Berenli Saatler :)

evet yaaaa bende okudummm yaa cokk sevindimmm bebislerii cokk seviyorummmmm

canim bende simdi kocisle konustum hemen kostum burayaaa

iyi yapmışsın canım vuslatıma bende çok sevindim sabaha kadar bırakmam seni valaha sohbet edesim varrr

gerçektenmi
ya oley ya 4. kez teyze oluyorum

kızlar kabızlık sorunum çözüldü bilmiyorum nasıl çözüldü ama bol su içtim ondan olabilirmi ya çok rahatım şu an ya
cok sevdindim walla cok zor bisiii bendee bazen oluyo ama nasil geciyoo hic bilmiyorumm

canim her canli kismetiyle gelir demekki o bebekde yaninizda olacakmis hayati sizinle paylasacakmis...

sana bo ogrenek vereyim benim annem 14 sene sonra yeniden hamile kaldi oda hic hesapda yokken yani kadin 14 sene hap kullan ama iste nasibi varsa kurban oldugum allahim veriyo..

bu arada 3 cocuklarin kizmi erkek mii

Çok şanslısın vuslatcım o kadar şanslısınki Şükretmen lazım bence bu duruma
O kadar çolk uğraşan var ki evlat sahibi olabilmek için.
Ağlamadan günüm geçmez benim bebek kelimesi duyayım ağlarım hemen meleklerim gelir aklıma
Dua et sağlıklı hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Belki ben hiç anne olmayacağım bide benim gibileri düşün ve şükret tatlım

sağol canım ya sanırım çok su içtim düzeldim

iyi yapmışsın canım vuslatıma bende çok sevindim sabaha kadar bırakmam seni valaha sohbet edesim varrr
sabahaa kadarr burdayizzz
Afiyet olsun canım
Aaaaaaaaaa gerçekten mii maşallahhhh
Rabbim olmayanlarada versin inşallah.

aminn canimm rabbim tum isteyenlere versin ins

bu arada sen nasilsin gulummmmmm

mervem rabbim sanada güzelce sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
sıkma canını

ayyyyyy canimm benimm hayirlii olsunnnn ayyy cokk sevdindimm allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsinn

canim benim bence en ideal cocuk sayisi 4 cocuktur.. bizde eskiden 4 kardestik (14 sene sonra biri daha aramiza katildi)

amin canım sağol ya 3üyle zor uğraşıyorum bide sağlık sorunlarım var doktor hamile kalmamaya çalış dedi
ama oldumu oluyor işte istemiyordum ama asla aldırmam 10 tanede olsa aldırmam çocuk aldırmaya fena halde karşıyım

hayırlı olsun ablacımm Allah analı babalı büyütsünn

amin canım beim sağol

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyze oluyorum 4. kez
hayırlı olsun canım

evet canım teyze oluyorsun

canim benimm yaa boyle konusmaa allah buyuk umudunu sakin kaybetmeee walla cok duygusal biriyim boyle seyler duydugumda cok etkileniyorum.. senin icin bu gece dua edecem ins rabbim kucagina bi bebe verir
sağol canım ya sanırım çok su içtim düzeldim
evet su olabilir bende bazen unutuyorum su icmeyi ama bazenn her dk su iciyorumm

evet canım kısmetimde 4üde varmış demekki
çocukların en büyüğü kız ortanca erkek en küçüğü kız

yine beşlere kadar burdayız yane

canim gecmis olsun ins saglikli bi hamilelik gecirirsin... vardir bu cocuktanda bi hayirrr ne kadar zor olsalarda buyutmelerii yinede evin nesesidir tadi tuzudur..

kaç haftalık canım bebeğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…