Berenli Saatler :)

ohh kizlarr sukurr kavusturanaa yaaaaa

nettim bir turlu baglanamadiiii gitti deminden berii telden faceye yorumlar yaziyorum

hanımlarrrrr benn geldimm ve gidiyorummm sizleree iyi geceler iyi sohbetlerr buraya taklırsamm kalırımmm final haftamm bu 2 haftaa ders çalışmalıyımm hepinizii kocamann öpüyrumm:))bu aradaa berennn nebicim hatunmuşsunn aşık oldumm:))

ben burda konuya yabancı kaldım.
biri bana anlatsın yahu
catlamadan söyleyin

Evet canım ama sizi incelemeye dalarken zaman akıpppp gidiyoooo
Kime benzediğini çözmeye çalışıyodum. Accık Pelin Ermiş e benzettim
yan profilden ama o senin kadar güzel diillll

ay ben ona baktımda benzetemedim pek canım ama şu hatice sultana evet biraz benziyorum sankim evrenim haklı

tatlım yanlış anlama sen buraya 2 ,3 mesaj yazıp gidiyorsun genelde ve burada olmuyorsun benim incelediğim kadarıyla inan kurallar böyle inşallah kırılmamışsındır bu herkes için geçerli

YOok ya ne kırılıcam normal binbir türlü insan var haklısınız yani
benim eşim cuma gününe kadar 8-5 çalışıodu akşamları evde olduğunda oyun oynar pc de bulaşmam bende nete o yüzden pek giremiyodum
şimdi 12/24 e döndü gece evde olmadığında takılıyorum bende canım yoksa beni bilen bilir kuzumm

darılmaca falan yok yaniiii

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.Cumartesi gecesi anı gecesi yapıyoruzz.Kolay gelsn

anladım canım ama inan bende incelemek zorundayım şimdi topiğin anası oldugum için herkes bana güveniyor eee sonuçta resimlerimizi paylaşıyoruz bir kaç gün daha aramızda olursan çok seviniriz

anladım canım ama inan bende incelemek zorundayım şimdi topiğin anası oldugum için herkes bana güveniyor eee sonuçta resimlerimizi paylaşıyoruz bir kaç gün daha aramızda olursan çok seviniriz

berenn makaraa kukara topiğine girr pohhhpohhu ben hep orayaa yazarkenn görüyodummm:)))hemen tanrsınn ordaa

eeee benide aranıza alsanız olmaz mı?

tabiki olur ofeliyacım ama ilk önce ben sana kurallarımızı söyliyim bir incele
berenli saatler face grubu kuralları :
1- face adresimizdeki yayınlanan resimler asla başka bir yere kopyalanmıcaktır.
2-bu grubu dahil olan her üye kendi seçtiği şahsi resmini koymak zorundadır.
3-gruba berenli saatler topiğinde aktif olan üyeler kabul edilecektir.
4-Gruba üye olmak isteyen arkadaşlar bana forum aracılığyla kendi facebook mail adreslerini göndermelidirler.
5-mail adresini gönderen her arkadaş gruba üye olamaz.
6-sürekli aktif ve güvenilir isimler gruba üye olabilirler.

şimdilik kurallarımız böyle arkadaşlar umarım güzel bir face grubumuz olur.

ay ben ona baktımda benzetemedim pek canım ama şu hatice sultana evet biraz benziyorum sankim evrenim haklı

canimm zaten benim gozlerr iyi gorurrr simdi elifide birine benzettim ama o kizin ismini bilmiyommmm

sakinnn olunn hepiniziii birine benzetcemmmm

Ay çok yorgunum misafirlerimiz gitti
Burayada uğramadan yatağa gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…