Berenli Saatler :)

ins hic beklemedigin anda kucagina alirsin bebeginiii

İnşallah canım bazen çok ümitsiz oluyorum Yüreğime bir taş oturuyor
Ağlasam fayda etmiyor.Ne yapsam faydası yok tek çarem dua
Bazen bu imtihan ağır geliyor bana Ama bu halime şükür yine.

Berencim feysbuku naptınız bakimmm? Nasıl eklicem sizi benn?

kuzum faceyi kurduk ama şöyle bir durum var benim bilgisayarım çöktü abimin pc sinden giriyorum kendi bilgisayarım yapılıyo o yapılınca faceyi düzenlicez daha henüz oturmadı ama sen bana hotmailini at özel mesajdan faceden ben seni ekliyim canım

Berencim feysbuku naptınız bakimmm? Nasıl eklicem sizi benn?

ayyy sendee ekleee canimm yaaa walla facedenn cokk tatlii oluyoooo birbirimizii gormekk

kizzz berennnnnnnn hanii foto koyacaktikkk kaldiii oyleee:26::26::26:

amaaa üzülmeyinn hayırlısıylaa sizde bebek sahibi olursunuz inşallahhh:44:bizde bebek göremeyee gelirzz

ayyy sendee ekleee canimm yaaa walla facedenn cokk tatlii oluyoooo birbirimizii gormekk

kizzz berennnnnnnn hanii foto koyacaktikkk kaldiii oyleee:26::26::26:

evrenim benim bilgisayar yapılınca herkese özel mesaj atıcam kuralları söylicem foto koymak zorunlu oldugunu söylicem öyle koycaz hele bi yapılsın 2 güne düzen olucak şekerim

sukret canim daima sukret halinaa.. kendini uzmemeye calis dedigin gibi aglasan sizlasan ne faydasi varkiii sirf sen yipranacan.. daha yasinda genc ins onunde kocaman yillar ve bebeginde kucaginda olurr

o yüzden sana mesaj filan yok

simdi anliyorum kocamin bana artik niye sms yazmadiiginiiii

kocana yazık yaaa sms atcam diye adamda para kalmıcak

evrenim benim bilgisayar yapılınca herkese özel mesaj atıcam kuralları söylicem foto koymak zorunlu oldugunu söylicem öyle koycaz hele bi yapılsın 2 güne düzen olucak şekerim
tamam tatlimmm sabirsizliklaa bekliyorummmm evet bu arada kurallarida soylee resim eklemeyene face yokkkk
yaaaaaaaaaaaaaaa faceten nasıll gördünüz birbirinizii ben nedenn göremedimm amaaa

canimm beren ilk face acitinda ben beren ve elif ekledik birbirimizi ve ordan birbirimizin resminide gormus oldukkk
ama azcik sabret beren hal etsin yine devam ederiz oraya

çatlamazsamm meraktann iyii

evet kızlar biraz sabır 2 güne hazırlıcam herşeyi sadece biraz zaman sonra kuralları yayınlıcam herkese özel mesaj atıp

sukret canim daima sukret halinaa.. kendini uzmemeye calis dedigin gibi aglasan sizlasan ne faydasi varkiii sirf sen yipranacan.. daha yasinda genc ins onunde kocaman yillar ve bebeginde kucaginda olurr

İnşallah canım kaderimde anne olmak varsa olurum zaten
Eğer olamazsamda öbür dünyada mükafatını alrım inşallah
Bi tedavi olsaydı keşke benim durumumun ama oda yok
Amann neyse hayırlısı bak ağlıyorum şimdi bunları yazarken ben çıkayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…