Berenli Saatler :)

kadınlar kulubü sayesindee ben evlenincee kocamm bi yılaa kalp krizi geçrcek sanırımm hepsinii yapıcammm amaa komik diilmi yaa yaparken gülmiyomusunzz

Ay ben bu dansı yaparken gülmekten ölürüm yaaa

kadınlar kulubü sayesindee ben evlenincee kocamm bi yılaa kalp krizi geçrcek sanırımm hepsinii yapıcammm amaa komik diilmi yaa yaparken gülmiyomusunzz

Hehehhee
Öğren evladım fazla bilgi göz çıkarmaz

ya ben de hep gülerim diye yapmaya cesaret edemiyorum ama kocişten 1 ay ayrı kaldıktan sonraki vuslatta gülmem herhal

Bende yapamam gülerim gülüncede sinirlenir çok sinirli
Riske girmeyeyim ama sen yaparsın o özlem ateşi yaptırır sana valla

Kaç gününüz kaldı kavuşmaya canım??
Sen nerede kalıyorsun annengile mi geldin?

Evrenşm bitanem bu dans tam senlik valllaaa

Kaç gününüz kaldı kavuşmaya canım??
Sen nerede kalıyorsun annengile mi geldin?

Benim 20 gün kaldı canım bazı günler annemde, bazı günler kendi evimde kalıyorum. BU gece evimdeyim, yanımda görümcem kalıyor

Benim 20 gün kaldı canım bazı günler annemde, bazı günler kendi evimde kalıyorum. BU gece evimdeyim, yanımda görümcem kalıyor

Neyse canım sık dişini az kalmış sayılır.
İyi iyi yalnız kalmada yalnızlık kötü valla

Evrenim hani tekrarı yok starı açtım 2012 diye bi film var:44:

hee wallaa tam benlikkk ayy bi gelsinde yapayim su dansii ama ilk once apaci yapacamm oda break dans

canim tvde yok zaten ben netten bakiyorumm,, dun bakamadim aklimda kaldiii bakmazsam catlarimmmm

Apaçi mi o ne kız yeni dans çeşidi mi ürettin
Hııı desene ya ikide bir starı zampingliyorum
Hatta euro stara bakıyorum sen yurtdışındasın ya

Apaçi mi o ne kız yeni dans çeşidi mi ürettin
Hııı desene ya ikide bir starı zampingliyorum
Hatta euro stara bakıyorum sen yurtdışındasın ya

hani cocuklar duymasindaki havuc yapiyo yaa apacii iste onun gibi yapacamm

walla suan bakiyorumm veee gulmekten bi yerlerim sisecekkk cokk seviyorum yaaaa cok guzel hareketlerriii

hani cocuklar duymasindaki havuc yapiyo yaa apacii iste onun gibi yapacamm

walla suan bakiyorumm veee gulmekten bi yerlerim sisecekkk cokk seviyorum yaaaa cok guzel hareketlerriii

Aman ya tvde de bir şey yok bayat bayat şeyler var pehhh

Neyse kimse kalmadı bende gideyim yaa uyuyamam şimdi tek başıma

daha hala bilgisayarım yapılmadı kızlar bu gece abimin bilgisayarını çalabilirsem akıcam aranıza öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…