teşekkrr ederm canımm azda zayf olsamm memnun olucam kendmden:))
tatlımm hoşgeldinn faceten muhabbet edilmiyoo bütün muhabbetlerr burdaaa:))hemenn kaynaşş aramızaa anlat kendini nerde yaşıyosun evlimisin bekarmısınnn
ay benim kuzum ne güzelde konuşurmuş yeni gelenlere
bu topicte hayatım bir kaç gün aktif olman gerekli sonra hopppppp aramızdasın[/QUOTaoa nladım tatlım.ama şimdi siz hem face den hemde burda konuşuyorsunuz ben sap gibi burda bekliyorum.
canimmm hosgeldinn aramizaaaa
durrr kizz ismi bulamadimmmmmm
ooooo superr walla simdiden dusunuyorumm acabaa ne anlatammm:44::44:
tatlımm hoşgeldinn faceten muhabbet edilmiyoo bütün muhabbetlerr burdaaa:))hemenn kaynaşş aramızaa anlat kendini nerde yaşıyosun evlimisin bekarmısınnn
hoş bulduk canım.hemen tanıtayım kendimi:
23 yaşında 3 senelik evli bir ev hanımıyım.
20 aylık dünyaalar tatlısı bir oglum var
azeriyim eşim türk.
calışmıyorum ogluma evde takılıyorum her gunum biricik oglum ve eşimle geciyor.
bu kadar caanım
hadi o zaman kolay gelsin sana.inşallah iyi gecer sınaın canım..
kac kişisiniz orda?bende orda olsam resimlere baksam şuan orta yerimden catlıyorum.cat cat
toplam 6 kişiyiz canım biraz daha sık kendini 2 gün daha aktif ol sonra bizimlesin
Midemde vallahoşgeldin böreklerimiz nerde mervecim
Ayıp ettin yavrim kalmazmı ya sana bütün börekler feda olsunpastaa börek kaldımıı:)))
kız ne misafiri canım benim bu saattee
hoş bulduk canım.hemen tanıtayım kendimi:
23 yaşında 3 senelik evli bir ev hanımıyım.
20 aylık dünyaalar tatlısı bir oglum var
azeriyim eşim türk.
calışmıyorum ogluma evde takılıyorum her gunum biricik oglum ve eşimle geciyor.
bu kadar caanım
çokk memnunn oldumm ben bekarımm okuyorum okulum biter bitmezz evlencemm sıkldım bekarlıktannn:))22 yaşndaymm yani sana kıyaslaa evde kaldımm
senin yanaklarını yerim ben tamam mı
durrr senide inceleyecemmmm eceleeee yokkkkkk
kac kişisiniz orda?bende orda olsam resimlere baksam şuan orta yerimden catlıyorum.cat cat
Saol tatlımmm umarım kırık çıkık olmazda bu sene mezun olur giderim
Midemde valla
Ayıp ettin yavrim kalmazmı ya sana bütün börekler feda olsun
Arkideşleri çağırdık balım ya sıkılıyorum bu aralar
evrenimmm koydummyaaa:)))pek gözükmüyorm amaa olsunn:))şey birde rejimi bozdum benn gece yan komşunn getrdiği pastayı yedimm bugündee 1 saat önce ayvalık tostu patates kızartması ve soğan halkalarndan olusan yanındada kolalı bi menu devirdimm:)))amaa hala nutellaa yemedmm yemycemdee tek kararlılığm bu:)))
bebeğim zaten biri anlatmaya başlayınca dökülüyo eteğimizdekiler
hoş bulduk biatnemcanimmm hosgeldinn aramizaaaa
toplam 6 kişiyiz canım biraz daha sık kendini 2 gün daha aktif ol sonra bizimlesin
ooo iyiymiş.2 gun sonra ordayım bekleyın beni?
kızlar bişi dicem diğer topicklerde böyle tartışmalar ikili oynayanlar varmış duydum ay bizim topiğimiz ne kadar güzel ne kadar duru insanlar var off nazarım değcek bide renkli gözlüyüm offffffffffama napim içimden geldi söylemek
Arkideşleri çağırdık balım ya sıkılıyorum bu aralar
hoş bulduk biatnem
ooo iyiymiş.2 gun sonra ordayım bekleyın beni?
bekliyoruz canımmm sabırsızlıklaa
sende resim ayarla faceye koycagın resmini düşün
evet yaa yilbasi gecesii gercektende cokk komik gectiiiii sabirsizlaniyorummmmm
hihihhhiiii amaa sakın kimsee kaynanasınaa laf etmesinnn hemenn dağıtırım topiğiibenn diğer konulardaa pek masum deilim sanırımm:)))
kızlar bişi dicem diğer topicklerde böyle tartışmalar ikili oynayanlar varmış duydum ay bizim topiğimiz ne kadar güzel ne kadar duru insanlar var off nazarım değcek bide renkli gözlüyüm offffffffffama napim içimden geldi söylemek
hihihhhiiii amaa sakın kimsee kaynanasınaa laf etmesinnn hemenn dağıtırım topiğiibenn diğer konulardaa pek masum deilim sanırımm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?