Sen süpersonic tatlı bi bağyansın canımBurda Kendisi
İnşallah..
Ben Kime Benziyorum Ceyda
canım nasılsın?
demın de yazdım cvb vermedın kızzzz?
bu arada cok tatlısın maşallah
Çok merak ediyorum kime benzetileceğimi
aynen diymi ama ben bile şaşırdım bitaneymiş evrenim:
kizzzzz dolduramiyorumm ben bu pro kart basvususunuu... il yaziyoo ama danmark yazmiyoo ne yazacamm ben orayaaa birde kargo adresii istiyoo o nedirr kiiii:26::26::26:Burda Kendisi
İnşallah..
Ben Kime Benziyorum Ceyda
abartmayinn yawwwwcanım evrenim facedeki resimlerimize bakarak ünlü olanlardan birini benzetiyo ve hepside doğru çıkıyo
canimm seni birine benzettimde ama tam benzemiyoo dur ustunde calisiyorumBeni benzettiği kişiyi daha bulmadı amaaaaaa
allah allah bulur canım yaaa ama sen mustafa sandalın karısına tıpa tıp benziyorsun
Sen süpersonic tatlı bi bağyansın canımama ünlü ismi olarak düşünmem lazım :44:
allah allah bulur canım yaaa ama sen mustafa sandalın karısına tıpa tıp benziyorsun
bende asla benzetemem yaa
artık resim çekilsen diyorum
canım evrenim facedeki resimlerimize bakarak ünlü olanlardan birini benzetiyo ve hepside doğru çıkıyo
Sende Öylesin..
kızlar ankarada oturanınız varmı
O nasıl oluyo kızzz benzettim ama tam benzemiyocanimm seni birine benzettimde ama tam benzemiyoo dur ustunde calisiyorum
hmm evet mustafa sandalin esine olabilir yaa banada boyle sankii birazcikkk sedef avci gibi geldii yaniii animsatti azicikk:26::26:
Sen süpersonic tatlı bi bağyansın canımama ünlü ismi olarak düşünmem lazım :44:
ay canım kusura bakma n'olur görmemişim :26: iyiyiym çok şükür sen nasılsınsağol canım o senin tatlılığın
tsk ederimm sizleree laik olmaya calisacammmm sagolsunn varolunnn
kizzzzz dolduramiyorumm ben bu pro kart basvususunuu... il yaziyoo ama danmark yazmiyoo ne yazacamm ben orayaaa birde kargo adresii istiyoo o nedirr kiiii:26::26::26:
abartmayinn yawwwwbirden kendimii onemlii kisi sandimmm
canimm seni birine benzettimde ama tam benzemiyoo dur ustunde calisiyorum
hmm evet mustafa sandalin esine olabilir yaa banada boyle sankii birazcikkk sedef avci gibi geldii yaniii animsatti azicikk:26::26:
Söylemiştim canım sana ona benzeten bikaç kişi daha vardı ama ben alaka bilem kuramadım nedense:26: Çok ilgincim yahuuuu
Başkalarını benzetiyorum çoğu zaman ama kendimi kimseye benzetemedim nedense tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?