geç olsunda güç olmasın canım benim nasılsın
İnşallah canım kaderimde anne olmak varsa olurum zaten
Eğer olamazsamda öbür dünyada mükafatını alrım inşallah
Bi tedavi olsaydı keşke benim durumumun ama oda yok
Amann neyse hayırlısı bak ağlıyorum şimdi bunları yazarken ben çıkayım en iyisi
ablacımmmm sen içini ferahh tutt hiçbişeycikk olmazzz bol bol süt içç doktorun önlemini alır zatenn aklınaa takmaa sağlıklı bi hamilelik dönemi vee doğum geçirirsin inşallahh..annelerin hakkı ödenmezzz
yaaaa o facede en son eklenen kisi senmisinnnnyaaaaaaaaaaaaaaa faceten nasıll gördünüz birbirinizii ben nedenn göremedimm amaaa
kocana yazık yaaa sms atcam diye adamda para kalmıcak
yaaaa o facede en son eklenen kisi senmisinnnncanim biz ilk gun oyle resim gosterdik ama sonra sildik ama daha sonra yine koyariz azcikk sabretttt
eskiden atardii ama artik tik yokkkbende kendi kendime diyordumm niye atmiyoooo canimm kocamm yaaa megerseee iflasa surukluyormusumm
iyiyim tatlım sen nasılsın...?
yaaaa o facede en son eklenen kisi senmisinnnncanim biz ilk gun oyle resim gosterdik ama sonra sildik ama daha sonra yine koyariz azcikk sabretttt
hıhhhııı evett o benimmm baktım herkesin sayfasınada hiçç resm yoktuu(
eskiden atardii ama artik tik yokkkbende kendi kendime diyordumm niye atmiyoooo canimm kocamm yaaa megerseee iflasa surukluyormusumm
hoşgeldinn canım
bende iyiyim canım ya çaydı sohbetti derken burdayız işte
iyiyiz canimm ugrass gitt iste sendenhoşbulduk napıyonuz bakim
aman amann catlamaa bana bakk kizzz istersen sen kendi faceme eklimm beni gorrrrrçatlamazsamm meraktann iyii
evet kızlar biraz sabır 2 güne hazırlıcam herşeyi sadece biraz zaman sonra kuralları yayınlıcam herkese özel mesaj atıp
atalarin bi sozu varr beles mala yerlesss hesabiiievet güzelim msnden konuşmak hem ucuz hem daha hesaplı
yaaaa boylee konusmaa walla hic dayanamam simdi bende aglarimm yemin edermm.. bu haldeyken azla birakmam yaa cikmaa boyle baska seyler konusalim istersen ama ne olurr aglama:26::26:İnşallah canım kaderimde anne olmak varsa olurum zaten
Eğer olamazsamda öbür dünyada mükafatını alrım inşallah
Bi tedavi olsaydı keşke benim durumumun ama oda yok
Amann neyse hayırlısı bak ağlıyorum şimdi bunları yazarken ben çıkayım en iyisi
ah gazoz gördüm durun mutfağa gidiyimde gazoz alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?