allahhhhhhhhh meltemim geldi oley ya topiğim eski haline döndü
kızlar ben gelirimmm az sonra kocişimle az işim var
bilirim o can istememeleri bende normalde 73 kiloyken 63 e düşmüştüm bi ara sonra lahmacun mantı dolma ekmek derken 66 kilo olmuşum tartıya çıktım 3 kilo almışım yarın hemen diyete giriyorum çünkü bacagımda çalak oluşmuş
bendee giriyimm seninlee beraber diyetee bugün nutellaa almadım çikolataa yemycem meselaao 3 kilo içtiğin gazozlardan olmştr tatlımm
olabilir tatlım sende benle diyete gir ya bol bol sebze haşlaması yiyelim varmısın:26:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:87::87::87:
ya şu ayakkabılar çok hoşuma gidiyo ama bir kere denedim yürüyemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 318913
yokk ben yiyememm yaa sen sebze yee ben meyvee yeyim salataa falann amaa haşlamaa ıykkk
ben flodan aldım sadee siyah rengii içten platformuda varr acaip rahatt vee çok şıkk tavsiyee edermm:)))
hoşbulduummhoşgeldinnnn canımmmmm
kız sigortalattırdınmı kendini barimkızlar ben gelirimmm az sonra kocişimle az işim var
bende haşlama pek sevmem ama hiç kilo aldırmazlar hemde bol vitamin var sebze haşlamalarında tamam sen meyveyle başla bende sebzeyle yoksa çatır çatır çatlıcam
hoşgeldin ay ben burayı çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
içten platform? allah allah ben yarın gidip bakıyım floya ama ben hiç topuklu ayakkbıyla yürüyemiyorum hep düz taban giyiyorum ya:26:
bendee şimdi bilee var çatlakk birsürüü hızlı kilo alıp vermkten oluyoo(çok iğrençlerr amaa bronzlaşncaa gözkmüyoo
iyi geceler fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?