bereniimm sen bu çocuk sevginle fazla kalmaz gidersin kocaya
ıkınamıyorum yok vazgeçtim yarın doğurcam ben gidin
oplan olursa da enişte der bak anan beni burdakilerle aldatıyordu hep burda duruyordu bana yemek bile yapmıyordu diye
ama canım belden aşağı önlükle kapattıklaır için görülmüyormuş kan falan.Bide ben eşimin bebeğimiz göbek bağını kessin istiyorum hemşireler bağlamasını yapıyormuş kesmesini eş
Annemde korse takmamışda sarmış şimdi hiç göbeği yok.Geçende köyde bi teyzeye gittik ölenler düşükler hariç 11çocuğu var oda sarmış karnını hiç göbek denilen birşey yok teyzede
kız bası göründü doğur sunu bogulucak cocuk senin nazından
tamam canım çok güzel bir yer bin tl de iyiymiş ya
bende orda doğurcam karar verdim
banane ya yarın doğurucam işte
nereymiş bura yaa merak ettim
nereymiş bura yaa merak ettim
ah bebek ahhh annen ne kadar inatcı senin
evet karnın biran önce inmesi ve göbek kalmaması için çok iyi oluyo arkadaşım kullanmıştı sezeryandan 1hafta sonra falan kullanmaya başladı hiç göbişi kalmadı
aay ayy yerim ben onuu maaşallah nazar değmesin ozamanay iyi bari öyle şeyleri yoksa ne mutlu size yaa bayılıyom zaten kız çocuklarına cicili bicili giyiyolar mini etekler alttan ez sarkar süstü tokalar falann ayy çocuk sevesim geldi yaa hep bi kız çocuğum olmasını hayal ederdim inşallah olur yaa Allahım hem kız hem erkek çocuk ikisindende nasip et bana allahıım iki duyguyuda tatmak isterim vallaa
Annemde korse takmamışda sarmış şimdi hiç göbeği yok.Geçende köyde bi teyzeye gittik ölenler düşükler hariç 11çocuğu var oda sarmış karnını hiç göbek denilen birşey yok teyzede
ben şu adres bilgilerini hallediyim kızlar 10 şubata az kaldı
kız olcak ilk çocugum öyle hissediyorum canım ya
İns hayallerin gerçekleşir tatlım walla bende senin gibi düşünüyorum. Kocam ilk basta itiraz etti doguma girmeyi ama ikna ederim
kızım büyüsün okutcam bu topiği der bana anne sen buralarda gezip duruyodun gençliğinde az değilmişsin ev işleri niye kalıyor anladım şimdi der
Anamm oylee cok dogumdan bahsettınız kıı ınsanın canıı cocukk cekıyorr
ben şu adres bilgilerini hallediyim kızlar 10 şubata az kaldı
Kızlar ben yatarrr herkese iyi gecelerr öpüyorum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?