valla vuslat ablaa geçen yılaa kadarr bende bilmyrdumm doğumn bukadar zor olduğunu hatta hala pek bilmiyrum amaa annmlee netten sezeryan doğumlaa normal doğum videosuna bakıyodukkii ben gözlerimi hastanede açtımm bayılmışmm artık korkudanmı nedr bilinmezzo yüzden evlatlık alcam benn
kocaların yanındaa dizi çıkmış çamaşır sulu eşofmanlaa oturulmazmıııben yandım ozamannnn
ahh biz kadinlarrr cokk numaraciyizz haaa rahatimizada cokk duskunuzzz ama kocis oluncaa nasilda gizleriz o yonumuzuu
Kızlar ben de artık ufaktan kaçyorum sabah erkenden uyanıp ödev yapmam lazım offf offff
İyi geceler herkeseee çokkkkkk büyükkkkk öpüyorummmmm
Veee finishi bebecikle yapıyorum tabiki deee
Eki Görüntüle 319862
gordukleriniiii unuttttttttttttt
canimm walla ablamin ebesii kesinliklee odaya girmemizi istemiyorduuu kadin bizi zorla cikartmisdi ablamin yanindanama vuslatin dedigi gibi bebegii kucagina alincaa degerr okadar aciiii
canımm yaa peki nasıll oturuyosunzz yanındaa anlamadmm yani..ben evin içindee paspall paspall dolaşmaya bayılırımdaaa
kızlar bende gidiyorum koçişten azar işttim
hepinizi öpüyorum iyi geceler
dahaa çok nasıl olsaa önmdee 3 yıl varr en azz:))ozamanaa kadar geçerr geçmezsedeee kocam yandıı
iyii gcelerr ablacımm tatlı rüyalarr bebişee iyi bakk iyicee dinlenn:)))kızlar bende gidiyorum koçişten azar işttim
hepinizi öpüyorum iyi geceler
korkmaa hayatimm bizdee dugun kiyafetleriyle dolasmiyoruzzama iste mesela ben onun yaninda ev halim soyledir....
rahat spor bi pantolon ve guzel temiz bi tshirt sacim baglidir ama hafif makyajim vardirsabah uyanir uyanmaz kendime gelince direk makyaj yapiyordummm
korkmaa hayatimm bizdee dugun kiyafetleriyle dolasmiyoruzzama iste mesela ben onun yaninda ev halim soyledir....
rahat spor bi pantolon ve guzel temiz bi tshirt sacim baglidir ama hafif makyajim vardirsabah uyanir uyanmaz kendime gelince direk makyaj yapiyordummm
kizlarr bende kaciyooo
cokk aciktimm bisilerr yicem sonrada film izlicemmmm
iyi gecelerr herkeseeee
ben de aynen bu tarz giyerim evde. Bir de pantolon tipi eşortmanlar var onlar da hem düzgün duruyor hem de rahat oluyor evde. Evde kazakla duramam çok sıkıntı basıyor, kış aylarında içime body üzerime de hırka ya da spor yelek vs giyerim. yazın zaten saldım çayıra....şort ve body bir de ben eye liner kullanmayı çok seviyorum, çok aşırı makyaj yapmam ama eye liner evde de olsam sürerim genelde
iyii gcelerr ablacımm tatlı rüyalarr bebişee iyi bakk iyicee dinlenn:)))
hımmm benm yırtık tsirtlerim eşofmanlarım vardırr vazgeçememm annemm bazen cam bezi yapar kavga ederizz:)))hattaa sevgilimn yanndadaa giyorumm bayılıyoo o halimee evde hayattaa makyaj yapamm amaa dışarı çıkarkendee evdeki halmden eser kalmazz:))kocayaa ayrı süslenemem zaten sevglmde sevmiyo makyajlı halimii:))ben bu adamaa sahip çıkıyım ozaman:))
yokk walla ben makyaj yapmayii cok severimm oyle abartmam makajimi ama eyelinerim hepp olurrr
bende evde suan vazgecemedigim yirtik pijamalarimla dolasiyorumm hatta evden disari cikmazsam pijamamida hicc cikartmam ama kocis geldiginde yeni aldigim pijamalairi giyecemmm yirtiklarii msn baya gorduuuu biraz degisiklik olsunn
hemm kocaa icin suslenirrr kizzzzzzzwalla bi gelsinn sus pusss olacammm
hadii lafa tutmayinn benn kactiiiiii
bakımlı hatunlarr sizii:))
ben de aynen bu tarz giyerim evde. Bir de pantolon tipi eşortmanlar var onlar da hem düzgün duruyor hem de rahat oluyor evde. Evde kazakla duramam çok sıkıntı basıyor, kış aylarında içime body üzerime de hırka ya da spor yelek vs giyerim. yazın zaten saldım çayıra....şort ve body bir de ben eye liner kullanmayı çok seviyorum, çok aşırı makyaj yapmam ama eye liner evde de olsam sürerim genelde
Sana da iyi geceler canımmmya benim de film izleyesim geldi hee özendirdin ne izleyeceksin bari onu söyle de git
canimm bendee wallaaa evde olsaydim butun gun yinede surerim eyeliner
canimm yaa gecen gun karayip korsanlari 4 baktim yarida kaldii onu bitireyim ama cok az kaldii daha sonra ne izlerim bilemiyorumm:26::26::26: oneri varsaaa rica edeyimmmm
Hangover diye bir film var canım hatta hangover 2 de çıktı onu henüz izlemedim ama 1.sinde çok gülmüştükGerilim istersen Aynalar geliyor aklıma ama ben ondan çok pis tırsmıştım :18: Daha normal bir gerilim istersen Soldaki Son Ev filmi hem de gayet atraksıyonlu
canim hangover2 kesinlikleee bakkkk oda birinci gibi cokk komikkkkyokk canimmm gerilimm almimm koca yokk tek basimaa tirsarimmm:18::18::18::18: koca gelincee bakairm ancaa
yavas yavas uyku bastiriyoo sanirim bunu birince yatarimm...
iyi gecelerr tatlimmmm amann enerjin hepp olsunnn sen olmazsann yetimm kaliyoruz toptannn
berenimmm facedeee yazismalarii silmeyii unutmaaaaaaaaaaaaamuckkkkkk tatli ruyalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?