masallah ne kizz nazar degmesinn wallaa bendee cokk severim bebeklerii gorunce dayanamam isirmam lazimmm kanim cokk kayniyooooo
ben simdiden bibisimize ne alicam diye etrafa bakincammmm
bana bakinnnn bebisin ismiii ne olsunnnnwalla heyecana girecemmm simdiiiii
atasözlerinin gerçkliğini test ediyoo sanırım arkadaşmm:))bu aradaaa seni ekleeynn bnmm facetennnnnnn
aahhh o kokoşlar azcık daha büyüsünler kök söktürürler bana canım
Kabul ettim tatlımmmKızzz tombişim dedin dedin de nerde fazla kilolar ben neden göremiyorum
Maşallah fındık fıstık gibisinnn
ben bebek kıyafetlerine ayakkabılarına hasta oluyorum
en güzel kıyafetler bebeklerin ki oluyor
patronmu kendimi önemli biri sandım bir an
benimm oğlumm olursaa adı hazırr ÇINAR EFE. amaa kızı düşünmedimm bisürüü kız ismi varr:))))))))))))alahımm yaa sanki biz hamilyzz
vuslatcım sen bize cinsiyeti söyleyene kadar biz beklemedeyiz söylediğin an hediye bakmaya başlıcaz ve göndercez anlaştık mı kızlar
benimm oğlumm olursaa adı hazırr ÇINAR EFE. amaa kızı düşünmedimm bisürüü kız ismi varr:))))))))))))alahımm yaa sanki biz hamilyzz
erkek olursa : efe olsun adı yaaaaaaaaa
sanki bebeği ben doğuruyorum isim koydum ya
buldummmmmmmm ben bornozzz alcamm bebikeeee denzlideymyaaa tüm hamilee akrabalarr bornoz almştımmm:))banaa buldan yolları gözüktüü:)))
erkek olursa : efe olsun adı yaaaaaaaaa
Nasılsınız bakalım vişneli brownilerim
bende şimdiden çıkcam hediye bakmayaaa
ismi ne olsun derken önce bir cinsiyet bilmemiz lazım değilmi evrencim
guzel isim dusunmussun tatlimmm inss ogluna koyarsinnnbenimm oğlumm olursaa adı hazırr ÇINAR EFE. amaa kızı düşünmedimm bisürüü kız ismi varr:))))))))))))alahımm yaa sanki biz hamilyzz
ayyy cokk tatlilarrrr
efe ismini bende cok seviyorum ama dur haklisinn anasi babasi dururkenn bize laf dusmezzzerkek olursa : efe olsun adı yaaaaaaaaa
kız denizlinin havluları meşurmuş anam söyledi doğrumu ay ne güzel yaaaaaaaaa
hamileyiz
sen nasılsın
yaaaaaaaa ben kötüyümmm vişneli browni dedinn hemdee daha diyetinin ilk gününde olan banaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?