Berenli Saatler :)

benimm oğlumm olursaa adı hazırr ÇINAR EFE. amaa kızı düşünmedimm bisürüü kız ismi varr:))))))))))))alahımm yaa sanki biz hamilyzz

atasözlerinin gerçkliğini test ediyoo sanırım arkadaşmm:))bu aradaaa seni ekleeynn bnmm facetennnnnnn

Aynen canım her eşyaları ayrı tatlı oluyoooo
Tiplere bakın yaaaaaa
Eki Görüntüle 319858

erkek olursa : efe olsun adı yaaaaaaaaa
sanki bebeği ben doğuruyorum isim koydum ya

vuslatcım sen bize cinsiyeti söyleyene kadar biz beklemedeyiz söylediğin an hediye bakmaya başlıcaz ve göndercez anlaştık mı kızlar

yaa canım saçmalama ya ne gerek var sizin güzel dilekleriniz en güzel hediye bana

buldummmmmmmm ben bornozzz alcamm bebikeeee denzlideymyaaa tüm hamilee akrabalarr bornoz almştımmm:))banaa buldan yolları gözüktüü:)))

bende şimdiden çıkcam hediye bakmayaaa
ismi ne olsun derken önce bir cinsiyet bilmemiz lazım değilmi evrencim
heyecan bastii kiizzzzzz bi an once dogursaaa keskeee
benimm oğlumm olursaa adı hazırr ÇINAR EFE. amaa kızı düşünmedimm bisürüü kız ismi varr:))))))))))))alahımm yaa sanki biz hamilyzz
guzel isim dusunmussun tatlimmm inss ogluna koyarsinnn
Aynen canım her eşyaları ayrı tatlı oluyoooo
Tiplere bakın yaaaaaa
Eki Görüntüle 319858
ayyy cokk tatlilarrrr canim eltimin ikiz erkekleri var henus 2 yaslarindalar ve cokk yaramazlar eltimde bana dua ediyoo ins ucyuzlerin olur diyeeee
erkek olursa : efe olsun adı yaaaaaaaaa
sanki bebeği ben doğuruyorum isim koydum ya
efe ismini bende cok seviyorum ama dur haklisinn anasi babasi dururkenn bize laf dusmezzz sankimm biz doguruyoruzzz

kız denizlinin havluları meşurmuş anam söyledi doğrumu ay ne güzel yaaaaaaaaa

evett canımm yaa acaip çeyizlik şeylerr varr burdaa havlu bornozz pike takmları nevresmlerr neler nelerr:)))fiyatlarıdaa uygunn:))çeyiz alşverişinee beklermm ben dahaa 3 yıl burdaymm:))misafrm olrsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…