kadınlar kulubü sayesindee ben evlenincee kocamm bi yılaa kalp krizi geçrcek sanırımm hepsinii yapıcammm amaa komik diilmi yaa yaparken gülmiyomusunzz
Hehehhee
Öğren evladım fazla bilgi göz çıkarmaz
Ay ben bu dansı yaparken gülmekten ölürüm yaaa
ya ben de hep gülerim diye yapmaya cesaret edemiyorum ama kocişten 1 ay ayrı kaldıktan sonraki vuslatta gülmem herhal
ya ben de hep gülerim diye yapmaya cesaret edemiyorum ama kocişten 1 ay ayrı kaldıktan sonraki vuslatta gülmem herhal
ayyyy supermissss kiz bunu niye once demedinizz kocama dansozluk yaptimm yaparken boyle bisi yapardim tam bi show olurduuben o tarifi burda okuyup yapmıştım ama tadındna dolayı içemedim ya, zaten ben her bitki çaını da içemiyorum. tatlara karşı fzl duyarlılığım var valla resmen işkence gibi geliyor bitki çayları
ben sana anlatırım yevruo konu taa geçen sene konuşulmuştu canım çok uzun zaman oldu :26:
Bak şimci oda karanlık olacak.. sonra sen kocanın yanına dans ederek gelip el feneri tutuşturcan eline. karşısında dans etmeye başlıcaksın. o da işte seni görmek için el fenerini tutucak sana sen de böylelikle vücudunda en çok nereye bakıyor vs öğrenmiş olacaksınsonrası da Paris zaten bu arada biz o işe şifre olsun diye Paris'e gitmek diyorduk yapanlar oldu adamlar kalpten gidiyomuş hee test edip onaylanmış yane ben de denicem
güle güle, iyi geceler kolay gelsin
inşaAllahh.. kocam yakinda geliyo kesin ins yapacamm
ahh canim ahhh ne yapalim gidecek baska yer yokkk sukur burasi varrYine evrenimle biz kaldık
Kocasız evli kadınlar
kizlar demin aranizda yoktum bisiler yiyip geldim ama simde cikicam cok guzel hareketler bunlar yilbasi bakacammmm ama gozumm burdaaaaa
Kaç gününüz kaldı kavuşmaya canım??
Sen nerede kalıyorsun annengile mi geldin?
Benim 20 gün kaldı canımbazı günler annemde, bazı günler kendi evimde kalıyorum. BU gece evimdeyim, yanımda görümcem kalıyor
Evrenşm bitanem bu dans tam senlik valllaaa
Evrenim hani tekrarı yok starı açtım 2012 diye bi film var:44:
hee wallaa tam benlikkkayy bi gelsinde yapayim su dansii ama ilk once apaci yapacamm oda break dans
canim tvde yok zaten ben netten bakiyorumm,, dun bakamadim aklimda kaldiii bakmazsam catlarimmmm
Apaçi mi o ne kız yeni dans çeşidi mi ürettin
Hııı desene ya ikide bir starı zampingliyorum
Hatta euro stara bakıyorum sen yurtdışındasın ya
hani cocuklar duymasindaki havuc yapiyo yaa apacii iste onun gibi yapacamm
walla suan bakiyorumm veee gulmekten bi yerlerim sisecekkkcokk seviyorum yaaaa cok guzel hareketlerriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?