ayyy buz gibii karpuzzzz
tamam canim ben ozaman ilk once odemeye baslimm bu arada bisi sorcam kargodan evime bisimi geliyoo:26::26:
valaha herkes öyle diyo
iştahım iyi napim yani
ceydacım bu arada fotolarına bakmam 1 saatimi aldı canım tebrik ederim seni
tamam canim ben ozaman ilk once odemeye baslimm bu arada bisi sorcam kargodan evime bisimi geliyoo:26::26:
yazın karpuzdan başka bişi yemem ben yaaa
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyooooyazın karpuzdan başka bişi yemem ben yaaa
evren ben kime benziyorumki benim falımada bak
evlenince karpuzdan başka şeylerde yersin
mesela kavun alırsın manavdan
Pro Kartın Ve Parfümün Gelecek..
makaram yavrum kaymağım balım hasretim gülüm goncam bebeğim fıstığım kağıt helvam lokumum balım sade gazozum
parfum muuuuuubayilirimm parfumleree insss dior, gucci, chanel gibi parfumlerdir
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyoooo
canimm yaa koysan soyleee net bi resimde baksamm yuzuneee guzelligineee oylece ilham alsamda seni bi unluye benzetsemm
kendimi bi an medyum evrenim olarakk gordummm
Kızlar onca tahriklere rağmen mutfağa gitmedim, birşeycik yemedim sadece su içtim hani bana alkışşş hani hani
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyoooo
canimm yaa koysan soyleee net bi resimde baksamm yuzuneee guzelligineee oylece ilham alsamda seni bi unluye benzetsemm
kendimi bi an medyum evrenim olarakk gordummm
Kızlar onca tahriklere rağmen mutfağa gitmedim, birşeycik yemedim sadece su içtim hani bana alkışşş hani hani
heee bulursuun çarşıdan zambak kolonyası yoluyolarmış
acaba hangi parfümki :26:
ya kızlar uykum yavas yavas gelmeye başlıyo ne yapsamki?
ceydanın resimlerine bak canımya kızlar uykum yavas yavas gelmeye başlıyo ne yapsamki?
sildireceksiniz fotoları bana heeetatlım buarada ben diğer fotoğraflarımı nereye göndereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?