Berenli Saatler :)

Çok büyük konuşuyorum zaten tatlım kesin erkek olcak offf:44:
Cami avlusuna mı bıraksam anneme mi versem ne yapsam o zaman acaba

bendee sevmyouruum erkek bebeklerii kızlar daha bıcır bıcır oluyooannemee erkek olursaa sana veririm sen büyütrsün dedğimdee hee getirr çocuk esirgeme kurumuydum ben demiştiiseninki ne der acabaa

bende kız istiyorumm ya
ay şu vuslat doğruna kadar biz burda çatlamazsak iyidir
vuslat abla dogurana kadar seni inss zapt ederizz yoksaa ondan once sen doguracannn
çocukların 3ünün isminide kendim koydum
9 ay ben çektim ben taşıdım isminide ben koyarım dedim
kimseyede bırakmadım ismi
canimm yaaa benim ablamda kocasina aynii boyle dedii ve oda bebeginin ismini kendi koydu canim bu arada cocuklarinin isimleri nedirrr yaaa merak ettimmmm
evet ya kız olsun artık yeter gari

inss bende kiz olurrrr suan kimsede kiz olmasinnn erkek erkek gidiyorlarr bi tekk benimm kizimm olsunnnn

Kızlar bu arada ben saçlarımı boyatacağım eşim gelmeden önce. aklımda birkaç seçenek var oylamaya sunmak istiyorum

Saçlarımı en son sarı rofle yaptırdım ama sıkıldım bu renkten uzun yıllar kızılın her tonunu kullandım. Beyaz tenli ve ela gözlü olduğum için herkes kızılı çok yakıştırıyordu ve özellikle de eşim kızıl renge bende bayılıyor. BU sebeple son dönemlerin öne çıkan rengi bakır tonları için de 'sana çok yakışır' diyorlar. Bir taraftan da kahve tonları mı boyasam diyorum.

Evet işte sorum;

Bakır mı, kahve tonları mı yoksa yine rofle mi yapayım? :26:

annem diyoki sen çocuk bakamazsınkesin doğurursun bana verirsin ben büyütürüm diyo sen anca gez diyo

Ben kardeşime baktığım için bakma problemim olmaz tatlım ama erkek olursa işteee durum değişirrr

bendee sevmyouruum erkek bebeklerii kızlar daha bıcır bıcır oluyooannemee erkek olursaa sana veririm sen büyütrsün dedğimdee hee getirr çocuk esirgeme kurumuydum ben demiştiiseninki ne der acabaa

Erkek bebeler soğuk geliyo çoğunlukla bana nedense:26: Kızlar cadı oluyo, sevdiriyo kendinii
Benim erkek kardeşim bebekken vefat etti, o yüzden annem erkek torununu seve seve kabul eder hatta zorla
alır bencen Rahatım yani tatlımmmm ohhhhh

hoşbuldum canımcımmm bu arada serenata bayıldım

Maaşallah Subhanallah
ayyy seni goruncee birdenn icimden geldiiiii

canimm yaaa oylee demee nasil kiyarsinizz erkek bebeklereee ayyyy hele tonbis tonbiss oluyorlarr ayy allahimmm benim kucuk kardesimm inanilmazz sekerdiii yaa yemegin yaninda yatin resmenn...
erkek bebislere haksizlik etmeyelimmm walla sulalede erkek olmasaydiii erkek isterdim oda iste kismett

kesin ondan önce ben doğururum evrenim

canimm bencee bakiri denee cok sevdigim bi renk.. hem ne guzel esin geldiginde yep yenii imajla gorur seniii bende yakinda boyamayi dusunuyorum ama rengini degil tip boyam cikmiss kocis geldiginde boyle cikmimmm

dilara, Muhammed taha, şüheda :106:

bakır kızılı diye bi renk varr tavsiyee ederimm 15 tatlde eve gideymm bnde boyatcammm o rengee beyaz tenlysen sana daha çok yakışırr

kızlar ben gidiyorum biliyosunuzki 240 gün daha burdayım vuslatın peşinde en iyisi yatıyımda enerji toplıyım
öpüyorum hepinizi iyi geceler bol sohbetler size

evet canım önce sizle paylaştım akşam gelince söyledim eşime
ağzı kulaklarına vardı nasıl olsa o doğurmuyor:95:

Benim eşim de bana dedi ki 'aşkım kış aylarında hamile kalırsın, Haziran- Temmuz aylarında 4-5 aylık ol ki tatile gidebilelim' - oldu paşam başka?! dedim yani senin dediğin gibi sanki o doğuracak da bi de plan yaptı benimki deli midir nedir

kızlar ben gidiyorum biliyosunuzki 240 gün daha burdayım vuslatın peşinde en iyisi yatıyımda enerji toplıyım

iyii gecelerr sen iyice havayaa girdimm kanepedee oturrkenn belinin arkasınaa yastık koymayı unutmaa

kızlaarr iyiki varsınız sabahtan beri ruh gibiydim beynim allak bullaktı
sizinle sohbet edince kendime geldim

iyi gecelerr tatlimmmm amann enerjin hepp olsunnn sen olmazsann yetimm kaliyoruz toptannn

o sıcaktaa hamile hamileee tatilden ne anlıycakmışsınkii:)))ahh ahh keşkee erkeklerdee hamilee kalsaa:))yadaa doğuma kadar kadnlar taşısaa erkekler doğrsaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…