Berenli Saatler :)

burdayimm burdayimmmmm pardon kizlar dalmisimm

yaa berenim yok buranin tadida yokkk:26::26:

geldim canım napim yaa bekliyorum birileri gelir diye dün gecede böyle sessizdi burası
sen nasılsın tatlım

ya bugun biraz hastaydim bende yaa havalardan sanirim bogazim aciyo ama sicak bi corba ictimde suan kendime geldimm
yaa dun cokk gec geldim yaa burasina yakismiyo boyle sesizlikk umarim berenim bi an once gelirde toplar biziii

ya bugun biraz hastaydim bende yaa havalardan sanirim bogazim aciyo ama sicak bi corba ictimde suan kendime geldimm
yaa dun cokk gec geldim yaa burasina yakismiyo boyle sesizlikk umarim berenim bi an once gelirde toplar biziii

evet canım baktım geçmişe saat 4ü geçerken gelmişsin

abisine yalvarıyormuş ama faydası yokmuş.Sizleri çok özlemiş çok ama çok selamı cvar

ahh su abilerrrrr benim erkek kardesimde oyle pc bi kirilsin yuz sene gecer oyle yaparrr
canim sende cokk slm soyle berene umarim bi an once gelir aramizaa baksanaa onsuz kimse konusmuyoo bileee:26::26::26:

ahh su abilerrrrr benim erkek kardesimde oyle pc bi kirilsin yuz sene gecer oyle yaparrr
canim sende cokk slm soyle berene umarim bi an once gelir aramizaa baksanaa onsuz kimse konusmuyoo bileee:26::26::26:

evet onun ki de öyleymiş canım.İnş. keyfi gelirde abisinin yapar pcyi

a.s hadi yaaa ama onsuz olmuyorki bizde özledikk berenciği o coşturuyordu burayı:106:
sende selam söyle bizden canım

evet canım yaa hiç sesi yok topiciğin yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…