bu bebeler benim için miiivalaha olabilir dur bende 3 tane yapıyımda 3üz olsun
TSK ederim canım Rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insanay hadi hayırlı olsun hasret bitiyo demekki ne güzel yaa benide rüyalarında bebişim olmuş görenler olmuş ay hadi hayırlısı bi arkadaşımda bikaç ay önce henüz kurulmamış bebiş görmüştü dedim daha yok bebiş ondan kurulmamıştır diye eh bu ay çalışmalara başlarız artıkın pazara inşallah bu klomen işe yararda olur bu ay bebişim yaa
Katılıyorum canım bende kocama diyorum doğumda sende olcan diye ama bizimki kana bakamıyor ins bayılmaz
kesinlikle giricek kocam doğuma görsün ne çile çektiklerimizi.Bu sayede annesinede banada değer verir
maşallahh benle yarış mı etcen kıızzz
bu bebeler benim için miiiAh bu sene maalesef bebe yapamayız ins iki sene sonra
tsk ederim canım rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insan
katılıyorum canım bende kocama diyorum doğumda sende olcan diye ama bizimki kana bakamıyor ins bayılmaz
bu bebeler benim için miiiah bu sene maalesef bebe yapamayız ins iki sene sonra
TSK ederim canım Rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insan
Katılıyorum canım bende kocama diyorum doğumda sende olcan diye ama bizimki kana bakamıyor ins bayılmaz
ya kardeş sevgisi çok farklı ben abimlerin için canımı bile veririm tatsın isterim kardeş sevigisiniama napam bnden bi tane çıkar
annemdede iz kalmadı canımbide sanırım doğumdan sonra korse falanda iyi oluyomuş:26:
evet canım aylık kontrolede oraya gidiyodumm cok temizzzzz ve güzellllll
kızlar demeyin öyle yıllar çabuk geçiyor daha 17 yasındaydım bi aktım 20 olmuşum 2012 deyiz bir bakmışsınız 2016 ve ben doğuruyorum
tamam canım çok güzel bir yer bin tl de iyiymiş ya
Bende orda doğurcam karar verdim
Eltimin ikiz erkek cocukları var yok ben almim bana bı tanecik yeterikiz bekliyoruz ona göre
yok önlemi aldimkazaya kurban gitmedeee
evet senin içinde o zaman 2 sene sonrası için olsun hem aramızda seninle 2 yıl olur sen 2014 ben 2016
tatlım sen topic basında doğur biz sana yardım ederiz
tatlım sen topic basında doğur biz sana yardım ederiz
hadi beren ıkınn ıkınnnnEvettttttt cıkıyorrrr
bu gidişle öyle olucak canım ya artık kızıma derim bak anan gençliğini burda geçirdi diye
evet karnın biran önce inmesi ve göbek kalmaması için çok iyi oluyo arkadaşım kullanmıştı sezeryandan 1hafta sonra falan kullanmaya başladı hiç göbişi kalmadı
ya kardeş sevgisi çok farklı ben abimlerin için canımı bile veririm tatsın isterim kardeş sevigisiniama napam bnden bi tane çıkar
canım bende tek çocuğum emin ol tek olmak iyi olmuyo sıkılıyo insan yaadertleşcek oynuycak konuşcak bi kardeş arıyo insan
annemdede iz kalmadı canımbide sanırım doğumdan sonra korse falanda iyi oluyomuş:26:
yok canım çok şükür hiç bir şeyi yok kızımın maşallah dil papuç gibidir
herkese laf yetiştirir 6 yaşında olmasına rağmen lafın altında kalmaz herkese bi cevabı vardır
ama içlerinde bana en düşkün o moralim bozuk olduğunda bile yüzümden anlar gelir yanıma
''ooy oyyy nolmuş benim anneme diye okşar yüzümü''
hastayım onun o hallerine
bu bebeler benim için miiiah bu sene maalesef bebe yapamayız ins iki sene sonra
TSK ederim canım Rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insan
evet canım bende hep korse kullandım hiç iz ya da sarkıklık yok:106:
korse kullanmayınca ne kadar kilo verirsen ver karındaki sarkıklık gitmiyor malesef
abimin hanımı bir çocuk doğurdu hiç dikkat etmedi kendine şimdi sanki 5 çocuk doğurmuş gibi sarkıkı karnı
başı göründü hadi büyük ıkın
bu gidişle öyle olucak canım ya artık kızıma derim bak anan gençliğini burda geçirdi diye
vayy kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?