Berenli Saatler :)

aslında stresli değilim ama sesimi beğeniyorum
eğer sizde dinlemek isterseniz bir video kaydı yapıp kk bayanlarının beğenisine sunucamda işte cesaret

çay için çok sağol canım eline sağlık

vayy dinleriz canım billur sesini.afiyet olsun

Temmuz Ağustos Eylül her mevsimde durma gül
Hayat inan çok kısa belki çıkmayız yaza
Boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya
Ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya

Ewt kızma ama:26:
Regl olamadım şiştimmm onun stresii var

anladım canım benimde bugün 1. günüm seni anlıyorum 2 gün önce karnım çok şişti inanırmısın metroda yer veren oldu hamileyim diye ben şişince baya belli oluyo ama şimdi dümdüz bir karın

biliyo annem bana kızma diyodur içinden burcun ne canım
burcum koç canım senin burcun ne?
Temmuz Ağustos Eylül her mevsimde durma gül
Hayat inan çok kısa belki çıkmayız yaza
Boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya
Ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya
güzelmiş sözleri kim söylüyor bu şarkıyı

ay utandım yaaaaaaaaaaaaaa
inşallah beğenirsiniz en kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum
utanma canımmmmmmerakla bekiyoruzzz

bakarız söz değil bi de meşhur olmayalım soraaa

haberlere çıkıyormuşuz kadınlar klubü sitesinden 2 üye ses kayıtlarıyla dinlenme rekoru kırdı diye
ya benim sesim güzel değil ama ya nebiliyim sanki güzel gibi bir arkadaşıma söylemiştim şarkı o çok beğenmişti sesimi bir dahada hiç söylemedim evde kendi kendime çok söylerim ama

anladım canım benimde bugün 1. günüm seni anlıyorum 2 gün önce karnım çok şişti inanırmısın metroda yer veren oldu hamileyim diye ben şişince baya belli oluyo ama şimdi dümdüz bir karın
vayy be o nasıl şişme hamile gibi bi de yer vermişler isabet olmuş ama arada ben de mi şişirsem biz de tramvay var çocuk kucağımda zor duruyorum kimse yer vermiyor valla
Hoşbullldukkkkkkkkk

Tşkler.Hoşbuldukkkkkkkkk konu neeeeee?

konu ev dağınık biz burdayız ders çalışılcak biz burdayız

benim burcum akrep şarkıyı ajda pekkan söylüyor canım
tamam en kısa zamanda eklicem acaba hangi şarkıyı söylesem ya
sen istediğin şarkıyı seç biz dinleriz.

kötüyüm berenim yaaa sölemesi ayıp kuru fasülyteyle turşu yedim şişik şişik dolaşıyorum midem yanıyo
hıım afiyet olsun.şişlik için de 5 i bir arada çaylar var ya onlardan iç.4 saat sonra şişlik falan kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…