Berenli Saatler :)

Ayy bende Faceye gelmek istiyorum,resim şartmış öyle mi Berencim,kesin gizlilik var ama dimi,birkaç resim çekilimde gelimmm

eslemcim ben gizlilik ayarlarını çok iyi kontrol ettim sadece üye olan kızlar görebiliyor dışardan kimse bakamıyor

Ellerine Sağlık..
Sizin Yüzünüzden Şimdi Pizza Yiyeceğim..

ayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyim valla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç

makarna salatasınıda çok severim ondanda yaparmısın

aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmm ama gitmicimmmm

aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmm ama gitmicimmmm

demek sende tonbalıklı seviyosun bende öyle yaaaaa
kumpiride ton balıklı severim

kızlar ben bide mercimek köftesine bayılırım yaaaa ama o bagırsaklara çok ama çok fazla iyi geliyo anladınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…