Berenli Saatler :)

berenimmm facedeee yazismalarii silmeyii unutmaaaaaaaaaaaaa muckkkkkk tatli ruyalarrr

canimm bencee bakiri denee cok sevdigim bi renk.. hem ne guzel esin geldiginde yep yenii imajla gorur seniii bende yakinda boyamayi dusunuyorum ama rengini degil tip boyam cikmiss kocis geldiginde boyle cikmimmm

ben gelmeden komple bakıma giricem bakalım, yıkama-yağlama- parlatma cila

dilara, Muhammed taha, şüheda :106:
isimleri çok güzelmiş Maaşallah Allah hayırlı ömür nasip etsin
bakır kızılı diye bi renk varr tavsiyee ederimm 15 tatlde eve gideymm bnde boyatcammm o rengee beyaz tenlysen sana daha çok yakışırr

heh evet bakır kızılı ben de çok beğeniyorum o rengi ama bakalım
kızlar ben gidiyorum biliyosunuzki 240 gün daha burdayım vuslatın peşinde en iyisi yatıyımda enerji toplıyım
öpüyorum hepinizi iyi geceler bol sohbetler size

güle güle canım, hep en erken sen kaçıyorsun pc bozuk diye ses çıkarmıyorum neyse tamam

o sıcaktaa hamile hamileee tatilden ne anlıycakmışsınkii:)))ahh ahh keşkee erkeklerdee hamilee kalsaa:))yadaa doğuma kadar kadnlar taşısaa erkekler doğrsaa:))

oyle bisi olsaydii inan banaaa suannn bu kadar insan olmazdiiiiiiii

kızlar ben gidiyorum biliyosunuzki 240 gün daha burdayım vuslatın peşinde en iyisi yatıyımda enerji toplıyım
öpüyorum hepinizi iyi geceler bol sohbetler size

tmm sen enerjini topla canım
hıımmm bide sen ne istersem yapıcaktın ddiimiii
profiterol istiyom yarın gece
iyi geceler tatlımm

ben gelmeden komple bakıma giricem bakalım, yıkama-yağlama- parlatma cila

:[/B][/COLOR]

aynen canimm yaaa suan salmisim kendimiiii nasil olsaaa kocis yok goremiyoooo ama geldigindeee uzunnn isim varrr

hiç sorma canım erkekler işte hiç bilmezler ne çektiğimizi bizim

aynen canimm yaaa suan salmisim kendimiiii nasil olsaaa kocis yok goremiyoooo ama geldigindeee uzunnn isim varrr

ayy hakkaten heee.. dizi çıkmış eşortman + çamaşır suyu lekeli sweat kombinimle oturuyorum şuan puhahahaaaa

hiç sorma canım erkekler işte hiç bilmezler ne çektiğimizi bizim

valla vuslat ablaa geçen yılaa kadarr bende bilmyrdumm doğumn bukadar zor olduğunu hatta hala pek bilmiyrum amaa annmlee netten sezeryan doğumlaa normal doğum videosuna bakıyodukkii ben gözlerimi hastanede açtımm bayılmışmm artık korkudanmı nedr bilinmezzo yüzden evlatlık alcam benn

ayy hakkaten heee.. dizi çıkmış eşortman + çamaşır suyu lekeli sweat kombinimle oturuyorum şuan puhahahaaaa
ahh biz kadinlarrr cokk numaraciyizz haaa rahatimizada cokk duskunuzzz ama kocis oluncaa nasilda gizleriz o yonumuzuu

kizzz nasill cesaret ettinde bakmaya kalktinnn canim aslinda hic iyi bisi degil dogum yapmamislarin dogum izlemesii cunkuu inanilmaz etkisinde kaliniyooo. keskee izlemeseydinn

Kızlar ben de artık ufaktan kaçyorum sabah erkenden uyanıp ödev yapmam lazım offf offff
İyi geceler herkeseee çokkkkkk büyükkkkk öpüyorummmmm

Veee finishi bebecikle yapıyorum tabiki deee

bilmiyorumki annemm aç aç bakalım bişey olmaz demişti amaa acaip korktumm sırf bu yüzden çocuk yapmayı 50 defa düşünürüm heraldee

canım benim o acı sonunda dünyanın en güzel hediyesini alıyosun kucağına
inan ki ne ağrı ne sızı kalıyor bir anda çektiğin acıyı unutuyorsun:106:

kocaların yanındaa dizi çıkmış çamaşır sulu eşofmanlaa oturulmazmıııben yandım ozamannnn
canimm yapanlar var tabiii ama benim kocaaa hic sevmezzz walla suan yapmadimm bikere yapmaya kalktimm gerii toparlandimm

iyi gecelerr canimm kolay gelsinnn

canım benim o acı sonunda dünyanın en güzel hediyesini alıyosun kucağına
inan ki ne ağrı ne sızı kalıyor bir anda çektiğin acıyı unutuyorsun:106:

annemm zatenn çok kıymetliydii aamaa o videodann sonraa dahada bi kıymetli oldu bnm içinn ellerini ayaklarını öptümm

canimm yapanlar var tabiii ama benim kocaaa hic sevmezzz walla suan yapmadimm bikere yapmaya kalktimm gerii toparlandimm

iyi gecelerr canimm kolay gelsinnn

canımm yaa peki nasıll oturuyosunzz yanındaa anlamadmm yani..ben evin içindee paspall paspall dolaşmaya bayılırımdaaa

bilmiyorumki annemm aç aç bakalım bişey olmaz demişti amaa acaip korktumm sırf bu yüzden çocuk yapmayı 50 defa düşünürüm heraldee

gordukleriniiii unuttttttttttttt

canimm walla ablamin ebesii kesinliklee odaya girmemizi istemiyorduuu kadin bizi zorla cikartmisdi ablamin yanindan ama vuslatin dedigi gibi bebegii kucagina alincaa degerr okadar aciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…