ins hic beklemedigin anda kucagina alirsin bebeginiii
Berencim feysbuku naptınız bakimmm? Nasıl eklicem sizi benn?
Berencim feysbuku naptınız bakimmm? Nasıl eklicem sizi benn?
İnşallah canım bazen çok ümitsiz oluyorum Yüreğime bir taş oturuyor
Ağlasam fayda etmiyor.Ne yapsam faydası yok tek çarem dua
Bazen bu imtihan ağır geliyor bana Ama bu halime şükür yine.
ayyy sendee ekleee canimm yaaa walla facedenn cokk tatlii oluyoooo birbirimizii gormekk
kizzz berennnnnnnn hanii foto koyacaktikkk kaldiii oyleee:26::26::26:
ayyy sendee ekleee canimm yaaa walla facedenn cokk tatlii oluyoooo birbirimizii gormekk
kizzz berennnnnnnn hanii foto koyacaktikkk kaldiii oyleee:26::26::26:
sukret canim daima sukret halinaa.. kendini uzmemeye calis dedigin gibi aglasan sizlasan ne faydasi varkiii sirf sen yipranacan.. daha yasinda genc ins onunde kocaman yillar ve bebeginde kucaginda olurrİnşallah canım bazen çok ümitsiz oluyorum Yüreğime bir taş oturuyor
Ağlasam fayda etmiyor.Ne yapsam faydası yok tek çarem dua
Bazen bu imtihan ağır geliyor bana Ama bu halime şükür yine.
o yüzden sana mesaj filan yok
ne demek yok
amaaa üzülmeyinn hayırlısıylaa sizde bebek sahibi olursunuz inşallahhh:44:bizde bebek göremeyee gelirzz
sukret canim daima sukret halinaa.. kendini uzmemeye calis dedigin gibi aglasan sizlasan ne faydasi varkiii sirf sen yipranacan.. daha yasinda genc ins onunde kocaman yillar ve bebeginde kucaginda olurr
simdi anliyorum kocamin bana artik niye sms yazmadiiginiiii
tamam tatlimmm sabirsizliklaa bekliyorummmmevrenim benim bilgisayar yapılınca herkese özel mesaj atıcam kuralları söylicem foto koymak zorunlu oldugunu söylicem öyle koycaz hele bi yapılsın 2 güne düzen olucak şekerim
yaaaaaaaaaaaaaaa faceten nasıll gördünüz birbirinizii ben nedenn göremedimm amaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84:
hoşbulduk geç oldu ama yinede geldim
tamam tatlimmm sabirsizliklaa bekliyorummmmevet bu arada kurallarida soylee resim eklemeyene face yokkkk
canimm beren ilk face acitinda ben beren ve elif ekledik birbirimizi ve ordan birbirimizin resminide gormus oldukkk
ama azcik sabret beren hal etsin yine devam ederiz oraya
vuslatcım bu hastalıklar diğer hamileliklerinde yokmuydu:26:
tamam tatlimmm sabirsizliklaa bekliyorummmmevet bu arada kurallarida soylee resim eklemeyene face yokkkk
canimm beren ilk face acitinda ben beren ve elif ekledik birbirimizi ve ordan birbirimizin resminide gormus oldukkk
ama azcik sabret beren hal etsin yine devam ederiz oraya
sukret canim daima sukret halinaa.. kendini uzmemeye calis dedigin gibi aglasan sizlasan ne faydasi varkiii sirf sen yipranacan.. daha yasinda genc ins onunde kocaman yillar ve bebeginde kucaginda olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?