Evet canım ama sizi incelemeye dalarken zaman akıpppp gidiyoooo
Kime benzediğini çözmeye çalışıyodum. Accık Pelin Ermiş e benzettim
yan profilden ama o senin kadar güzel diillll
tatlım yanlış anlama sen buraya 2 ,3 mesaj yazıp gidiyorsun genelde ve burada olmuyorsun benim incelediğim kadarıyla inan kurallar böyle inşallah kırılmamışsındır bu herkes için geçerli
ofeliyacım ben haber verdim yılbaşı topiğine ekledim buranın linkini sen görmedin canım sanırım
aldım güzelim ekledim resimleride
ben burda konuya yabancı kaldım.
biri bana anlatsın yahu
catlamadan söyleyin
ay ben ona baktımda benzetemedim pek canım ama şu hatice sultana evet biraz benziyorum sankim evrenim haklı
hanımlarrrrr benn geldimm ve gidiyorummm sizleree iyi geceler iyi sohbetlerr buraya taklırsamm kalırımmm final haftamm bu 2 haftaa ders çalışmalıyımm hepinizii kocamann öpüyrumm:))bu aradaa berennn nebicim hatunmuşsunn aşık oldumm:))
ofeliyacım facede bir grup kurduk herkes ordu resmini paylaşıyor bizde resimlere yorum yapıyoruz canım olay budur
YOok ya ne kırılıcam normal binbir türlü insan var haklısınız yani
benim eşim cuma gününe kadar 8-5 çalışıodu akşamları evde olduğunda oyun oynar pc de bulaşmam bende nete o yüzden pek giremiyodum
şimdi 12/24 e döndü gece evde olmadığında takılıyorum bende o yüzden pek giremiyodum topiğe yani canım yoksa beni bilen bilir kuzumm
hoşgeldin canım.Cumartesi gecesi anı gecesi yapıyoruzz.Kolay gelsn
Yan profilden o geldi nedense hemen gözümün önüne. Bide ön profilden resim alalım da yorumlar gerçekçi olsunn
anladım canım ama inan bende incelemek zorundayım şimdi topiğin anası oldugum için herkes bana güveniyor eee sonuçta resimlerimizi paylaşıyoruz bir kaç gün daha aramızda olursan çok seviniriz
eeee benide aranıza alsanız olmaz mı?
kız nbr nasılsın?tanımadın mı beni?küstüm sana
anı gecesimii nasıll yanii:?
ay ben ona baktımda benzetemedim pek canım ama şu hatice sultana evet biraz benziyorum sankim evrenim haklı
geçen gece yılbaşı gecesi yapmıştık yha tadı damağımızda kaldı yine yapak dedik.Olma mı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?