Berenli Saatler :)

bendee giriyimm seninlee beraber diyetee bugün nutellaa almadım çikolataa yemycem meselaao 3 kilo içtiğin gazozlardan olmştr tatlımm

ya şu ayakkabılar çok hoşuma gidiyo ama bir kere denedim yürüyemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yokk ben yiyememm yaa sen sebze yee ben meyvee yeyim salataa falann amaa haşlamaa ıykkk

bende haşlama pek sevmem ama hiç kilo aldırmazlar hemde bol vitamin var sebze haşlamalarında tamam sen meyveyle başla bende sebzeyle yoksa çatır çatır çatlıcam

ben flodan aldım sadee siyah rengii içten platformuda varr acaip rahatt vee çok şıkk tavsiyee edermm:)))

içten platform? allah allah ben yarın gidip bakıyım floya ama ben hiç topuklu ayakkbıyla yürüyemiyorum hep düz taban giyiyorum ya:26:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:87::87::87:

bende haşlama pek sevmem ama hiç kilo aldırmazlar hemde bol vitamin var sebze haşlamalarında tamam sen meyveyle başla bende sebzeyle yoksa çatır çatır çatlıcam

bendee şimdi bilee var çatlakk birsürüü hızlı kilo alıp vermkten oluyoo(çok iğrençlerr amaa bronzlaşncaa gözkmüyoo

ay kızlar biraz para biriktirme huyum olsa şu kalın maşalar varya saçlara kalın dalgalar yapıyor ondan alıcamda param yok ya

içten platform? allah allah ben yarın gidip bakıyım floya ama ben hiç topuklu ayakkbıyla yürüyemiyorum hep düz taban giyiyorum ya:26:

hem dıştann hemde içten platformu varr çok rahatt 85 lira civarydı sanırım tam hatrlamyrumm sevglmm almştıı:)))

bendee şimdi bilee var çatlakk birsürüü hızlı kilo alıp vermkten oluyoo(çok iğrençlerr amaa bronzlaşncaa gözkmüyoo

sen yine bronzlaşıyosun ben beyaz tenli oldugum için hemde baya beyaz güneşe çıkmam yasak çıktıgım an suratım şişiyo ve çatlaklar öyle kalıyo çatır çatır çatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…