evet yaaaa bende okudummm yaa cokk sevindimmmbebislerii cokk seviyorummmmm
canim bende simdi kocisle konustum hemen kostum burayaaa
sağol canım. evt istemiyordum aslında nasıl bir bünyem varsa hemen tutuyor:26:
p....f yırtıldıbirde en güvenilir korunma yöntemi derler bişey olmaz dedim heralde hemen hamile kalmam dedim
ama oldu işte. Allah'tan gelene razı olucaz yapıcak bişey yok.
şu an kocaman bir elma yiyorum canım sen nasılsın vuslat hamileymiş bu arada
Afiyet olsun canım
Aaaaaaaaaa gerçekten mii maşallahhhh
Rabbim olmayanlarada versin inşallah.
cok sevdindim walla cok zor bisiii bendee bazen oluyo ama nasil geciyoo hic bilmiyorummkızlar kabızlık sorunum çözüldü bilmiyorum nasıl çözüldü ama bol su içtim ondan olabilirmi ya çok rahatım şu an ya
p....f yırtıldıbirde en güvenilir korunma yöntemi derler bişey olmaz dedim heralde hemen hamile kalmam dedim
cok sevdindim walla cok zor bisiii bendee bazen oluyo ama nasil geciyoo hic bilmiyorumm
canim her canli kismetiyle gelir demekki o bebekde yaninizda olacakmis hayati sizinle paylasacakmis...
sana bo ogrenek vereyim benim annem 14 sene sonra yeniden hamile kaldi oda hic hesapda yokken yani kadin 14 sene hap kullan ama iste nasibi varsa kurban oldugum allahim veriyo..
bu arada 3 cocuklarin kizmi erkek mii
sabahaa kadarr burdayizzziyi yapmışsın canım vuslatıma bende çok sevindim sabaha kadar bırakmam seni valaha sohbet edesim varrr
Afiyet olsun canım
Aaaaaaaaaa gerçekten mii maşallahhhh
Rabbim olmayanlarada versin inşallah.
Çok şanslısın vuslatcım o kadar şanslısınki Şükretmen lazım bence bu duruma
O kadar çolk uğraşan var ki evlat sahibi olabilmek için.
Ağlamadan günüm geçmez benim bebek kelimesi duyayım ağlarım hemen meleklerim gelir aklıma
Dua et sağlıklı hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Belki ben hiç anne olmayacağım bide benim gibileri düşün ve şükret tatlım
sabahaa kadarr burdayizzz
aminn canimm rabbim tum isteyenlere versin ins
bu arada sen nasilsin gulummmmmm
ayyyyyy canimm benimm hayirlii olsunnnn ayyy cokk sevdindimm allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsinn
canim benim bence en ideal cocuk sayisi 4 cocuktur.. bizde eskiden 4 kardestik (14 sene sonra biri daha aramiza katildi)
hayırlı olsun ablacımm Allah analı babalı büyütsünn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyze oluyorum 4. kez
hayırlı olsun canım
evet kuzum hemde 4. ye hamile darısı başına artık teyze olmak istiyorum ona göre
canim benimm yaa boyle konusmaa allah buyuk umudunu sakin kaybetmeee walla cok duygusal biriyim boyle seyler duydugumda cok etkileniyorum.. senin icin bu gece dua edecem ins rabbim kucagina bi bebe verirÇok şanslısın vuslatcım o kadar şanslısınki Şükretmen lazım bence bu duruma
O kadar çolk uğraşan var ki evlat sahibi olabilmek için.
Ağlamadan günüm geçmez benim bebek kelimesi duyayım ağlarım hemen meleklerim gelir aklıma
Dua et sağlıklı hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Belki ben hiç anne olmayacağım bide benim gibileri düşün ve şükret tatlım
evet su olabilir bende bazen unutuyorum su icmeyi ama bazenn her dk su iciyorummsağol canım ya sanırım çok su içtim düzeldim
cok sevdindim walla cok zor bisiii bendee bazen oluyo ama nasil geciyoo hic bilmiyorumm
canim her canli kismetiyle gelir demekki o bebekde yaninizda olacakmis hayati sizinle paylasacakmis...
sana bo ogrenek vereyim benim annem 14 sene sonra yeniden hamile kaldi oda hic hesapda yokken yani kadin 14 sene hap kullan ama iste nasibi varsa kurban oldugum allahim veriyo..
bu arada 3 cocuklarin kizmi erkek mii
yine beşlere kadar burdayız yane
amin canım sağolya 3üyle zor uğraşıyorum bide sağlık sorunlarım var doktor hamile kalmamaya çalış dedi
ama oldumu oluyor işte istemiyordum ama asla aldırmam 10 tanede olsa aldırmam çocuk aldırmaya fena halde karşıyım
evet canım kısmetimde 4üde varmış demekki
çocukların en büyüğü kız ortanca erkek en küçüğü kız
Ben geldimmmmm kimler varmış bakim burdaaaa
Ben geldimmmmm kimler varmış bakim burdaaaa
amin canım sağolya 3üyle zor uğraşıyorum bide sağlık sorunlarım var doktor hamile kalmamaya çalış dedi
ama oldumu oluyor işte istemiyordum ama asla aldırmam 10 tanede olsa aldırmam çocuk aldırmaya fena halde karşıyım
amin canım beim sağol
evet canım teyze oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?