Berenli Saatler :)

canim benimm yaa boyle konusmaa allah buyuk umudunu sakin kaybetmeee walla cok duygusal biriyim boyle seyler duydugumda cok etkileniyorum.. senin icin bu gece dua edecem ins rabbim kucagina bi bebe verir
Malesef canım ne yapayım durumum böyle kabullendim artık canım ya Allah razı olsun sağol dualar karşılıklı
canım benim bu gece kuranımı okucam inan bana özel olrak senin için dua edicem

Vuslatım sağol canım benim Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin
Hastalığın ne ile ilgili kadın hastalığı üzerine mi kist felan mı var?

canim ins deden atlatir hastaligini bencede hic soylemeyin bilmemesi daha iyidir.. benimde anneneannem gecen sene rahatsizdi ameliyet olacakti hatta doktorlar kotu demisti ama cok sukur ameliyatada gerek kalmadiii turp gibi nenem masallahh

inşallahh canımm Allahtan ümit kesilmezz..tekrardan çok çok geçmiş olsunn

canim ins deden atlatir hastaligini bencede hic soylemeyin bilmemesi daha iyidir.. benimde anneneannem gecen sene rahatsizdi ameliyet olacakti hatta doktorlar kotu demisti ama cok sukur ameliyatada gerek kalmadiii turp gibi nenem masallahh

Maşallahh canımmm darısı dedecime inşallahh

ins hic beklemedigin anda kucagina alirsin bebeginiii

rabbim o gun seninle olsun canimm ins anlayamadan dogurursun bebisini kucagina alirsinn dualarimiz senin tatlimmmm

amin canım inşallah

kemik erimesi var canım birde nefes darlığı zaten nefes darlığından dolayı korkuyorum

amin canım inşallah

kemik erimesi var canım birde nefes darlığı zaten nefes darlığından dolayı korkuyorum

ablacımmmm sen içini ferahh tutt hiçbişeycikk olmazzz bol bol süt içç doktorun önlemini alır zatenn aklınaa takmaa sağlıklı bi hamilelik dönemi vee doğum geçirirsin inşallahh..annelerin hakkı ödenmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…