Berenli Saatler :)

kız Allah senii benim de izleyesim geliyor ama cesaret edemiyorum çünkü kesin çok etkilenirim ben de
kocaların yanındaa dizi çıkmış çamaşır sulu eşofmanlaa oturulmazmıııben yandım ozamannnn

oturulabilir tabe ama oturulmasa daha iyi
ahh biz kadinlarrr cokk numaraciyizz haaa rahatimizada cokk duskunuzzz ama kocis oluncaa nasilda gizleriz o yonumuzuu

yani kadınlık böyle bişey

Güle güle fıstıkkk

gordukleriniiii unuttttttttttttt

canimm walla ablamin ebesii kesinliklee odaya girmemizi istemiyorduuu kadin bizi zorla cikartmisdi ablamin yanindan ama vuslatin dedigi gibi bebegii kucagina alincaa degerr okadar aciiii

dahaa çok nasıl olsaa önmdee 3 yıl varr en azz:))ozamanaa kadar geçerr geçmezsedeee kocam yandıı

kızlar bende gidiyorum koçişten azar işttim
hepinizi öpüyorum iyi geceler

canımm yaa peki nasıll oturuyosunzz yanındaa anlamadmm yani..ben evin içindee paspall paspall dolaşmaya bayılırımdaaa

korkmaa hayatimm bizdee dugun kiyafetleriyle dolasmiyoruzz ama iste mesela ben onun yaninda ev halim soyledir....

rahat spor bi pantolon ve guzel temiz bi tshirt sacim baglidir ama hafif makyajim vardir sabah uyanir uyanmaz kendime gelince direk makyaj yapiyordummm

kizlarr bende kaciyooo
cokk aciktimm bisilerr yicem sonrada film izlicemmmm

iyi gecelerr herkeseeee

kızlar bende gidiyorum koçişten azar işttim
hepinizi öpüyorum iyi geceler
iyii gcelerr ablacımm tatlı rüyalarr bebişee iyi bakk iyicee dinlenn:)))

hımmm benm yırtık tsirtlerim eşofmanlarım vardırr vazgeçememm annemm bazen cam bezi yapar kavga ederizz:)))hattaa sevgilimn yanndadaa giyorumm bayılıyoo o halimee evde hayattaa makyaj yapamm amaa dışarı çıkarkendee evdeki halmden eser kalmazz:))kocayaa ayrı süslenemem zaten sevglmde sevmiyo makyajlı halimii:))ben bu adamaa sahip çıkıyım ozaman:))

ben de aynen bu tarz giyerim evde. Bir de pantolon tipi eşortmanlar var onlar da hem düzgün duruyor hem de rahat oluyor evde. Evde kazakla duramam çok sıkıntı basıyor, kış aylarında içime body üzerime de hırka ya da spor yelek vs giyerim. yazın zaten saldım çayıra.... şort ve body bir de ben eye liner kullanmayı çok seviyorum, çok aşırı makyaj yapmam ama eye liner evde de olsam sürerim genelde

kizlarr bende kaciyooo
cokk aciktimm bisilerr yicem sonrada film izlicemmmm

iyi gecelerr herkeseeee

Sana da iyi geceler canımmm ya benim de film izleyesim geldi hee özendirdin ne izleyeceksin bari onu söyle de git

bakımlı hatunlarr sizii:))

yokk walla ben makyaj yapmayii cok severimm oyle abartmam makajimi ama eyelinerim hepp olurrr
bende evde suan vazgecemedigim yirtik pijamalarimla dolasiyorumm hatta evden disari cikmazsam pijamamida hicc cikartmam ama kocis geldiginde yeni aldigim pijamalairi giyecemmm yirtiklarii msn baya gorduuuu biraz degisiklik olsunn
hemm kocaa icin suslenirrr kizzzzzzz walla bi gelsinn sus pusss olacammm

hadii lafa tutmayinn benn kactiiiiii

hadii iyi gecelerr ozamann))

bakımlı hatunlarr sizii:))

evlendikten sonra sen de sen de yavaş yavaş uyarsın bu olaya canım çünkü ne bileyim, zaman geçip evli kadın moduna iyiden iyiye alışınca otomatik olarak gerçekleşiyor bunlar

Sana da iyi geceler canımmm ya benim de film izleyesim geldi hee özendirdin ne izleyeceksin bari onu söyle de git

canimm bendee wallaaa evde olsaydim butun gun yinede surerim eyeliner

canimm yaa gecen gun karayip korsanlari 4 baktim yarida kaldii onu bitireyim ama cok az kaldii daha sonra ne izlerim bilemiyorumm:26::26::26: oneri varsaaa rica edeyimmmm

canimm bendee wallaaa evde olsaydim butun gun yinede surerim eyeliner

canimm yaa gecen gun karayip korsanlari 4 baktim yarida kaldii onu bitireyim ama cok az kaldii daha sonra ne izlerim bilemiyorumm:26::26::26: oneri varsaaa rica edeyimmmm

Hangover diye bir film var canım hatta hangover 2 de çıktı onu henüz izlemedim ama 1.sinde çok gülmüştük Gerilim istersen Aynalar geliyor aklıma ama ben ondan çok pis tırsmıştım :18: Daha normal bir gerilim istersen Soldaki Son Ev filmi hem de gayet atraksıyonlu

canim hangover2 kesinlikleee bakkkk oda birinci gibi cokk komikkkk yokk canimmm gerilimm almimm koca yokk tek basimaa tirsarimmm:18::18::18::18: koca gelincee bakairm ancaa

yavas yavas uyku bastiriyoo sanirim bunu birince yatarimm...

canim hangover2 kesinlikleee bakkkk oda birinci gibi cokk komikkkk yokk canimmm gerilimm almimm koca yokk tek basimaa tirsarimmm:18::18::18::18: koca gelincee bakairm ancaa

yavas yavas uyku bastiriyoo sanirim bunu birince yatarimm...

tamam canım ben de kaçtım, öpüyorum seni tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…