Berenli Saatler :)

ya sizi biri mi tuttu özel olarak buakşam pizzalar, kumpirler, sarmalar, makarna salataları n'oluyo yaaaaa

Pizza mı,off,pizza da canım istedi ama yaa
Ben Yiyorsam Hepiniz Yiyin..
Ben Kilo Alıyorsam Hepiniz Alın

ayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyim valla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç
Evde Vardı Canım
Ye Ye.. Boşver..
Bir Daha mı Geleceksin Dünyaya
aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmm ama gitmicimmmm

Eşim Çok Sever..
Nasıl Olsa Yemek Yapmasını Bilmiyorum..
Bol Bol Yaparım

ayy pizza demeyin,ay çok canım istiyo,yarın pizza yapıcam
canim benim babis pizzaciii ama bugun ilk defa eve pizza getirdiii
ayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyim valla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç
canimm benimm haftada bir gun kendine izin ver yaaa hem senin diyete ihtiyacin yokkkiii masallah kaymak gibisinnnn
eslemcim ben gizlilik ayarlarını çok iyi kontrol ettim sadece üye olan kızlar görebiliyor dışardan kimse bakamıyor
kizlarr rahat oldun test ettimmm kesinliklee gizlidir sayfamiz ablamin facesinden bakmaya calistim ama noooooo hic bisi gorunmuyooo

Hatta biz bile bulamıyoruz bazen

demek sende tonbalıklı seviyosun bende öyle yaaaaa
kumpiride ton balıklı severim

ayyyyy berenimm bizim seninle acillll bulusmamiz lazimm hemde kocaman bir mutfaktaaa

tamam canım çekil sen
başka face neden alıyorsun kendi facenle gelebilirsin aramıza

Kendi facemde de resmim yok ki,kaldırdım,nasıl olcak,aman kafam basmıyo gece gece

Neyse güzelim,sen bi ara anlatırsın bana,ben resimlerimi çekileyim de

Mutfaktan geldim sizin yüzünüzden ya,hemde elimde koca bi tabakla,muhallebili kadayıf,mercimek köftesi,patates keki yicem şimdiii

Susamlı Dediniz de,
Simitin Arasına Kaşar, Basacaktın Tost Makinesinde...
Yanına da Çay..
Değmeyin Keyfime..

Ceyda, Canım Ton Balıklı, Mısırlı, Sosisli Makarna Salatası İstedi..

evde mayonez var, mısır var, haşlanmış bezelye var, sosis de var bitek ton balık yok ama olsun ana madde makarna var

yavru senin kocan evde yoktu di miii du bekle ben de geliyorum sakın bitirme o elindekiler

evde mayonez var, mısır var, haşlanmış bezelye var, sosis de var bitek ton balık yok ama olsun ana madde makarna var

yavru senin kocan evde yoktu di miii du bekle ben de geliyorum sakın bitirme o elindekiler

Makarna da Olmazsa Ben Varım
Ton Balığı Yollayayım Sana

ya sizi biri mi tuttu özel olarak buakşam pizzalar, kumpirler, sarmalar, makarna salataları n'oluyo yaaaaa
biz bu aksamm senin diyetinii bozmayaa geldikkkkkkkkkkkkkkk
ahh ne guzel yaaa.... sanirim kocis gelince bende ona bol bol yaparim ama "ogrencilerin yemegii bana bunu yaptin" derr
Ceyda, Canım Ton Balıklı, Mısırlı, Sosisli Makarna Salatası İstedi..
wallaaa benimdee canim cokk cektiiiiiiii yanina kizarmis patates

Eeeee daha daha nasılızzzzz
Berencim ben hemen yeni bi feys açıyorum size özelll ve ekliyorum seni
Resimler çoğalmaya başlayınca baktım yeni haberlerin hepsinde biz varız,
aşkım çakar kesin didim

kesinlikle evrenim bu ara net bi gidip bi gelio ondan geç yazıyorum yaaa

Yok yokk gel bacım

Kız muhallebili kadayıf bitti bile,mutfakta var ama daha,niyeti bozdurdular bana gece gece,zaten hakim olamıyorum bi türlü boğazıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…