Berenli Saatler :)

Burda Kendisi

İnşallah..
Ben Kime Benziyorum Ceyda
Sen süpersonic tatlı bi bağyansın canım ama ünlü ismi olarak düşünmem lazım :44:

canım nasılsın?
demın de yazdım cvb vermedın kızzzz?
bu arada cok tatlısın maşallah

ay canım kusura bakma n'olur görmemişim :26: iyiyiym çok şükür sen nasılsın sağol canım o senin tatlılığın

aynen diymi ama ben bile şaşırdım bitaneymiş evrenim:
tsk ederimm sizleree laik olmaya calisacammmm sagolsunn varolunnn
Burda Kendisi

İnşallah..
Ben Kime Benziyorum Ceyda
kizzzzz dolduramiyorumm ben bu pro kart basvususunuu... il yaziyoo ama danmark yazmiyoo ne yazacamm ben orayaaa birde kargo adresii istiyoo o nedirr kiiii:26::26::26:
canım evrenim facedeki resimlerimize bakarak ünlü olanlardan birini benzetiyo ve hepside doğru çıkıyo
abartmayinn yawwww birden kendimii onemlii kisi sandimmm
Beni benzettiği kişiyi daha bulmadı amaaaaaa
canimm seni birine benzettimde ama tam benzemiyoo dur ustunde calisiyorum
allah allah bulur canım yaaa ama sen mustafa sandalın karısına tıpa tıp benziyorsun

hmm evet mustafa sandalin esine olabilir yaa banada boyle sankii birazcikkk sedef avci gibi geldii yaniii animsatti azicikk:26::26:

allah allah bulur canım yaaa ama sen mustafa sandalın karısına tıpa tıp benziyorsun

Söylemiştim canım sana ona benzeten bikaç kişi daha vardı ama ben alaka bilem kuramadım nedense:26: Çok ilgincim yahuuuu
bende asla benzetemem yaa

Başkalarını benzetiyorum çoğu zaman ama kendimi kimseye benzetemedim nedense tatlımmm

olur canım sayfalar hızla ilerleyınce gozden kacıyor
ama gercekten bak guzelsın caanım
allah sahıbıne bagışlasın

hay aklınla bin yaşa evet sedef avcı ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…