tabiki olur ofeliyacım ama ilk önce ben sana kurallarımızı söyliyim bir incele
berenli saatler face grubu kuralları :
1- face adresimizdeki yayınlanan resimler asla başka bir yere kopyalanmıcaktır.
2-bu grubu dahil olan her üye kendi seçtiği şahsi resmini koymak zorundadır.
3-gruba berenli saatler topiğinde aktif olan üyeler kabul edilecektir.
4-Gruba üye olmak isteyen arkadaşlar bana forum aracılığyla kendi facebook mail adreslerini göndermelidirler.
5-mail adresini gönderen her arkadaş gruba üye olamaz.
6-sürekli aktif ve güvenilir isimler gruba üye olabilirler.
şimdilik kurallarımız böyle arkadaşlar umarım güzel bir face grubumuz olur.
canimm zaten benim gozlerr iyi gorurrr simdi elifide birine benzettim ama o kizin ismini bilmiyommmm
sakinnn olunn hepiniziii birine benzetcemmmm
canimm zaten benim gozlerr iyi gorurrr simdi elifide birine benzettim ama o kizin ismini bilmiyommmm
Ay çok yorgunum misafirlerimiz gitti
Burayada uğramadan yatağa gidemedim
.Hadi bekliym benzet
olurr olurrr ben vee tüm saflıklarımm burda olacağızz:)))bütün kirli çamaşrlarr dökülsünn ortayaa:))
tamam tatlım ben bunları kabul etdimde yalnız 2 anlayamdım.kusura bakmada turkcem ıyı dıyıl de ondan. nerde aktıf olucaz onuda anlatırsan sevinirim
iyiyim tatlım sen nasılsın?Tanımaz olur muyum hiç canımmm şimdi fark ettimmmBi feyse bi buraya yazınca beynim bulandı:26:
İyiyim güzelim sen nasılsınnnn
hanımlarrrrr benn geldimm ve gidiyorummm sizleree iyi geceler iyi sohbetlerr buraya taklırsamm kalırımmm final haftamm bu 2 haftaa ders çalışmalıyımm hepinizii kocamann öpüyrumm:))bu aradaa berennn nebicim hatunmuşsunn aşık oldumm:))
bu topicte hayatım bir kaç gün aktif olman gerekli sonra hopppppp aramızdasın[/QUOTaoa nladım tatlım.ama şimdi siz hem face den hemde burda konuşuyorsunuz ben sap gibi burda bekliyorum.
iyiyim tatlım sen nasılsın?
senin sınavlar vardı sanırım?
nasıl oldu?
bu topicte hayatım bir kaç gün aktif olman gerekli sonra hopppppp aramızdasın[/QUOTaoa nladım tatlım.ama şimdi siz hem face den hemde burda konuşuyorsunuz ben sap gibi burda bekliyorum.
yok ofeliyacım orda biz konuşmuyoruz sohbet yasak sohbet topicte yapılıyor biz orda resimleri yorumluyoruz
Sınavların haftaya başlıyo tatlım şuanda sunumlarım var hatta biri yarın ama ben hala burda takılıyorum
Alışkanlık yapıyo bu beren hatunnnn
teşekkrr ederm canımm azda zayf olsamm memnun olucam kendmden:))
kız senin yüzünden havalara girdim ya
sende maşallah barbie bebek gibisin
tatlımm hoşgeldinn faceten muhabbet edilmiyoo bütün muhabbetlerr burdaaa:))hemenn kaynaşş aramızaa anlat kendini nerde yaşıyosun evlimisin bekarmısınnn
durrr senide inceleyecemmmm eceleeee yokkkkkkBeniiiiiiiiiiiBen de istiyorummmmmm
durrr kizz ismi bulamadimmmmmm.Hadi bekliym benzet
ayyyyy bendee isterimm borekkkk.. cicim hanii sen rejimdeydinnnpastaa börek kaldımıı:)))
seni kimselere benzetememmm senn prensesssinnnnnnnnn gulummmmbenide benzettttttttt
valaha senin gözler bir numara tamam ben sakinim zati
ooooo superr walla simdiden dusunuyorumm acabaa ne anlatammm:44::44:
iyi o zaman herkes kendi ayarlasın gece 12-1 gibi başlarız sabah ezanına kadar.
kiz sen resmini koydun mu ki heleee albumeee:26::26::26:benideeee benzetinnn suratmm gözkmüyrr amaa:)))
hadi o zaman kolay gelsin sana.inşallah iyi gecer sınaın canım..Sınavların haftaya başlıyo tatlım şuanda sunumlarım var hatta biri yarın ama ben hala burda takılıyorum
Alışkanlık yapıyo bu beren hatunnnn
yok ofeliyacım orda biz konuşmuyoruz sohbet yasak sohbet topicte yapılıyor biz orda resimleri yorumluyoruz
kac kişisiniz orda?bende orda olsam resimlere baksam şuan orta yerimden catlıyorum.cat cat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?