Ben Yiyorsam Hepiniz Yiyin..Pizza mı,off,pizza da canım istedi ama yaa
Evde Vardı Canımayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyimvalla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç
aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmmama gitmicimmmm
canim benim babis pizzaciii ama bugun ilk defa eve pizza getirdiiiayy pizza demeyin,ay çok canım istiyo,yarın pizza yapıcam
canimm benimm haftada bir gun kendine izin ver yaaa hem senin diyete ihtiyacin yokkkiii masallah kaymak gibisinnnnayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyimvalla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç
kizlarr rahat oldun test ettimmm kesinliklee gizlidir sayfamizeslemcim ben gizlilik ayarlarını çok iyi kontrol ettim sadece üye olan kızlar görebiliyor dışardan kimse bakamıyor
Hatta biz bile bulamıyoruz bazen
demek sende tonbalıklı seviyosun bende öyle yaaaaa
kumpiride ton balıklı severim
ya sizi biri mi tuttu özel olarak buakşampizzalar, kumpirler, sarmalar, makarna salataları n'oluyo yaaaaa
tamam canım çekil sen
başka face neden alıyorsun kendi facenle gelebilirsin aramıza
kız elif güldürdün beni yaaa
ya sizi biri mi tuttu özel olarak buakşampizzalar, kumpirler, sarmalar, makarna salataları n'oluyo yaaaaa
Ben Yiyorsam Hepiniz Yiyin..
Ben Kilo Alıyorsam Hepiniz Alın
Ceyda, Canım Ton Balıklı, Mısırlı, Sosisli Makarna Salatası İstedi..
Kendi facemde de resmim yok ki,kaldırdım,nasıl olcak,aman kafam basmıyo gece gece
Neyse güzelim,sen bi ara anlatırsın bana,ben resimlerimi çekileyim de
Mutfaktan geldim sizin yüzünüzden ya,hemde elimde koca bi tabakla,muhallebili kadayıf,mercimek köftesi,patates keki yicem şimdiii
evde mayonez var, mısır var, haşlanmış bezelye var, sosis de var bitek ton balık yokama olsun ana madde makarna var
yavru senin kocan evde yoktu di miii du bekle ben de geliyorum sakın bitirme o elindekiler
canim benim babis pizzaciii ama bugun ilk defa eve pizza getirdiii
ahh ne guzel yaaa.... sanirim kocis gelince bende ona bol bol yaparim ama "ogrencilerin yemegii bana bunu yaptin" derrBen Yiyorsam Hepiniz Yiyin..
Ben Kilo Alıyorsam Hepiniz Alın
Evde Vardı Canım
Ye Ye.. Boşver..
Bir Daha mı Geleceksin Dünyaya
Eşim Çok Sever..
Nasıl Olsa Yemek Yapmasını Bilmiyorum..
Bol Bol Yaparım
Ceyda, Canım Ton Balıklı, Mısırlı, Sosisli Makarna Salatası İstedi..
yavru senin kocan evde yoktu di miii du bekle ben de geliyorum sakın bitirme o elindekiler
Susamlı Dediniz de,
Simitin Arasına Kaşar, Basacaktın Tost Makinesinde...
Yanına da Çay..
Değmeyin Keyfime..
canim benim babis pizzaciii ama bugun ilk defa eve pizza getirdiii
canimm benimm haftada bir gun kendine izin ver yaaa hem senin diyete ihtiyacin yokkkiii masallah kaymak gibisinnnn
kizlarr rahat oldun test ettimmm kesinliklee gizlidir sayfamizablamin facesinden bakmaya calistim ama noooooo hic bisi gorunmuyooo
ayyyyy berenimm bizim seninle acillll bulusmamiz lazimm hemde kocaman bir mutfaktaaa
ben geldim naber kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?