oo süpermişben de diyetteyim canımmcım
ayyyy valla mı kız benim de diyetin ilk günü heee çok pis açım uleyn
buldummmmmmmm ben bornozzz alcamm bebikeeee denzlideymyaaa tüm hamilee akrabalarr bornoz almştımmm:))banaa buldan yolları gözüktüü:)))
evett canımm yaa acaip çeyizlik şeylerr varr burdaa havlu bornozz pike takmları nevresmlerr neler nelerr:)))fiyatlarıdaa uygunn:))çeyiz alşverişinee beklermm ben dahaa 3 yıl burdaymm:))misafrm olrsunn
oo süpermişben de diyetteyim canımmcım
ayyyy valla mı kız benim de diyetin ilk günü heee çok pis açım uleyn
kız biz gerçekten hamileyiz
Biz derkennnn
Cyd cım hoşgeldinnnnn
ay benim çeyizimde havlular eksik bornoz takımları filanda eksik en son moda olanları almak istiyorum o yüzden şimdi bişi almıyorum nişanda gelirim ama gezeriz senle ne güzel ya
bak bu güzelmiş
herzamann beklerimm canımmmm gell sayendee gezerim bendee:)))
beğendi kızlar isim bakmayın artık benim dediğimi beğendi
aynennn kiz versiyonu bendee istiyorummmmmmmmAyyyy tatlım kıyamam sanaaaa darısı başına inşallahhhhh
Kız versiyonundan da benim başıma
hosgeldinn kader ortagimmmmm dert ortagimm biricikkk sevgilimmm soyleee senden baska kimim varr benimmmmmmNasılsınız bakalım vişneli brownilerim
okey ajan evren
berennn bu çocuğunn babasıı yokmuu belki o koycak adınıı:)))
aynennn kiz versiyonu bendee istiyorummmmmmmm
hosgeldinn kader ortagimmmmm dert ortagimm biricikkk sevgilimmm soyleee senden baska kimim varr benimmmmmm
berennn bu çocuğunn babasıı yokmuu belki o koycak adınıı:)))
evdee bi gr çikolataa yokk almadm diyetteym diyee..yan komşusun doğası gelmiş diyetimn ilk günü doğum günü pastası getrdii aldım amaa hala bana bakıyooo pastaa
Biz derkennnn
Cyd cım hoşgeldinnnnn
vuslat hamile canım
hoşgeldin canım
yok tatlım babası hiç karışmaz bana bırakır:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?