Berenli Saatler :)

evrenimmm koydummyaaa:)))pek gözükmüyorm amaa olsunn:))şey birde rejimi bozdum benn gece yan komşunn getrdiği pastayı yedimm bugündee 1 saat önce ayvalık tostu patates kızartması ve soğan halkalarndan olusan yanındada kolalı bi menu devirdimm:)))amaa hala nutellaa yemedmm yemycemdee tek kararlılığm bu:)))

senin yanaklarını yerim ben tamam mı

Yi benii Beren yi beniiii

durrr senide inceleyecemmmm eceleeee yokkkkkk

kızlar bişi dicem diğer topicklerde böyle tartışmalar ikili oynayanlar varmış duydum ay bizim topiğimiz ne kadar güzel ne kadar duru insanlar var off nazarım değcek bide renkli gözlüyüm offffffffff ama napim içimden geldi söylemek

yaaa o ayvalik tostu patatesleri ve sogan halkalarini bendeee istiyorummmm yaaaa gece gece istahimii actinnnnn
aferinnn sanaaaa nutellayii yemeee banaaa kalsinnn hepsuuuuu hahohaaa

bebeğim zaten biri anlatmaya başlayınca dökülüyo eteğimizdekiler

evet yaa yilbasi gecesii gercektende cokk komik gectiiiii sabirsizlaniyorummmmm

hihihhhiiii amaa sakın kimsee kaynanasınaa laf etmesinnn hemenn dağıtırım topiğiibenn diğer konulardaa pek masum deilim sanırımm:)))

evet yaa yilbasi gecesii gercektende cokk komik gectiiiii sabirsizlaniyorummmmm

yılbaşının en güzel kısmıydı ben o sabah 7de uyuyabildim

hihihhhiiii amaa sakın kimsee kaynanasınaa laf etmesinnn hemenn dağıtırım topiğiibenn diğer konulardaa pek masum deilim sanırımm:)))

olmayan kaynanama ithafen piss şirkeff uyuz kötü kadın

Evet canım neredeyse her topikte olay çıkıyor malesef.Maşallahhhh bizim topiğin anasıyla civcivlerine

masumsun masumsun yılbaşı gecesinde nasıl kopmuştuk ama anılarlaa evrenim yüzünden 5 e kadar uyumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…