sabaha kadar dolapta ne varsa yiyorumm gündüzdee ağzımaa bişey sürmyrumm sen evlenmişsinn ben böyle gidersemm 100 kilo olurum evde kalırım:))))
evet evliyim canımkızz gece gece fazla yeme eritemezsin sabaha kadar sonra
tamamm yemiyorum zaten bitti nutellam yinee(ben yatıyım artıkk ya kimsenin geleceği yokk iyi gecelerr herkeseee
hayy aksiii yaaa kacirdim kizlariii bugunn:26::26::26: biraz gec geldim sanirimmneyse yarin insss gorusuruzz ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarimiiiii
içime doğmuş sanırımm uyuyamadm bi bakıyım dedimm:)))ben varımm burdayımm gitmeeeeeee
ayyyyy canimm benimm yaaaa nerelerdesinnnn sennnnnnnn ozledimm seniiii kizzzz
misafirim vardı bi haftadırr nete giremedim sokaklarda sürtmektenn:))nasılsınnnn yaa kimseler yok artık burdaa valla çok sıkıcydı akşamm
ozledikk seniiyaa bende bugun cok gec geldim eltime gittim saati hic fark etmedik bi baktim saat 2
buraya geldim cok uzuldum kimse yok diyee....
seni gordumm gozlerim acildiiiiii
aaa evet guzelim beren face acti orda bi kac arkadas eklendik ordada istediklerimi paylasiyoruz ve resimlerimi koyuyoruz yani guvenli ve tabi tanimadiklarimizda eklemiyoruz o yuzden rahat olabilirsinnbendee özledimm vallaa sizlerii forumdaa dolandım durdumdaa kimseciklere rastlamadmm bugünn facetee takılıyolarmıs vuslat ablaa öyle dedi(
aaa evet guzelim beren face acti orda bi kac arkadas eklendik ordada istediklerimi paylasiyoruz ve resimlerimi koyuyoruz yani guvenli ve tabi tanimadiklarimizda eklemiyoruz o yuzden rahat olabilirsinnyarin berene rastlarsan seni eklesin faceye
msj attım burdann mailimi yazdım benide eklesin diyee acaipp meraklandımm yaa tweetyde varmıki en çok onu merak ediyrumm :))
canim daha yeni actim daha kimseyi eklemedik toplam 4 kisiyiz... yaa gercekten guzel oldu boyle. birbirimizi gercektende taniyabiliyoruz yani goruyoruzhatta gecen konustuk berenle bi tane resim album yapacaz ordada hepimiz resmimizi ve burdaki nickimizi yazacaz
gerçektendee çok güzel düşünmüşsünüzz yaa beğendimm..burdandaa tanışılıyo amaa görünce daha bi farklı olur heralde:))
farkli olmazmii sekerimm burdan tanisiyoruz ve insan merak ediyo... ins yarin kizlarla facede toplaniriz
canim yaa bas agrisi tuttu yatmamaktan sanirm yatsam iyi olacakk.. yarin gorusuruz muckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?