Berenli Saatler :)

kurşun döktürelim sana dıkşınyaaa dıkşınyaaaa

döktürün tabii nazar var üstümde zaten

canımm ablamm bitanecik ablamm annelerinn en güselii benimm annemden sonraa tabikiideeküsmee küsmee bak ben gitmedimm burdayım hemm onlar kaybederlerr gitmklee

tamam tamam küsmedim şekercimmmm

çok geçmiş olsun oğluşuna yaaaaaaaa

sağol tatlım dün gece sabaha kadar oğlumla ilgilendim hiç uyumadı yavrum istifar etmekten

döktürün tabii nazar var üstümde zaten

tamam tamam küsmedim şekercimmmm

sağol tatlım dün gece sabaha kadar oğlumla ilgilendim hiç uyumadı yavrum istifar etmekten

ah kurban olurum ona çocuktan bahsederken şu bir çocuk sevdimdeki minenin oğluna bayılıyorum o nasıl bir tatlılık ne kadar güzel giyiniyo ne kadar güzel yemek yiyo kendi kendine ay çıldırcam bende isitoyrum öyle oğul

tabii canım yarınn bi ara denee istersenn..düzleştiriciyee saçını sarr çok az bekleyipp düzleştiriciyi yavaş yavaş çekk kalın dalgalıı oluyoo ozamann

yarın deniyim bi canım ya saçımı düzleştiriciye sarıyorum aynı maşaya sarar gibi dimi:26:

yarın deniyim bi canım ya saçımı düzleştiriciye sarıyorum aynı maşaya sarar gibi dimi:26:

evett evet canımm aynı maşa gibi sarıyosunn saçını amaa düzleştirici çektirerekk saçların kaysınn aarasndann sardığın gibi açmaa daha kalıcı oluyo böylee anlatamadm sanırımm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…