Berenli Saatler :)

bizde seni özledik tatlımmm 2 gündür yoktun burası nasıl sessizdi
şimdi ise maşallahhh

geldim bacım artık abimin bilgisayarını çaldım
benimki yapılsa her gece burdayım da işte ama maşallah nasıl kalabalıgız eski günlerdeki gibi

hem dıştann hemde içten platformu varr çok rahatt 85 lira civarydı sanırım tam hatrlamyrumm sevglmm almştıı:)))

sevgilinde maşallah pek zevkliymiş canım
yarın çarşıya çıkcam zaten bir bakıyım floya inşallah bende bulurum öyle rahat ve şık bi şey

ay kızlar biraz para biriktirme huyum olsa şu kalın maşalar varya saçlara kalın dalgalar yapıyor ondan alıcamda param yok ya
çok pahalı değiller sanırımm yaaa

sen yine bronzlaşıyosun ben beyaz tenli oldugum için hemde baya beyaz güneşe çıkmam yasak çıktıgım an suratım şişiyo ve çatlaklar öyle kalıyo çatır çatır çatlıyorum

beyazz tenli olmak daha iyi sütt gibi bembeyazzz offsulandım bariz sanaa

geldim bacım artık abimin bilgisayarını çaldım
benimki yapılsa her gece burdayım da işte ama maşallah nasıl kalabalıgız eski günlerdeki gibi

evet canım kalabalık olunca muhabbetin tadı bir başka oluyor

çok pahalı değiller sanırımm yaaa

beyazz tenli olmak daha iyi sütt gibi bembeyazzz offsulandım bariz sanaa

ne kadardır o dediğim maşalar canım
annem beni beyaz kızım diye sever hep
ellerimi görmen lazım bildiğin kağıt beyazı

sevgilinde maşallah pek zevkliymiş canım
yarın çarşıya çıkcam zaten bir bakıyım floya inşallah bende bulurum öyle rahat ve şık bi şey

zevklidirr zatenn benii seçmesindendee bellii değilmii:)))bugünn acaip ukalayımm biyerlerm kalktıı

aa tamam
meltemde kocasının yanına gitti azcık işi varmış
ne işi var acabaaa:))

ne kadardır o dediğim maşalar canım
annem beni beyaz kızım diye sever hep
ellerimi görmen lazım bildiğin kağıt beyazı

valla tatlımm markayaa göre değişirr amaa 40 60 civarındaa çokk rahatt bulablrsnn bencee ben bitane almştım 30 liraya denemek için gayettee güzell yanii

dün gece bayağı bi kaynatmışsınız
oğluşum hastaydı giremedim gece:2:

geçmişş olsun ablacımm önemli bişey değil dimii

canım midesini üşütmüş heralde dün geceden beri istiğfat ediyor ateşide yüksekti bayağı
şimdi biraz iyi biraz önce dalabildi uykuya bende fırsattan istifade daldım braya

canım midesini üşütmüş heralde dün geceden beri istiğfat ediyor ateşide yüksekti bayağı
şimdi biraz iyi biraz önce dalabildi uykuya bende fırsattan istifade daldım braya

geçmiş olsunn ablacımm bu aralar herkestee bi hastalık belası var..yine bi sessizleşti burasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…