canimm bencee bakiri denee cok sevdigim bi renk.. hem ne guzel esin geldiginde yep yenii imajla gorur seniiibende yakinda boyamayi dusunuyorum ama rengini degil tip boyam cikmiss kocis geldiginde boyle cikmimmm
isimleri çok güzelmiş Maaşallahdilara, Muhammed taha, şüheda :106:
bakır kızılı diye bi renk varr tavsiyee ederimm 15 tatlde eve gideymm bnde boyatcammm o rengee beyaz tenlysen sana daha çok yakışırr
kızlar ben gidiyorum biliyosunuzki 240 gün daha burdayımvuslatın peşinde en iyisi yatıyımda enerji toplıyım
öpüyorum hepinizi iyi geceler bol sohbetler size
o sıcaktaa hamile hamileee tatilden ne anlıycakmışsınkii:)))ahh ahh keşkee erkeklerdee hamilee kalsaa:))yadaa doğuma kadar kadnlar taşısaa erkekler doğrsaa:))
kızlar ben gidiyorum biliyosunuzki 240 gün daha burdayımvuslatın peşinde en iyisi yatıyımda enerji toplıyım
öpüyorum hepinizi iyi geceler bol sohbetler size
ben gelmeden komple bakıma giricem bakalım, yıkama-yağlama- parlatma cila
:[/B][/COLOR]
:26::26:sanırımmm doğruuoyle bisi olsaydii inan banaaa suannn bu kadar insan olmazdiiiiiiii
Benim eşim de bana dedi ki 'aşkım kış aylarında hamile kalırsın, Haziran- Temmuz aylarında 4-5 aylık ol ki tatile gidebilelim'- oldu paşam başka?! dedim yani senin dediğin gibi sanki o doğuracak da bi de plan yaptı benimki deli midir nedir
aynen canimm yaaa suan salmisim kendimiiii nasil olsaaa kocis yok goremiyooooama geldigindeee uzunnn isim varrr
hiç sorma canım erkekler işte hiç bilmezler ne çektiğimizi bizim
ayy hakkaten heee.. dizi çıkmış eşortman + çamaşır suyu lekeli sweat kombinimle oturuyorum şuan puhahahaaaa
ayy hakkaten heee.. dizi çıkmış eşortman + çamaşır suyu lekeli sweat kombinimle oturuyorum şuan puhahahaaaa
valla vuslat ablaa geçen yılaa kadarr bende bilmyrdumm doğumn bukadar zor olduğunu hatta hala pek bilmiyrum amaa annmlee netten sezeryan doğumlaa normal doğum videosuna bakıyodukkii ben gözlerimi hastanede açtımm bayılmışmm artık korkudanmı nedr bilinmezzo yüzden evlatlık alcam benn
ahh biz kadinlarrr cokk numaraciyizz haaa rahatimizada cokk duskunuzzz ama kocis oluncaa nasilda gizleriz o yonumuzuu
kizzz nasill cesaret ettinde bakmaya kalktinnn canim aslinda hic iyi bisi degil dogum yapmamislarin dogum izlemesii cunkuu inanilmaz etkisinde kaliniyooo. keskee izlemeseydinn
valla vuslat ablaa geçen yılaa kadarr bende bilmyrdumm doğumn bukadar zor olduğunu hatta hala pek bilmiyrum amaa annmlee netten sezeryan doğumlaa normal doğum videosuna bakıyodukkii ben gözlerimi hastanede açtımm bayılmışmm artık korkudanmı nedr bilinmezzo yüzden evlatlık alcam benn
canimm yapanlar var tabiii ama benim kocaaa hic sevmezzz walla suan yapmadimm bikere yapmaya kalktimmkocaların yanındaa dizi çıkmış çamaşır sulu eşofmanlaa oturulmazmıııben yandım ozamannnn
Kızlar ben de artık ufaktan kaçyorum sabah erkenden uyanıp ödev yapmam lazım offf offff
İyi geceler herkeseee çokkkkkk büyükkkkk öpüyorummmmm
Veee finishi bebecikle yapıyorum tabiki deee
Eki Görüntüle 319862
Kızlar ben de artık ufaktan kaçyorum sabah erkenden uyanıp ödev yapmam lazım offf offff
İyi geceler herkeseee çokkkkkk büyükkkkk öpüyorummmmm
Veee finishi bebecikle yapıyorum tabiki deee
Eki Görüntüle 319862
canım benim o acı sonunda dünyanın en güzel hediyesini alıyosun kucağına
inan ki ne ağrı ne sızı kalıyor bir anda çektiğin acıyı unutuyorsun:106:
canimm yapanlar var tabiii ama benim kocaaa hic sevmezzz walla suan yapmadimm bikere yapmaya kalktimmgerii toparlandimm
iyi gecelerr canimm kolay gelsinnn
bilmiyorumki annemm aç aç bakalım bişey olmaz demişti amaa acaip korktumm sırf bu yüzden çocuk yapmayı 50 defa düşünürüm heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?