Berenli Saatler :)

yerim seniii bennn bugün elifle senden konuştuk teelefondaa:27:
:52::52::52::52::52::52::52: o yuzden kulagim durmadan cinladiii:1::1::1::1:

yaaa ne konustunuzzzzzz ne konustunuzzzzzz meraklandimm simdiiiii:52::52::52::52::16:
Ayy babamda öyle.İki abim ki osmanlı ismi benimkini de nagihan istemiş.Annem yeter artık deyip elif koymuş.:9::9:

canim merak ettim abilerinin isimleri ne :52::52: hmmm negihan:44::44: yok yok annen ismini guzel koymus elif:16::16:

ananemde elma diyo:52::52::52:.
Benim bigün kızım olursa Zeynep ismi kesin olucam çok seviyorum o ismi.Zeynep İpek yada Zeynep Nil düşünüyorum benim gibi iki isimli olsun:1::1:

elifim benimde düşündüğüm isim zeynep biliyomusun zeynep ismini çok severim tesadüfe bak:52:

Ayy babamda öyle.İki abim ki osmanlı ismi benimkini de nagihan istemiş.Annem yeter artık deyip elif koymuş.:9::9:

Bravoo annyeee alkışşş :46::46:

taatlım allah analı babalı buyutsun en iyisi sen benim ismimi koy cok guzel cok faarklı şaka şaka
amin canım çok saolll
haklisin canim hanzade agir bi isim.. ama ikinci ismi olarak koyabilirsin hos olur:34::34: anlamida guzel canim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim.. :nazar::nazar:
yani eşimi kıramayabilirm o konuda zaten erkek kardeşim abla sen ne koyarsan koy ben Hanzade diyecem diyo o kadar sevmiş o ismi :49:
pohhpohh cum söylemeden geçemicem hamilelik resimlerine baktımda acayip yakışmış sana ya maşallah:49:

saolasın canım şiştik accukun amaa :49::49:

bi de bana poh deyin kısaca yaaaa :51:

ananemde elma diyo:52::52::52:.
Benim bigün kızım olursa Zeynep ismi kesin olucam çok seviyorum o ismi.Zeynep İpek yada Zeynep Nil düşünüyorum benim gibi iki isimli olsun:1::1:
:1::1::1::1: anneannen cokk tatli yaa elmaaa:9::9::9: canim yaaa bende Nil ismini cokk seviyorum ins kizim olurda ikinci ismi Nil koymak isterim ama Nida ismide hosuma gidiyooo ins iki kizim olur biri Nil biri Nida:16::16::16:
erkeğe mi koymuş ben kız ismi diye biliodum ama unisex demek ki :44:
:

canim walla bende erkek ismi diye biliyordumm:1::1: demekki unisex mis:1::1::1:

yaaa ne konustunuzzzzzz ne konustunuzzzzzz meraklandimm simdiiiii:52::52::52::52::16:

canim merak ettim abilerinin isimleri ne :52::52: hmmm negihan:44::44: yok yok annen ismini guzel koymus elif:16::16:

Tuğrul ve Törehan canım:emir_bebek::emir_bebek:

elifim benimde düşündüğüm isim zeynep biliyomusun zeynep ismini çok severim tesadüfe bak:52:

vayy beee ne tesadüf:1::1:

pohpohum facede resminin altına bir adres yazıcm bak tamam mı

ohoo ben hamile kalana kadar bin kere karar değiştiririm:1::1:

berenim benim hoşuma giden isim hiç değişmedi taaaaaa 11-12 yaşndayken büyüyüp evlenince kızım olursa adını dilara
koyucam dedrdim hep :21: ve ilk kızımın ismi dilara oldu:49:

berenim benim hoşuma giden isim hiç değişmedi taaaaaa 11-12 yaşndayken büyüyüp evlenince kızım olursa adını dilara
koyucam dedrdim hep :21: ve ilk kızımın ismi dilara oldu:49:

vuslatım ben öyle değilim ya daha geçen başka bi isim düşündüm şimdi başka bi isim geldi aklıma yani acayip değişir kararım:1::1:

kim bilir benim zamanıma daha ne isimler çıkıcak:31:

hergunn bir isim icikiyoooo:1::1::1:

yaa benimde yeni duydugum su isim hosuma gitti Asel.. aysel gibi :1::1::1: ama soyleyis olarak asel daha hos ama bu ismi azlaaaa kizima koymamm:53::53::53::53: cunku danimarkaca essek demek:27::27::27:

Bravoo annyeee alkışşş :46::46:

amin canım çok saolll

yani eşimi kıramayabilirm o konuda zaten erkek kardeşim abla sen ne koyarsan koy ben Hanzade diyecem diyo o kadar sevmiş o ismi :49:

saolasın canım şiştik accukun amaa :49::49:

bi de bana poh deyin kısaca yaaaa :51:

eeeee 7sene yalvarmış uğraşmış benim için o kadar cakası olsun:27::27:

yazdım:51::51:

söyle beren dedikodularmızı:8::8:
kim bilir benim zamanıma daha ne isimler çıkıcak:31:

yha moda isimleri hiç sevmiyorum bi ara efeydi tüm erkeklerin çocuklarının ismi bi ara aleyna vs. vs.

:1::1::1::1: anneannen cokk tatli yaa elmaaa:9::9::9: canim yaaa bende Nil ismini cokk seviyorum ins kizim olurda ikinci ismi Nil koymak isterim ama Nida ismide hosuma gidiyooo ins iki kizim olur biri Nil biri Nida:16::16::16:

canim walla bende erkek ismi diye biliyordumm:1::1: demekki unisex mis:1::1::1:

Evet canım unisex bi isim.Ananem banada elibb diyodu şimdide yeğenim bibi diyo:emir_bebek::emir_bebek:

inci tanelerimm:16: bendenizzz kaçarrr:10::10:
hepinizi çoooookkk öpüyorummm:54::54::54::54:

iyi geceleeerr:87::87::87:

eeeee 7sene yalvarmış uğraşmış benim için o kadar cakası olsun:27::27:

yazdım:51::51:

söyle beren dedikodularmızı:8::8:

yha moda isimleri hiç sevmiyorum bi ara efeydi tüm erkeklerin çocuklarının ismi bi ara aleyna vs. vs.

Evet canım unisex bi isim.Ananem banada elibb diyodu şimdide yeğenim bibi diyo:emir_bebek::emir_bebek:

evrenim seni çok sevdiğimizi konuştuk :49:

Son düzenleme:
Back
X