Berenli Saatler :)

buldummmmmmmm ben bornozzz alcamm bebikeeee denzlideymyaaa tüm hamilee akrabalarr bornoz almştımmm:))banaa buldan yolları gözüktüü:)))

canım ben denizlinin havlularıyla bornozlarıyla meşhur olduğunu çocuklar duymasın dizisinden öğrenmiştim

evett canımm yaa acaip çeyizlik şeylerr varr burdaa havlu bornozz pike takmları nevresmlerr neler nelerr:)))fiyatlarıdaa uygunn:))çeyiz alşverişinee beklermm ben dahaa 3 yıl burdaymm:))misafrm olrsunn

ay benim çeyizimde havlular eksik bornoz takımları filanda eksik en son moda olanları almak istiyorum o yüzden şimdi bişi almıyorum nişanda gelirim ama gezeriz senle ne güzel ya

oo süpermiş ben de diyetteyim canımmcım

ayyyy valla mı kız benim de diyetin ilk günü heee çok pis açım uleyn

evdee bi gr çikolataa yokk almadm diyetteym diyee..yan komşusun doğası gelmiş diyetimn ilk günü doğum günü pastası getrdii aldım amaa hala bana bakıyooo pastaa

ay benim çeyizimde havlular eksik bornoz takımları filanda eksik en son moda olanları almak istiyorum o yüzden şimdi bişi almıyorum nişanda gelirim ama gezeriz senle ne güzel ya

herzamann beklerimm canımmmm gell sayendee gezerim bendee:)))

evdee bi gr çikolataa yokk almadm diyetteym diyee..yan komşusun doğası gelmiş diyetimn ilk günü doğum günü pastası getrdii aldım amaa hala bana bakıyooo pastaa

nayırrrr asla gözün bile kaymasın Ben de dün gece evde kalan son çikolatayı yedim bugün diyete başlıyorum diye

Biz derkennnn

Cyd cım hoşgeldinnnnn

Hoşbuldum tatlımmm
vuslat hamile canım

hoşgeldin canım

ayy hayırlı uğurlu olsunnn Allah sağ salim kucaına almayı nasip etsin inş. kaç aylık cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…